Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pasman

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még Pál apostol szelleme is felidéztetett a szombati Csillag születik fináléjában. Volt itt minden, de jobbára a hamarosan induló X-faktor promótálására fordították ezt a két órát, és hogy ki nyert? Nos, a jó. A jó nyert, mert a jó nyerő. Vagy, mert kell a következő…..
pasman 2012.06.04 12:08:38
@villanella: Annál is inkább, mert Lilunak legalább valami dekoltázsa volt az arany ruhában, de szegény Nórikának semmi. Legalább fordítva csinálták volna...
Ha fiú, vegyünk neki Barbie-babát, ha Chicago Bears-szurkoló, kapjon Green Bay Packers mezt, ha pedig négyéves, adjunk neki dezodort vagy fogkrémet, aztán kenjünk mindent a Télapóra. Jimmy Kimmel az ABC egyik esti talkshow-jának műsorvezetője tavaly hirdette meg azt az akcióját,…..
Lehet, hogy páran hallottak már a Google Demo Slam kifejezésről, mert nem mai keletű a kampány ami hozzáfűződik, mégsem tehetem meg, hogy ne rakjak ki pár epizódot, mert annyira elmeroggyant ötletek vannak benne, hogy az szenzációs. A reklámkampány lényege az volt, hogy hétről…..
pasman 2011.12.07 08:20:59
Nem tudom, hogy mázlista vagyok-e vagy sem, de 13 év alatt egyszer sem kaptam még értesítést, hogy bemértek volna. Igaz volt már, hogy számítottam rá, de csak nem jött meg az a levél. Teljesen igaza van Zoltánnak, sok helyen lehet tudni, hol mérnek, vannak bejáratott helyek, meg az…..
pasman 2011.11.28 14:45:23
@imittto: Az a 65 sajnos csak akkor érvényes, ha nem állítanak meg. Ilyenkor az "objektív felelősség" elve alapján közigazgatási eljárás keretében szabnak ki bírságot az üzembentartóra. Ha megállítanak, akkor elvileg akár 1 km/h túllépés esetén is kiszabhat a "rendőr" helyszíni birságot (de állítólag "csak" 4 km/h-tól szoktak). Anyukám pl. Velencén 50 helyett állítólag 56-tal ment, ez 5e Ft-jába került... :(
(Linket nem lehet betenni a kommentbe?)
Lehet izzítani az agytekervényeket, ropogtatni az ujjaitokat, az ötödik és egyben utolsó olyan téli abroncs témájú posztot olvashatjátok alább, nem sokkal utána pedig érkeznek a kérdések, hogy mindenki élhessen az esélyével arra, hogy megnyerje egy vadi új Michelin Alpin 4…..
Mint látható, kicsit megújultunk, a kinézetünk még mindig csak átmeneti, de legalább világosabb. Ennek örömére most egy kicsit nekimegyünk pár polgármesternek és alsó hangon két városnak. Manapság sok közös van Tarlós Istvánban egy buszsávban és Székesfehérvárban. Aki…..
pasman 2011.06.03 08:21:02
@arany_ember: a szívemből szóltál! :) Nekem is mindig ökölbe szorul a kezem, amikor elmegyek az épület mellett, és eszembe jut a sok értelmetlenül és rosszul elhelyezett sebességkorlátozó tábla, a sok béna felfestés. Remélem egyszer kisöprik onnan is a sok sz*rt!
Kedves mujure! Nagy bátorság valamiről úgy írni, hogy közöd sincs a témához: "nem járok autóval", magát a buszsávot sosem láttad, mert az nem megy el a BAH csomópontig.
Én a felfestés napján, szombat délelőtt jártam arra, amikor egyébként jó tempóban lehet átmenni az egész városon Óbudára. Na aznap már a szombati gyér forgalom is 10-zel araszolt az "okos" felfestés miatt. Hidd el, ehhez tényleg nem kellett 1 nap sem, hogy kiderüljön, hogy mekkora baklövés volt. Jó, hogy Tarlós visszavonta.
OK, vágjunk bele.Budapesten nőttem fel, ott szereztem meg a jogosítványt most már 20 éve. Ennyi idő alatt sokkal higgadtabb és szabálykövetőbb lettem, most is szeretek dinamikusan vezetni. Éppen ezért nagyon sokszor bosszankodom, amikor értelmetlen sebességkorlátozásokkal, rosszul…..
Amikor először futottam át Cork77 levelét, azt gondoltam, hogy a kanyarban van kitáblázva a két irányban különböző sebességkorlátozás, ami még magyarázható lenne azzal, hogy a belső íven élesebb a kanyar, mint ahogy ez a Lágymányosi híd budai oldalán is van, de nem. Itt a…..
Fú, azt sose gondoltam volna, hogy a XXI. század első évtizedének leggusztustalanabb futballjelensége pont Henry lesz. Hogy pont ő lesz Vacskamati után a második nagy, egyetemes, világméretű csaló. A csodás pasi, Arsenal-legenda, Barcelona-libling Thierry, a flegma gólörömével és…..
"Az Európai Unió Egészségügyi és Fogyasztóvédelmi Főigazgatósága (DG SANCO) 2009. október 21-ére hívta meg a sütőipar képviselőit, hogy megvitassák, miként lehetne csökkenteni a kenyerek sótartalmát. A finn, angol, spanyol és talán a belga tapasztalatokra épülő…..
pasman 2009.10.14 21:30:06
@gyík: uborka... :)
Ma délelőtti posztunk ugyan nem túl terjedelmes, mégis valós problémára hívja fel Ferenc a figyelmet. Gyalogos átkelőhelyeknél már megszoktuk, hogy sok helyen van a lámpa oszlopán egy gomb, amivel jelezhetjük, hogy szeretnénk átmenni a túloldalra belátható időn belül. Van ennek…..
Megcsaltalak Pocsék az ágyban 2009.06.06 09:45:00
El kell ítélni azt a nőt, aki azért keres magának "kalandokat", mert a férjétől nem kapja meg azt az ágyban, amire vágyik?Férjnél vagyok 7 éve, a párom a mai napig mondja, megcsókolná a lábam nyomát is. Nagyon szeret, mindegy hogy nézek ki, ha zsíros a hajam, vagy…..
pasman 2009.06.06 12:33:51
killtheradical Bubu várólistán 2009.04.10 16:35:00
Tegnap este felugrottunk babás barátainkhoz, ahol is Bubu (a maga 21 hónapjával) lepisilte a kanapét (és anyját, aki hasztalan igyekezett ezt megakadályozni). Miután Bubu jó egy órás közelharc után aludni tért, kiderült, hogy ő ősztől már bölcsis lesz, nem kis részben azért,…..
addict Időutazás a Sugárba' 2009.04.09 15:00:00
Nézem ezt az óriásplakátot, és nem értem az istennek se. Van egy áruház, amiről mindenkinek a lepukkant 80-as évek jutnak az eszébe, és van egy új vezetés, ami mindent elkövet, hogy megváltoztassa az emberek fejében élő képet. Aztán egyszer csak derült égből…..
pasman 2009.04.10 01:13:49
hángörienidiocc Megáll az ész 2009.04.02 12:59:00
Örömmel jelentem minden választójoggal rendelkező magyar állampolgárnak, hogy úgy cuzamme, egy az egyben le lettünk hülyézve.Az OGY házbizottsága a következő indokot bírta felhozni az ellen, hogy egyidőben tartsák meg az európai parlamenti választásokat és a Seres Mária…..
Mi már tegnap felhívtuk a figyelmet a Magyar Köztársaság Pártra, azt azonban nem gondoltuk, hogy ez az izé körül ennyire felgyorsulnak az események. Azt pedig pláne nem, hogy egy ilyen friss kezdeményezés egyetlen nap alatt képes megoldani a magyar politikai élet egyik legsúlyosabb…..
Repülő Majom egy barátjával sétálgatott, amikor fura apróságon akadt meg a szemük. Egy BMW szlovák rendszámmal manapság már nem számít különlegességnek, ámde a szélvédő mögött lévő rendőrös zászlócska felettébb figyelemreméltó. Vajon a tulajdonos tényleg rendőr,…..
pasman 2009.02.03 14:33:28
A Belváros közepén a parkolóházban (az aljában benzinkút) nem működik semmiféle tűzriasztó berendezés. Miközben egy autó lángolt a kocsikkal teli épületben, sűrű, fojtogató füsttel árasztva el egy szintet, és kigyulladással fenyegetve a többi járművet, a parkoló…..