Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakáll

0 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Idén lesz a harmadik évfordulója, hogy a Milla először demonstrált október 23-án. 2011-ben a mozgalom lendületben volt, friss volt, azt lehetett hinni, hogy van terepe egy olyan civil önszerveződésnek, ami alternatívát mutat nem csak a Fidesszel, de a régi, önmagukat baloldalinak…..
szakáll 2014.10.22 18:37:57
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: Azt a hidat 1960-ban lebontották! :)
Egy duguláselhárítással foglalkozó cégnek akkor megy jól a bolt, ha sok az eldugult lefolyó, WC és vízvezeték. Ha azonban csak kisebb üzemzavarok lépnek fel a háztartásokban, melyeket a tulajdonosok is el tudnak hárítani, akkor a tisztító cég szlogenjei üresen csengenek. Erre…..
szakáll 2014.09.30 21:07:33
@unionista...: Miért indulna függetlenként, ha egyszer MSZP-s? Ez a Kothencz stílusa, független-Fidesz hátszéllel!
Szoci uralom meg eddig sem volt, lévén a közgyűlésben -eddig is- Fidesz-Jobbik többség volt!
szakáll 2014.10.01 07:08:53
@unionista...: Miért ne?
szakáll 2014.10.01 07:10:54
@sobrijoska10: Nevesítsd már hány autógyár lett "elkergetve" a városból?
De csak akkor, ha ismered az >elkergetni< szó jelentését!
jöjjön egy igazi különlegesség, majd az öt extrém vonat a világból : ..
szakáll 2014.08.09 18:53:32
Füstleves Külsőségek 2014.08.06 05:49:00
2012 decembere óta a távoli Ausztráliában bevezették a dohánytermékek egyendobozban való árusítását. A csomagoláson nem szerepelhet se logó, se más díszítőelem, de van helyette nagy méretű elrettentő kép. Ez a kép tárul elénk, ha betévedünk egy Ausztrál…..
szakáll 2014.08.06 21:10:12
@Ipari-antidepresszió: Milyen humánus vagy, pedig akár le is lövethetnéd a dohányosokat!
Barom!
Információink szerint a Közgáz Campus Koordinációs Tanácsának keddi ülésén – eltérve a kijelölt napirendtől – megvitatásra került a Marx-szobor ügye. A vita során forrásunk szerint elhangzott, hogy „politikai nyomásra” nyáron áthelyezik a szobrot a volt ajándékbolt…..
A 2007-es diákparlamenten füttykoncert fogadta Hiller István akkori oktatási minisztert, miután egy váratlan húzással a szervezők elfojtották a diákok “rebellis” kezdeményezését. Irányított demokrácia tizenhét évesen: szerzőnk visszaemlékezése. 2007 októberében magam is…..
Legyen mára némi point'n'click a Tales of Camelot képében, hogy kicsit javítsunk a műfaj szereplésének mutatóin. Camelotban eltűnt egy fazék arany, amit természetesen nekünk kell felkutatnunk, több helyszínen át. Ez leginkább a szokásos kombináljunk különféle tárgyakat,…..
Szegeden a közelmúltban - sok máson túl - külföldről szerzett használt villamosokat modernizáltak, pótkocsiból motorkocsit építettek, alacsonypadlós létrehozásába fogtak, illetve dízeles buszból trolit csnáltak. Ez a fajta építő kedv nem újkeletű dolog: a "napfény…..
A 444.hu találta ezt a zseniális tuósítást, amiben a köztévé hihetetlen frizurát viselő riportere világvége hangulatban tudósít a Bielderberg-csoport dániai találkozójáról, amit szerinte sok tiltakozó igyekszik megzavarni, de a szegmensen jó, ha hatot ki lehet venni (a…..
szakáll 2014.05.30 16:54:09
@remixer: Szegény Kerényi, most ez ellen is harcolhat! :)
Mióta megírtam a kettővel ezelőtti posztot elveszítettem húsz barátot (khm), és nyertem negyvenet (khm), ilyen könnyen megy a barátkozás, és bár a nettó nyereség hízelgő, az elveszített húszat bánom. Ezért nézzük újra a dolgot magát. 1. Az Orbán-rezsim 2014-ig alig…..
szakáll 2014.05.14 09:39:02
@milner: Sz@r lehet neki, ha ilyen könnyen cserélhetők a "barátai"!
Olvasom, hogy jövő héttől csak arcképes igazolvány bemutatásával és sorszámának rögzítése után lehet majd csak BKK bérletet vásárolni, hogy az árusító nénike/bácsika valamint a már bérletet is adó automaták a kiállítás pillanatában gépi úton kitölthessék a…..
A krumplifőzelék már többször átalakult a kezeim alatt, de mindig rájövök arra, hogy soha nem tudom megunni. Hogy kifogy e valaha a benne rejlő lehetőségek tárháza? Magam sem tudom a választ, de egyelőre úgy gondolom, tartogatunk még néhány furcsa megoldást ezen a területen is!…..
Még a két évvel ezelőttinél is kevesebb a bérlő és a vevő a Hold utcai csarnokban. Az éttermeknek, büféknek szánt galéria kong az ürességtől. Érzékelhető eredmény nélkül verték el a tanyafejlesztési pénzt a belvárosban. Nagy megrökönyödést váltott ki a tavaly…..
szakáll 2014.04.28 08:00:58
@Megint meglett az LMP aláírás, érdekes nem?:

Kommentednek nem sok köze van a posthoz!
Lehet, hogy ezzel az OFF-al csak trollkodni akartál?
Belsőség Zörögsz, te rohadék?! 2014.04.19 13:48:34
Feleségem Balenója sem akarja megbízhatatlanságával feldobni az Avensistől beszürkült hétköznapjainkat. Megy, na. Pár apróságot majd még megcsinálok rajta, de azok már komfortszolgáltatások lesznek, mint a tolatóradar, amit két éve aszalunk a dobozában. Én persze csak néha…..
szakáll 2014.04.20 07:08:34
@leaping cat: Biztos vagy te ebben?
#461 A magyaroknak a rántotthús-alak jutott földrajzilag, a kontinentális USA körvonalra azonban inkább hasonlít egy kezdődő májgyulladásra, ami a tetején precízen, vízszintesen ki lett hasítva a gazdatestből. Legalábbis a laikusok számára úgy tűnik, hogy vízszintesen. Amikor…..
szakáll 2014.04.18 16:25:32
Az idei első negyedévben hirtelen nagyot romlottak a magyar mutatók, például közel harmadával több volt a halálos baleset - mutat rá a Totalcar cikke, mely az okokra is próbál rávilágítani. Ezen okok között eggyel viszont nem számol az újságíró, a baleset-megelőzés…..
Hiába a rengeteg jó tanács évente rengeteg személygépkocsit tulajdonítanak el az egyre gátlástalanabb bűnözői körök. Ma már a profi autótolvajok nem csavarhúzóval és erős hajlított dróttal, hanem tablettel (okostelefonnal) és chipekkel "támadnak". Az Országos Rendőr…..
szakáll 2014.04.03 13:40:23
Bukarest és Románia építészeti öröksége a mai napig magán hordozza Nicolae Ceausescu diktátor keze nyomát. A Kondukátor útmutatásai és “tervei” alapján megvalósult  épületek közül a havasalföldi metró megépítése a legbizarabb. Nicolae és Elena Ceauşescu a metró átadásakor (Fotó:Agerpress.ro)..
szakáll 2014.03.29 20:07:15
Omnibusz A Jövő busza a múltból 2014.03.22 12:40:50
A General Motors (GM) Futurliner egy olyan koncepció busz, ami sokkal inkább teherautó, viszont a gyártó minden kiadványában buszként említi ezt a különleges járművet, amiből összesen tizenkettőt építettek 1940 és 1952 között. Szinte hihetetlen, hogy a több mint hatvan éves…..
szakáll 2014.03.24 17:13:02
@((Adam)): Te meg ne oktass ki!
A címet: "A Jövő busza a múltból" nem én adtam a posztnak!
A Dob utcában aztán értik a dolgukat a növényvédősök. Jövőre már most meg lehet rendelni a sebkezelést. Nem mintha bármilyen felhívást illene szöggel élő fába verni. Kössz a képet Ádám!..
szakáll 2014.03.16 18:52:25
Korábbi vasutas írásunkra nagyon sok kommentet kaptunk. Ezért ma délután a CIVILHETES szerkesztőségének két munkatársa kiment a helyszínre, amelyet fényképekkel dokumentálunk. Ezt az utat bár ne tettük volna meg, mert a csalódás és a sokkolódás közötti állapotban úgy…..
szakáll 2014.03.09 15:43:40
@űrszelvény: Elég lazán kezeled a dolgokat, mondhatnám úgy is, hogy elbagatellizálod!
Csak két szösszenet:
-Ha nálad a sínkorona külső szélén futó nyom nem furcsa, akkor nem nagyon láttál még vasúti kerékpárt és nyomvonalat!
-A sárga-fekete oszlop földelési bekötése szerinted "igénytelen", a szakember szemében meg szabálytalan! Ha az én embereim ilyen munkát végeznének, már közmunkásként kapargatnák az árokpartot!
Ennél a projektnél meg a műszaki ellenőrt, átvevőt kellene kardélre hányni!
Egy New York-i pékséget – a City Éclair-t – azzal vádolnak, hogy a világhírű Cronut – a croissant és a fánk keresztezéséből született sütemény – hamis változatát árulja. A Cronutot Dominique Ansel, egy New York-i pék alkotta meg, és azóta védjegyoltalmat is szerzett az…..
szakáll 2014.03.04 15:00:39
Nem sokkal azután, hogy elkezdett terjedni a neten Budapest legbénábban elhelyezett pollerének képe, a XVII. kerületi önkormányzat egy fotót küldött: a karót kiszedték a vakvezető sávból. Ahogy írják, már az első ittlakunk.hu-n megjelent poszt után intézkedtek. Köszönjük!…..