Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spurikutya

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy emlékszem, azt meséltem már, hogy kilátó és panoráma függő vagyok, amelyből adódóan (hazai viszonylatban) jó pár magaslaton jártam már. Volt, ahova csak létrán kapaszkodva lehetett feljutni, volt, amelynek korlátja épp csak combközépig ért, szóval volt pár olyan, amely pszichésen feladta a…..
Tavaly óta töröm a fejem egy saját számítógép építésén. És az építésen itt nem azt értem, hogy összedugok néhány kártyát egy fém dobozban és kész. Saját ötletekkel, saját áramkörökből épült valamit szeretnék összeállítani! Mielőtt a részletekbe belemennénk, leírnám, milyen konfiguráció is…..
Spurikutya 2019.06.05 08:05:41
@rrobin: Valóban nem :)
Egy héttel ezelőtt rendezte meg a Flippermúzeum a most már hagyományosnak is nevezhető éves rendezvényét, az Arcadia Nosztalgia Játékkiállítást. A háromnapos geek dzsemborihoz idén is csatlakozott az Insert Coin Egyesület a Videojátékos Kultúráért akik tavaly John Romerót, a Wolfenstein és a Doom…..
...miután elfogyott belőle a levegő, akkor is ugyanúgy hajtasz tovább. Sem azt, hogy tetszőlegesen messzi szervizbe állsz be vele. Hanem azt, hogy elvergődsz _lassan_ a legközelebbi gumis műhelyig. De! Simán elképzelhető, hogy nagy sebességnél jött a defekt, ilyenkor talán tud így…..
Spurikutya 2014.02.25 09:23:08
Olyan jó tíz éve, mikor családostul felzarándokoltunk apám dízel golfjával nagybevásárolni egy Pest melletti áruházba. Hazafelé mindjárt a parkoló kijáratánál oldalról belénk rongyolt egy fábia, olyan jó tíz Centit arrébb rendezve a kocsi elején a dolgokat. Nosza, tömegközlekedésre fel, hazaugrottam a skodáért meg a vonókötélért, addig fater valamennyire megkalapálta a parkolóban az áldozatot. Mire visszaértem a mentőjárművel, a golf nagyjából mozgatható állapotba került, bár a két első kerék eléggé egymást bámulta. De sebaj, ráakasztottuk a cseh vitéz vonóhorogjára, és irány haza! Az hamar kiderült, hogy a 40-es aszfaltszaggató tempónál már füstölt a srégen futó gumi, így bevetettük a trükköt, hogy "bal kerék aszfalt - jobb kerék susnya", igaz így is feszített izmokkal kellett folyamatosan tartani a Golf saját tudatra ébredt kormánykerekét. Így értünk haza sötétedésre. Harminccal, 80 km-en át. Azóta a golfot eladtuk olyan félmillió km-el, ma is falja a kilométereket, mint pizzafutár, a skoda meg egyszer a generátorával gyújtott rá a lecsúszott gumicsőből slagoló benzinre - a leolvadt műanyag sallangok cseréje után még mindig hűen szolgál, szétszedés nélkül, majd' 30 évesen. Persze a generátorához, melyben a benyát égette, akkor, és azóta se kellett hozzányúlni.

Másik nagy túlélőm volt a kisfityóm, ami képes volt kettétört főtengellyel is hazahozni 15 km-ről, bár a motorhangját egy Dutra is megirigyelhette volna. Hozzáteszem, hogy előtte nagyon nem szeretett otthonról eljönni, minden lehetséges eszközzel tiltakozott az utazás ellen (akksi lemerítése útközben, olaj pisivé hígítása túlmelegedéssel, karbi teleköpködése minden trutyival)... A kaputól 100 méterre fáradt el végleg, onnan már fél kézzel hazatoltam, és jöhetett az instant motorgenerál. Good old days.
  Nehezebb csúszós úton vezetni, mint szárazon, de azért nem lehetetlen. Kattintson néhány jó tanácsért! Vélemények azonos című írásunkról...
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) nemrég dobta be a köztudatba saját megmentési tervét, melyhez a német példa szolgált volna mintául. Németországban 2500 euró állami támogatást adtak azoknak az újautó-vásárlóknak, akik bontásra adták le nyolc évnél idősebb…..
A kragujevaci autógyárban legyártották az utolsó "szerb autót". Egy piros Zastava 101-es gördült le utolsóként a futószalagról 1 273 532 sorszámmal. A virággal, dallal, verssel - és bizony könnyekkel is - búcsúztatott Yugo után a dolgozók nagy részének munkája itt…..
Belsőség A Bödön kudarca? 2008.10.01 12:06:00
Ehhez a fogyasztáscsökkentőhöz fűztem a legvérmesebb reményeket. Mi működne, ha nem ez? Semmi titokzatos halandzsa, érthető működési elv, jó referenciák. Legalábbis Ákos honlapján van egy csomó lelkes hozzászólás, még Vomit jobbkormányos Ladáján is érezhető javulást…..