Regisztráció Blogot indítok
Adatok
javit6atlan

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván nem virágot és jókívánságokat szeretne naiv ügyfél az Enternettől, csak annyit, hogy 4 hónappal később ugyan utalják már vissza a decemberi előfizetését, ha már nem szolgáltatnak nála: 2011. december 5-én átutaltam az aktuális havi díjamat az Enternet kft…..
javit6atlan 2012.04.20 19:37:28
@Belana: Hahaha, nekem azt írták - nem pont ebben az ügyben - "legjobb, ha kiegyezem a szolgáltatóval", címeres pecséttel, aláírással.
javit6atlan 2012.04.20 19:40:09
@*rockstar*: amíg "tartozásod" van, nem válthatsz szolgáltatót.
javit6atlan 2012.04.20 20:07:51
@Mclaurin: a B-Tel egy trágyadomb, még akkor se válaszolnak, ha rendelést adsz fel nekik.
Az Enternet elég nagy szolgáltató, jó pár évig voltam náluk, hibátlanul mentek a dolgok, tán egyszer volt egy napos kiesés, hurokátengedés után a sebesség is jobb lett.
Üfsz szo-szo, egyszer volt egy balesetem, felhívtam őket, hogy kórházban vagyok, késni fogok a csekk feladásával, hát úgy kikapcsolták a netet rögtön, hogy csak na, plusz a visszakapcsolási díjat is a nyakamba vágták.
Tavaly nyáron - gondolom akkor már tudták, hogy kiszállnak - kezdődtek komoly problémák, elkezdtek túlszámlázni, 500-95000 közti összegekben, a telefonos üfsz. javasolta - egyéb ötletei mellett - hogy a túlszámlázott összeget (3000 helyett 98000!!!) "most ki kéne fizetni", aztán majd jóváírják. :DDD
Én meg mondtam, hogy a számlát kellene inkább sztornírozni, mert a ténylegesen járó összegnél egy fityinggel se fogok többet fizetni, annyira, hogy azt el is küldtem. Erre kikapcsolták a netet. Utána persze visszakapcsolták díjmentesen, meg elengedtek egy hónap előfizetést, de úgy, hogy erről nem értesítettek, én marha meg persze feladtam nekik a pénzt rendes időben, és szóltam, hogy nem jött számla. Ezek után - az így keletkezett túlfizetés dacára - azt írták, egy havi elmaradást mutat az egyenlegem. Néhány anyázós e-mail után aztán "megtalálták" a befizetésemet, visszaküldeni persze nem küldik.
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
javit6atlan 2010.10.14 15:36:02
@vakapad: Szerintem én teljesen egyetértek Veled, főként abban, hogy a gátszakadás mérnöki megközelítése az egyetlen járható út. A menedzsmentet viszont itt jogilag is közelítgetik, na ott viszont az a fajta védekezés, amit írsz is, azaz hogy nem "kaptak" információt a privatizáció idején, nekem erősen véleményes, azaz felveti bennem a rosszhiszeműségük gyanúját. Ti. ha belegondolunk nem egy alsógatyát vettek, ilyen volumenű vásárlásnál el tudod képzelni, hogy nem néztek utána SEMMINEK, és éltek boldog tudatlanságban? Közben mind a három csávó olyan pozíciókat töltött be, hogy bármilyen infóhoz hozzájuthattak (volna?). Ez olyan fokú negligencia lenne, ami már megint btk. kategória.
Egyébként a nyilatkozataik is ellentmondanak ennek; nem hogy nem tudtak a bajról, hanem minden tökéletes volt, és semmiféle emberi (mérnöki) számítás nem utalt arra, hogy baj lehet, teljesen váratlan volt az esemény. Még olyat is kijelentett a fiatalabb, hogy a múltban nem volt "referenciaesemény", nem tom mire gondolt, nem volt még iszapömlés, vagy konkrétan ez a gát még nem szakadt át.
Itt a video amiről beszélek:
www.origo.hu/itthon/20101007-iszapkatasztrofa-a-mal-zrt-tulajdonosai-tolnay-lajos-bakonyi-arpad-petrusz.html
javit6atlan 2010.10.14 15:36:02
@vakapad: Ja még annyit: "a környezetvédelemnek és a gát átszakadásának egymáshoz nincs köze" - annak tényleg nincs, ezek a "komoly szakemberek" (ők mondták magukról) viszont nem környezetvédelemmel, hanem veszélyes hulladékok tárolásával/szállításával/semlegesítésével foglalkoznak szakmányban (és állami pénzen!) a másik vállalkozásukban is. Ha azt is úgy csinálták, mint ezt...
javit6atlan 2010.10.14 15:36:02
@anyátok: tán Vörösmarty (tyével), és nem tegnap, hanem úgy másfél évszázada; azóta viszont elég sokat romlott a helyzet. Asszem innen van az "az emberfaj sárkányfog-vetemény - nincs remény" kitétel is.
w A kocka elgurult 2010.03.24 03:00:00
A fényes győzelem előrevetíti árnyékát. Orbán Viktor mindmáig leghitelesebb megszólalásában, a függöny mögül kiszivárgott, ám sosem cáfolt Kéri-beszédben mondott egy izgalmasat, ami nem megy ki a fejemből: hogy ő 2006-ban igazából nem is akart nyerni. Látta az ország…..
javit6atlan 2010.03.25 13:04:40
@Tóta W. Árpád: a Duna-tévés eksönről van szó?
Én most láttam-hallottam először a csókát, felszínes volt a beszélgetés, ennyi idő alatt nem lehet a vasgőzökig lehatolni, az viszont világos, hogy nem vett be fogalmazásgátlót. Igggen nagy dumás az emberünk, amit mond az összeszedett, van önbizalom dögivel. Hogy "bolond beszéd" vagy nem, arról lehet vitatkozni, "de van benne rencer". Ugyanez a schlagfertigség amit megkajált a honpolgár Ovinál is meg Gyurcsinál is(mondhatnám Hitlert is, hehe): nem azt nézik mit mond, hanem hogyan mondja. Na szóval született politikus.
javit6atlan 2010.03.25 16:38:23
@Tóta W. Árpád:
"lett belőlük rokkantnyugdíjas, korengedményes, feketemunkás, gyesen lévő, minden, csak melós nem"
Kihagytad a felsőoktatási intézmény hallgatóit :)
w A sztrájktörő köszöntése 2010.01.15 07:13:00
Hülyeországban a BKV-sztrájk a kormány elleni felkelés, tehát a sztrájkolók aranyosak, szépek és hazafiasak, míg a sztrájktörők és a sztrájkot ellenzők viszont büdös kommunisták. A valóságban viszont az egyik legnagyobb sztrájktörő nem más, mint Széles Gábor, a Magyar…..
javit6atlan 2010.01.16 17:00:55
@Tóta W. Árpád:
szélestenyerű fejenagy: ezt vettem, de akkor lesz fondor lelkületű egyházfi is? Az vajon ki?!
"itt röfög előttünk": az meg a disznófejű nagyúr?
T. Szerző lírai hangulatban van. :)

Na jó, érdemben is mondok valamit.
A bkv story csak folyományában értelmezhető, kár hogy Moldova már nem irkál, mert a 89 utáni események még az ő harcedzett tollát is megremegtetnék: a „káeftésítéstől” (vö: spontán privatizáció=dolgozókat papíron kijelentjük, majd feketén visszafoglalkoztatjuk, vagyont közben az utolsó csavarhúzóig eladjuk) az ingatlan-panamákig a teljes magyar 20 évi rögvaló kvintesszenciája – amit persze a bkv dolgozók jó része (belülről) végignézett-tapasztalt. Naná, hogy himtagjuk kivan.

„Állam rossz gazda” a privatizáció meg defasza: színtiszta politikai lózungok kétfilléres átmérőjű szürkeállománnyal rendelkező választóknak. Mindkettőt lehet korruptan csinálni: a magyar közélet bármelyikre szolgál ezernyi példával. Lásd állami vállalat kontra közbeszerzés. Na hol lopnak többet?
Nem az állam a gazda, hanem Gipsz Jakab igazgató/állami vezető, aki simán elutal/elutaltat egy csilliót egy – általa persze nem ismert - miszisz Gipsznek, és a kutya nem kérdezi meg, hogy hát ez meg hogy, mi több „évvégi leltárnál” (amit minden szaros kis mikrovállalkozásnak, minden évben az utolsó lábtörlőig bezárólag fel kell fektetnie!) senkinek nem tűnik fel, hogy némmá, van egy kis hiányunk.

A mai magyar közállapotokról az egyszeri rőfös jut eszembe, aki aszongya a beosztottjának:
„ Segéd úr, maga tegnap előtt elkésett, tegnap ágyban találtam a feleségemmel, ma kivette a kasszából a bevételt! Még egy apró hiba, és komoly következmények lesznek!”
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
javit6atlan 2009.10.30 20:33:50
@Letícia-Charlotte in SBp:
Na ez baró: a hála politikai kategória, hát ezt elkérném használatra, remélem a common izé licensz alatt adtad ki:)
(Ha a tisztelt jogtulajdonos nem járulna hozzá, sebaj, elplagizálom!)
javit6atlan 2009.11.05 17:02:10
@T74:
"Szerencsére Rembrandt idejében nem akart mindenki festeni"
Ezen jót nevettem. Ha lett volna avtomatícsnij festék, ami gombnyomásra felugrik a vászonra, akkor akartak volna.
No de ez az irány átvisz a tömegkultúra területére. Sajna minden "tömeg"-izé nívóeséssel jár, némely kontemporáriát elnézve, nem is annyira rosszak azok a maszek fényképek... És akkor tegyük hozzá, ezek az un. művészek meg is akarnak élni a förmedvényeikből.
Ami meg a velencés ösmerőst illeti, félek, ha nem fényképezett volna, akkor is kábé ugyanennyi lett volna az utazás "hozadéka".
javit6atlan 2009.11.05 17:06:50
@kM:
" A merészebb 14-esek, 15-ösök pedig melltartó nélkül, bugyiban tolják a myvipen."
Bocsika, de ennek a rétegnek a céljai azért merőben eltérőek...:)
w A költő visszatér 2009.11.02 11:08:56
  Gyurcsány megszólalt végre, és olyan, mint volt. Mármint amikor elkúrta...
javit6atlan 2009.11.03 22:26:24
@Tóta W. Árpád:
Ámulok ekkora naivitáson... A "bársonyos reform" címezetű pálfordulásból már nyilvánvalóan kitűnt, hogy szóltak Ferinknek hátulról, nem arra van az előre.
Szerinted elnéznék neki, ha most nem el-, hanem szétqrná azt a maszopot, ahonnan (az ősmozgalmár-leszármazott ara révén) MINDENE lett?