Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unimuck

609 bejegyzést írt és 769 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a Serie A, úgy hamarosan a legrangosabb európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája is elrajtol. Idén már a legnívósabb európai kupára fáj az olasz címvédő, az AC Milan fog, így nem csoda, ha a játékosok és a szurkolók is egyaránt már nagyon várják a kezdést. Ezen apropóból…..
A Zebrák brazil származású támadója, Amauri előbb a Bajnokok Ligájában induló Olympique Marseillet, most pedig a török kirakatcsapat Fenerbahce ajánlatát utasította vissza, így minden bizonnyal a következő fél idényt ismét Torinóban tölti a 31 éves labdarúgó. A…..
A Sao Paulo 25 éves védője, Rhodolfo szívesen igazolna a Juventushoz és ügynöke elmondása szerint a személyes feltételekről már meg is egyeztek a torinói klubbal a Mercato utolsó napjaiban, ám a játékos klubja nem ment bele a transzferbe, mivel már nem tudta volna pótolni az erős…..
Nem erőltette meg magát túlságosan az olasz labdarúgó válogatott a zord időjárásban lejátszott Feröer-szigeteki találkozón, mégis bő tíz perc elteltével már a taljánoknál volt az előny. Pirlo ugratta ki remekül az ellenfél büntetőterületére bemozgó Cassanot, aki mellel…..
Az olasz labdarúgó válogatott ma este idegeben, Feröer-szigetek ellen folytatja a 2012-es EB-selejtező sorozatát. A könnyűnek ígérkező találkozónak a tétje azon túl, hogy a 3 pont megszerzése, olasz siker esetén Cesare Prandelli csapata már csak egy lépésre kerülne a biztos…..
Az olasz bajnokság új idénye az eredeti tervek szerint augusztus utolsó hétvégéjén rajtolt volna, ám az ismert játékossztrájk miatt nem indult útjára a labda. A labdarúgók szakszervezete (AIC) és a liga jelenlegi álláspontja szerint azonban hamarosan megszületik a megállapodás…..
Miután 2009-ben az olasz labdarúgás két emblematikus figurája, Paolo Maldini és Christian Vieri is bejelentette visszavonulását, az egyetemes futball, és vele együtt a Calcio szerelmesei is két legendás játékossal lettek kevesebbek. Most egy újabb kiváló olasz játékos közeledik…..
Véget ért a Mercato, különösebb indoklás nélkül lássuk az általunk összeállított álomcsapatot! Ti kiket válogatnátok be? Kapus: Stekelenburg Ajax >> Roma (6m €) Védő: Lichtsteiner Lazio >> Juventus (10m €) Védő: Mexes Roma >> Milan (ingyen)…..
Unimuck 2011.09.02 12:43:15
@LucianoDenrico: Olvasni lehetett 20, 17, 16 és 13 millió €-ról is... Ám legyen. :) Egy biztos, a Napoli jól járt a svájcival. @mrscottpilgrim: Kinek mi. :)
@InterFan: Neked hogy nézne ki az idei igazolásokból a legjobbnak tűnő összeállításod?
Unimuck 2011.09.02 14:49:55
@mrscottpilgrim: Felőlem :) ez egy összeállítás a számtalan lehetőség közül. Lenne még sok játékos, akinek itt lenne a helye, ahogy @Don Cicci is írta. Pirlo azért már letett vmit az asztalra, reméljük a Juvénál újra felébred! :)
A nyár folyamán a Juventusnak mindenképp meg kellett erősítenie a védelmét, ennek megfelelően a hátvédsor két szélére Stephan Lichtsteiner és Reto Ziegler érkezett a torinói klubhoz. A folytatásban a Zebrák vezetése még a védelem tengelyét is acélosabbá szerette volna tenni.…..
Miután augusztus utolsó napjával bezárult a nyári átigazolási időszak Európa legtöbb bajnokságában, így az olaszban is, biztossá vált, hogy Wesley Sneijder nem hagyja el Milánót és a jövőben is az Inter csapatát fogja erősíti. A fekete-kék csapat első embere, Massimo Moratti…..
Biztossá vált, hogy a Genoa magyar válogatott labdarúgója, Rudolf Gergely az előző év görög ezüstérmes csapatához, a Panathinaikoshoz igazol. A 26 éves támadót kölcsönbe szerezte meg a hellén csapat, akiért nagyjából 350 ezer €-t fizet a zöld-fehér klub. Rudolf…..
Ahogyan azt már pár napja már hírül adtuk, a Juventus friss szerzeménye, Reto Ziegler nem szerepel Antonio Conte elképzelései között, így felvetődött az is, hogy a svájci védő tétmeccs nélkül azonnal távozik is a torinói klubtól. Ziegler leglelkesebb kérője a BL-ben induló…..
Megegyezés született az Inter és a Lazio között Mauro Zarate klubváltásáról, melynek értelmében az argentin támadó 2,7 millió €-ért opciós joggal egy évre kölcsönbe kerül a Nerazzurrihoz, majd a szezon végén 15,5 millió € ellenében végleg az Inter játékosa lehet.…..
"A Milan számára az átigazolási szezon véget ért. Ezt említettem az elmúlt néhány napban és most is csak alátámasztani tudom. Teljes a keretünk." - nyilatkozta Adriano Galliani a Gazzetta dello Sport-nak, vagyis mindez annyit jelent, hogy az egész nyáron az őrületbe…..
Wesley Sneijder bár sajnálja, egyúttal meg is érti egykori csapattársa, Samuel Eto'o döntését, miszerint a kameruni támadó rekordfizetésért, évi 20 millió €-s bérért az Anzsi Mahacskalához igazolt, mellyel magasan a világ legjobban megfizetett labdarúgójává…..
Az olasz válogatott trénere, Cesare Prandelli nemtetszését fejezte ki a hétvégén elmaradt Serie A nyitóforduló kapcsán, ugyanis jobb'szerette volna, ha a nemzeti tizenegy tagjai játékba lendültek volna a Feröer-szigetek és Szlovénia elleni Európa-bajnoki selejtezők előtt. "A…..
A Juventus egykori játékosa és egyben korábbi trénere, Didier Deschamps jelenlegi csapatánál, a francia Olympique Marseillenél szívesen látná a torinói klub kegyvesztett támadóját, Amaurit. A Tuttosport értesülései szerint a francia kikötővárosi klub 5 millió €-s…..
Az olasz U21-es válogatott szeptember 6-án kezdi meg a 2013-as kontinensviadal selejtezőit. Ciro Ferrara csapatának első megmérettetésére éppen Magyarországon kerül sor, ahol az Azzurri Róth Antal tanítványaival találkozik. A mérkőzésre Székesfehérváron kerül sor 17 órási…..
Ahogyan azt már előre jeleztük, Diego Forlan sajtótájékoztató keretein belül elbúcsúzott az Atletico Madridtól és egyúttal köszöntötte jövőbéli új csapatát, az Intert. Az uruguay-i támadó rettentően várja már az új kihívásokat és a klubváltással járó óriási…..
Mint ismeretes, a Juventus augusztus 31-ig mindenképpen szeretné megerősíteni a keretét egy belső védővel, így a klub vezetése gőzerővel dolgozik az ügyön, ám úgy tűnik, minden szálba csak bele-bele kap, de egyiket sem képes végigvinni. Számtalan nevet szóba hoztak már a…..
Mostmár csak valóban pár óra választja el Diego Forlant attól, hogy az Inter játékosa legyen, a dél-amerikai támadó ugyanis ma egy sajtótájékoztató keretén belül búcsúzik az Atletico Madrid csapatától, majd az esti órákban Milánóba repül. Ezek után az Inter…..
A Corriere dello Sport értesülései szerint a múlt héten súlyos térdsérülést szenvedő Mathieu Flamini pótlására Massimo Allegri a Barcelona mali középpályását, Seydou Keitat nézte ki magának. Miután a Rossoneri öt hónapra elveszítette francia labdarúgóját, kénytelen lesz…..
Annak ellenére, hogy Reto Ziegler még csak szűk 3 hónapja tagja a Juventus keretének, a svájci védő tétmérkőzés nélkül, máris távozhat az észak-olasz csapattól, miután Antonio Contét nem győzte meg a Sampdoriától érkezett szélső védő játéka. A hírek szerint Ziegler…..
Az elmúlt esztendőkben már megszokhattuk, hogy a Juventus kerete évről évre nagy változásokon esik át, ez alól a mostani nyár sem képez kivételt. Azonban az eddigiekhez képest egy meghatározó különbség mindenképpen szembeötlő a Bianconeri idei igazolási szezonjában, mégpedig…..
Ahogyan azt már korábban megírtuk, Diego Forlan hamarosan az Inter labdarúgója lesz, ezt erősítette meg jelenlegi klubjának menedzsere, Gregorio Manzano is az Osasuna elleni bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. "Forlan átigazolását órákon belül lezárhatjuk.…..