Regisztráció Blogot indítok
Adatok
q-84

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy négy éves történet akkor elejtett fonalát vesszük fel, Anikó akkor írta meg levelét, amiben tulajdonképpen tanácsot kért tőletek, menjen-e vagy maradjon. A döntés sokára született meg, de most nekivágott a régen vágyott Angliának. Mielőtt azonban megnéznénk, hol tart…..
q-84 2016.05.09 21:44:23
@Virago_1000: Teljesen egyetértek, a poszíró vissza ne jöjjön ebbe az országba felesleges. A karrierhez viszont gratulálok!
A trendi - Amager szigetén fekvő - Ørestad egyre népszerűbb hely a fiatal koppenhágaiak körében. A ma bemutatandó lakás egy panelházban található, ami véleményem szerint egyáltalán nem hasonlít a hazaiakra.  Mint minden skandináv lakás, ez is sok fényt kap, formái…..
q-84 2015.02.01 13:09:42
@eßemfaßom meg áll: Nem olcsó ország..
De köszi az infót, kíváncsi voltam, milyenek arra az ingatlan árak. Amúgy ebbe a helybe az a pozitívum/negatívum, hogy közel a reptér.
A fapados légitársaságok legnagyobb akcióihoz mérhető kiárusítást hirdetett meg a két legnagyobb német távolsági busztársaság abból az alkalomból, hogy bejelentették egyesülésüket. Budapesti járatok is benne vannak a buliban, Bécsből pedig több távoli célra is lehet…..
Igazán vérpezsdítő téma, amit bármilyen társaságban érdemes betolni az éterbe, ha csökken az érdeklődés, kevésbé pezseg az a bizonyos "buborék". Hirtelen mindenki felpezsdült és a társaságban szinte azonnal megnyílik a front két oldala. A Piros sarokban a notórius…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Kedves MT! Jót mosolyogtam a héten, ezt mesélném el Nektek. December elején…..
q-84 2014.12.15 21:14:22
@polyvinyl:

Így van fizessék ki az útiköltséget!
Más nyugati honlapokon felszokták tüntetni szinte az összes állásnál a pozícióhoz tartozó munkabért, valamint, hogy túlóra esetén kaphat-e esetleg az illető túlórapénzt.

Más: Ma voltam állásinterjún, vicc volt az egész 45 percet autóztam azért, hogy 3 percet töltsek állásinterjún. És sajnos a kérdések is eléggé jellegtelenek voltak. Életem legrövidebb állásinterjúja volt.
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
q-84 2014.02.22 23:54:45
@yaksi: Majd felmentik, Stohl Buci ügy is "szépen" megoldódott..
q-84 2014.02.24 00:11:28
@fat.acceptance: Baromira nincsenek zenei ambícióim, szóval ezt benézted :D
IFL Gazdaság Nem lesz nyugdíjam? 2014.01.25 18:56:48
1990- A társadalom egyik legnagyobb problémája a nyugdíjkérdés.2000- Továbbra is a legnagyobb társadalmi kérdések egyikeként a nyugdíjat gondolják az emberek2014- Egyértelműen a legnagyobb problémák egyike a nyugdíjkérdés, mivel az állam már bejelentette két éve, hogy…..
nejlon Cut food fotósorozat 2013.05.11 21:30:34
Beth Galton kaja fotós és Charlotte Omnès stylist közös munkája  a félbevágott ételek fotósorozat. Néhány képnél a folyadékok stabilizálásához zselatint használtak.                ..
 Plazma elkurvulása pont annyira közhelyes, mint a szövegei. Legfeljebb abban kiemelkedő a srác, hogy a gettó és a pláza közti utat olyan gyorsan tette meg, hogy még a frissen szolizott barnaság se száradt fel rendesen az arcára. A valóban értékes és tartalmas hip-hop újra…..
ócska utazós közép-európa 2006.04.18 17:17:00
egy nagy szopás. biztosan könnyebb lett volna sikerélményt elérni, ha nem egyből a mélyvízben próbálkozunk stoppolni, szinte minden segédeszköz nélkül. ha érdekel, nagyszerű tippeket tudok adni, Bécsben hol, Prágában mikor nem vesznek fel.azért osztrákokig meglepően könnyen…..