Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lisanne

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra itt vagyunk a hétfői körkérdéssel, remélem a kommentekben pedig minél többen csatlakoztok majd a válaszaitokkal.Hangulat: Hiperfeldobott és extralelkes.Ruhák&Smink: A múlt hét fénypontja: A WAMP nagyon jól sikerült tegnap, hamarosan külön cikkben számolunk be róla.Ma…..
Lisanne 2010.12.06 12:48:15
Hangulat: nehezen indulós, jégen seggre csúszós, de alakuló :-)
Ruhák&Smink:
www.polyvore.com/cgi/set?id=25670924
A múlt hét fénypontja: az egész hét klassz volt, de talán kis csapatunk munkájának sikere www.glamouronline.hu/sztarhirek/kirakatban-vagyunk-3525.html
Ma ezt a zenét hallgatom: csönd van
Tervek a hétre: készülődés a karácsonyra, takarítás, jóga, pihi
Így áll a karácsonyi készülődés: egész jól, most hétvégén odatettem magam, de még hátra vannak a kézi készítésű ajándékok
Rihannának és Lady Gagának is befellegzett, Miley Cyrusnak pláne: íme Willow Smith (Will Smith lánya, nemzetközi stílusteremtő divatikon) első videóklipje. A hölgy még nincs tízéves, de úgy nyomja, mint bármelyik "nagy". A ruháiról, frizurájáról és egyebekről…..
Úgy tűnik, egyre lerövidül a két vörösszőnyeges szezon közötti idő, és a hírességek - vagy azok, akik híresek szeretnének lenni - minden alkalmat megragadnak arra, hogy felvonultathassák a legújabb toaletteket. A Creative Emmys is ilyen "elfeledett" díjátadó volt,…..
"Chic Easy Pieces" címmel közöl le Enikőről egy fotósorozatot az amerikai Harper's Bazaar, a szeptemberi számában. A képek vegyes érzelmeket váltottak ki belőlem - igazából egyelőre nem sikerült eldöntenem, hogy tetszenek-e avagy nem.Egyrészt vannak köztük elég…..
Lisanne 2010.08.12 17:20:11
Julia Roberts nem túl gyakori szereplője a blognak. Most azonban kivételt teszek vele, hiszen az amerikai Elle több címlapot és több oldalt is szentelt neki a szeptemberi számában, új filmje, az (nem túl ígéretes című) "Eat Pray Love" kapcsán. Nektek hogy tetszenek a…..
Csecsebecse Királyi esküvő 2010.06.21 08:11:00
Férjhez ment Viktória, svéd koronahercegnő (Svédország jövendő királynője), méghozzá a személyi edzőjéhez, Daniel Westlinghez, aki tegnaptól Västergötland hercege. Természetesen a királyi családok legtöbbje tiszteletét tette az eseményen, amelyet legalább akkora…..
"Ki mondta, hogy törvénybe van foglalva, hogy a street style fotókon csak fiatalok szerepelhetnek?" - teszi fel jogosan a kérdést az Advanced Style nevű blog írója, aki idősebb nőket és férfiakat kap lencsevégre New York utcáin. A blog láttán egy biztos, New York…..
Csecsebecse Cannes - Nyitógála 2010.05.12 22:15:43
Elindult a filmfesztivál Cannes-ban, most jó néhány napig lehet tobzódni a szebbnél szebb estélyikben, ékszerekben. A nyitógálán a Robin Hood a program, úgyhogy Cate Blanchettet talán a szokásosnál is többen figyelték; volt is rajta mit, hiszen az Oscar-díjas színésznő meseszép…..
Lisanne 2010.05.15 11:21:20
@Etain: Ja igen, elírtam :-). Kate Beckinsale, a nagy lógos fajta füliról van szó.
Nem, nem én házasodtam, barátnő(K), mert az elmúlt 2 hétben két esküvőn is voltam. :-) Mindkettő csudajó mulatság volt.

Remélem jól vagy, rég hallottam felőled.
Emlékszünk még a kilencvenes években bemutatott My Girl című édesbús filmre? És annak főszereplőjére, Anna Chlumskyra? A kislány azóta igencsak felnőtt, köszöni jól van - és egyáltalán nem néz ki rosszul, sőt...  …..
Nemrég olvastam, hogy egy felmérésben megkérdezték a magyarokat, hogy hány kilót nyomnak, majd pedig le is mérték őket. A különbség a nőknél 10%-ot is elérte - ennyivel gondolták magukat kevesebbnek. Más kutatásokban is hasonló eredményekre jutottak: a felnőttek egyötöde nem…..
Csecsebecse Parfümpéntek - hírek 2010.03.19 11:29:43
*Májusban érkezik a Clarins legújabb aromaterápiás illata, az Eau des Jardins. Egyszerre frissítő és ápoló hatású, főbb jegyei a grapefruit, a citrom, a bergamot, a narancs, a menta, a cédrus, a pacsuli, a pézsma, a vadrózsa és a babér.*Minden celebparfümök "ősanyja",…..
Lisanne 2010.01.30 11:12:11
@Scala: Lady Gaga ennél körökkel jobb. :-)
Ez tényleg szánalmas...
Új hátizsákot szeretnék venni magamnak. Elég határozott elképzeléseim vannak: legen elég nagy, hogy beleférjen egy kajásdoboz, a kulacsom, a jegyzetfüzeteim, a neszesszerem, a könyvem, ne adj' isten egy A4-es füzet vagy egy kisebb laptop is; legyen bőrhatású anyagból, műbőrből;…..
A Victoria's Secret tervezői valószínűleg nagyon megsértődnének, ha megtudnák, hogy elsőre nem érettem mi a nagy újdonság abban, hogy valaki csak bugyit vesz a strandra és felsőt nem. Ezt hívják monokinizésnek, gondoltam én. Úgy néz ki azonban, hogy dilettáns vagyok, mivel ennek…..
Ritka vendég a blogon és a vörös szőnyegen egyaránt! A legendás-kultikus Xena címszereplője egy új sorozat bemutatóján; kifejezetten kellemes jelenség, királynői termettel és tartással... sokkal természetesebbnek, éppen ezért csinosabbnak tartom, mint sok felkapott hollywoodi…..
Lisanne 2010.01.15 20:16:25
A Vanity Fair válogatta össze azokat a hölgyeket, akik szerintük a következő évben, években igazán szupersztárrá nőhetik ki magukat, és - egy kis szerencsével - nem csak azt mutathatják meg a vásznon, hogy milyen bájosan mosolyognak (ill. énekelgetnek, táncikálnak), hanem hogy a…..
Lisanne 2010.01.06 14:58:44
@janettaylor: nekem is ő tetszik, ő legalább természetes, viszont az utolsó ruha nagyon-nagyon cuki szépséges
Rachel McAdams az új Guy Ritchie film bemutatóján. A haja egy kicsit idegesít, de minden más rendben van rajta - mintha Kate Winslet egy fiatal rokona lenne...Ruha: Andrew Gn ..
Style & Budapest Mónika, 33 2009.12.14 14:55:00
Mónika streetstyle szettje külön-külön és egybe is fantasztikusan néz ki! Az anyagok, minták és színek kavalkádja szemet gyönyörködtető! A cipője pedig...ohhh! :) Remélem hamarosan több hasonló öltözetet sikerül lefotóznunk a hazai utcákon!  BODY { MARGIN:…..
Style & Budapest Áron, 35 2009.12.13 10:49:00
Áron szettje nagyon tetszik nekünk...a kép kicsit moarés-azt hiszem ez a szakszó-, ezért bocsi, azért reméljük látjátok a textúrákat-mintákat kabát: Pull&Bearing: Mexxnadrág: Terranovacipő: Zara ..
Lisanne 2009.12.14 15:20:10
A két énekesnő a MAC Viva Glam "jótékonysági rúzs" legújabb kampányában. A fotót Ellen von Unwerth készítette.Forrás: trendland ..
Lisanne 2009.12.12 15:42:16
@gallianori: én is :-)
Mostanában zsúfoltak a hétfőim, viszont már nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mi újság veletek, így rendhagyó módon szerdán érkezik a körkérdés:Hangulat: az, hogy sok a meló, nem kifejezés. Hihetetlen pörgés van, ami persze szuper, de ez megspékelve egy…..
OurFashion A nap szépe és a divat 2009.11.22 12:22:00
Kétségtelen, hogy bizonyos filmeknek rendkívüli hatása van a divatvilágra, mégis megdöbbentett - az általam csak a napokban látott - A Nap Szépe című Catherine Deneuve film. A filmet 1967-ben mutatták be, és ez volt az első olyan alkotás, ahol Deneuve-t az akkor 29 éves Yves Saint…..
Chanel Iman a Deutsch magazinban változik át platinaszőkére.Kedvelem Chanel-t, de ez a fotósorozat azonban nem igazán jön be. A szőke egyáltalán nem áll jól neki, valahogy olyan unszimpatikus lesz tőle, de ahol sötét hajjal látható az sem az igazi, azért persze van egy-két kép,…..
A Zara novemberi kínálata a sportos, illetve a klasszikus eleganciát kedvelő pasiknak egyeránt kedvez. A kollekciót Antonio Navas mutatja be nekünk.A negyedik képen látható szürke kardigánt hanyagolnám (túl nőies), a többi ruhadarabot azonban bárkin szívesen viszontlátnám.(via…..
Lisanne 2009.11.10 08:24:47
A páromnak egy Matinique kabátot vettünk az Outletben, olcsóbb is volt, jobban is néz ki, meg szerintem a minősége is jobb.

@janettaylor: a csizmák ott még olcsóbbak (15-20e), de más üzletekben pl. olasz csizmákat láttam 50-60e-ért.
Sőt a legdurvább, hogy a kolléganőm tavaly vett egy Vagabond csizmát leárazáskor 14e-ért, most ugyanazt - tavalyi kollekció!!!!- árulják 45e-ért, na ez a pofátlanság!!!
Lisanne 2009.11.10 22:34:23
@The Strange: esetleg próbálkozz meg a Salamander (Fonicia) outlettel (Párizsi utca - Vácival párhuzamos). Mérethiányos, de jó minőségű cipők vannak 15-20e körül.