Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burok008

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kijött az első, februárban készült közvéleménykutatás. A Századvég és a Forsense mérése szerint mélyebben vagyunk, mint valaha: még sosem gondolták ennyien, hogy rosszul mennek az ország dolgai. A rossz közérzet megmutatkozik a kormány és a kormánypárt népszerűségén…..
Előre szólunk, nyissátok ki az ablakokat, kristálypoharakat és csillárokat fedezékbe. Következik az Ultimátum zenekar zseniális klippje, a Harcos. A szövegérthetőség nem 100-as, vagy kurva jó szövegíró az egyébként karosszérialakatos tuningfreak-nek kinéző énekes, mert…..
A címben rejlő mondat a Békéscsaba-Szeged vonalon és vonaton hangzott el. Jobb helyeken a kalauzok utaskísérők jegyvizsgálók a kérdést úgy teszik fel: segíthetek felszállni?És persze az is igaz, hogy mindig lesznek olyanok, akik még az utóbbi kérdésre is "nem, baszd…..
Agyhugykő Rasszizmus teszt 2008.11.18 08:12:00
Mivel hellyel közzel felmerül hogy esetleg rasszisták vagyunk, most közzéteszünk egy tesztet, amiben mindenki letesztelheti magát, a liberalizmus és az agresszió jegyében.1. Az úton lát egy roma nemzetiségű tetemet, miközben a kocsijával arra hajt. Mit tesz?a, Kihívom a mentőket. 0…..
burok008 2008.12.15 18:24:41