Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kottázó

285 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2 napja én is kiraktam a nagysikerű Bikicsunáj videót blogomra, BIKICSUNÁJ! - avagy 2010 Gerappááá-ja címmel, mert engem is megfertőzött. Az itthoniakat már az őrületbe kergettem vele. :)A mai nap bent a melóhelyen, mindenki bikucsunájozott (tegnap látták a neten - pfff,…..
Anyai szeretet:a víz mentén...Afrikában...Indiában...az óceánban......és a Lidl parkolójában! :)..
buKOTT Agydonor Mókás szobrok :) 2010.05.05 19:07:00
buKOTT Agydonor Buli sms-ek 2 2010.05.05 18:52:00
Közkívánatra, íme egy újabb adag Buli SMS:Most a szeretőd lettem, vagy több, vagy kevesebb? Sok a kérdés tudom, dejobb tisztán látni mindenkinek...Azt mondtad neki, hogy a nyakára tekered a farkad aztán berántod mint egyfűnyírót. Ezért ment haza.Leszarom, hogy hol vagyok, gyere…..
Ezt a csávót nem hagyhattam ki! Olyan adott a magyarságnak, amit még évekig emlegetni fogunk (én legalábbis tuti)! :D Emlékeztek még anno, a Gerappááá lázra? Vagy pl. a Nefürdjjéééle' dumára? :) Ez köbö ugyanolyan súlyos! (Felhívás: Ha rémlenek még ilyen kaliberű dumák,…..
Nemrég kiveséztem új munkahelyem okozta élményeimet, és post végén tettem egy megjegyzést egy, nem is nevezném embernek, egy entitásra, akit mostanság UTÁLOOOOK!!! :DIgen rólad van szó, kedves barátom, Mr. Black!!! :)Mr. Black az elmúlt 2 hétben nálam vendégeskedett. Kapott egy…..
See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.Eltörted a poharam???!!! :D..
buKOTT Agydonor Újabb KÉPzés 2010.05.04 15:01:00
Folytatásért: KATT IDE!!!..
Zombi Barbi :) ..
Tudom, tegnapra ígértem a beszámolóm folytatását, de közbejött egy fáin traccsparty brádámmal, és elég hosszúra nyúlt. :) De majd most pótolom...Szóval ott hagytam abba, hogy elküldtek a telesales-es melómból, mert létszámleépítés volt. A munkaerő-közvetítő cégem hamar…..
Rég adtam már hír magamról. Nos, megvolt az oka! Több minden történt velem az utóbbi 1 hónapban, de vegyünk mindent sorjában. Az első nagyobb változás kicsiny életemben, az az volt, hogy kibasztak a munkahelyemről! :)Mint ahogy egy korábbi bejegyzésemben olvashattátok, egy nagy…..
kottázó 2010.04.24 20:12:25
@Szőke ciklon: ez jól esik! ti is nekem! :)
Vigyázat! Kicsit befosatós!!! :) De sztem nagyon-nagy ez a poszter!!!..
Nem olyan rég említettem meg egy sorozatot itt blogomon, a Kaliforniai Álmot, hogy azt én mennyire szerettem, meg hogy milyen szívesen megnézném újra. Plusz tettem egy felhívást is, hogy aki rendelkezik eme mennyei sorozattal, az megoszthataná velem, és utána örök lekötelezettjévé…..
kottázó 2010.04.15 22:30:54
@dubh: Nem feledem hálámat, ez nem olyan hogy elévülne! :)Ha 'gyössz hozzánk legközelebb, úgy megetetlek hogy besza-behu!!!!
:) Életem értelme nem volt feldobódva, igaz, de ez van, ilyen ez a bányász élet!!! :)
Pusz!!!!!!!
kottázó 2010.04.22 19:10:18
@dubh: Hát csak ismételni tudom magam: IMÁDLAK! :)
Egyáltalán nem volt rossz minősége, sőt!
Majd zavarom hozzád a Husidat!!! :D

Pusz
Kurrrrrrrrrrrrva nagy! köszi Subba..
Meg ne nyomd!!! :D Egy Piros Pöttyös Túró Rudi reklámnak tök jól elmenne, sztem! :) Amúgy olcsó játék.....
Tojás lik őr!!!!!Van még, ha érdekel: KATT IDE!!!! ..
  http://www.youtube.com/watch?v=ZDN9y2vTdUsmondtam már, hogy szeretem a dooorsot? nem mondtam. és még sokmindent nem, és már nem is fogok. a blog most meghal kicsit. a miértre sok válasz van: a csúcson kell tudni abbahagyni, pihentetem mint a kőtt-tésztát :), de mondhatnám azt…..
buKOTT Agydonor Me against Budapest 2010.03.12 22:02:00
Fura hely ez a Budapest! Legalábbis számomra. 2010. március 15-én lesz immár négy hónapja, hogy Budapesten rontom a levegőt (vagy inkább Budapest ront engem rossz levegőjével), és még mindig nem szoktam meg teljesen eme várost és szokásait. Falusi gyerek vagyok én, nehéz az…..
kottázó 2010.04.06 20:27:05
@dubh: hát igyekszünk!!! :) nem olyan családból származom én, hogy csak úgy urbanizálódjak!!!!!!!!!! :D
Ha dunsztod sincs, hogy kire is szavazz április 11-én, akkor íme a megoldás neked! Van egy honlap, ahol megadják neked a választ! Egyszerű kérdésekre kell válaszolnod (30 db-ra), hogy az adott kérdéskört "támogatnád", "nem támogatnád" vagy "közömbös…..
buKOTT Agydonor Napoleon Csubi mix 2010.03.31 20:02:00
napoleon csubi mp3by BuJa :)köbö 1perc 35mp-nél indul be :)..
LOL! :)..
Folytatásért: KATT IDE!!!!!..