Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igor2

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hazai hadkiegészítési rendszer, a tartalékosok kérdése, illetve a többi, ezekkel kapcsolatos topik elég régóta visszatérő témája a Lemilblognak. Sokan, számos alkalommal kifejtették már véleményüket arról, hogy hogyan működik mindez Magyarországon, s főleg arról, hogy –…..
202         Október 30. Péntek Éjszaka F1-n kampóztam. Kübli állította össze a váltást, kitett a 25-ösre, messze mindentől. Egyetlen gép állt most csak ott, egy délután érkezett kisméretű, amerikai magángép. Nagyon mostohán bánunk az ilyenekkel, akik…..
210           Október 22. Csütörtök Zádori hadnagy ma átkutatta a szekrényeket. Zádori szintén kopasz hadnagy, vidéki pali. Eddig mintha kicsit elnyomva érezte volna magát, mert most úgy nézett ki, szabadjára engedte az indulatait. Talán a jóképű,…..
279         Augusztus 14 Péntek Ötre vissza kellett jönnöm, ma sikerült is, nem késtem. A buszon a laktanya felé összetalálkoztam Robival meg Medvével. Én már fenn ültem mikor ők felszálltak. Medve jött előbb, köszöntünk egymásnak, de aztán megláttam…..
299         Július 25. Szombat299 nap! Kettessel kezdődik!! Délelőtt elszaladtam trafót venni a kocsihoz, van egy bolt benn a Garai utcában, délig nyitva van, egész gyorsan megjártam, és beszereltem. Kellett, mert megbeszéltem Apuval, hogy kimegyek a telekre…..
Már lassan egy hete szemeztem a szerkesztőség dohányzójának ablakából a szomszédos varroda udvarán álló kiselejtezett holmik közt fekvő fémládával. Bonyinak hétfőn említettem is, hogy kéne nekem az láda, igaz nem tudom mire, de kell.Ma épp befejeztem a telefonálást, amikor a…..
atom Mondatokban 2010.09.12 07:00:00
Chat: "Zsótti nagyon mozgott a témában, amikor vette az övét. Mondott nekem sok-sok mindent, amit nem értettem, mindenféle hdmi meg ilyenek. Én is jártas vagyok a témában, amikor ilyesmit veszek, mert akkor rohadtul utána olvasok, de amúgy olyan vagyok, mint egy hétköznapi…..
Tegnap nagyokat derültünk Bonyival az alábbi képen. Poénos képekkel tele van a net, nem szoktam sűrűn bejegyzéseket csinálni ilyenekből, de úgy vagyok vele, hogy ezt mindenképp meg kell veletek osztanom, tompított és reflektor: Lévén, hogy aludnom kell a holnap reggeli squash…..
igor2 2010.04.14 17:25:49
fuckyeahgyakorikerdesek.tumblr.com/ ez a legjobb oldal mindig ide jövök ha biztos röhögést akarok.
A múlt héten jelent meg az Ellenőrzőmustra (milyen tanuló voltam) bejegyzésem. Már aznap kaptam Pappától egy levelet, melyben elküldte az egyik már emlegetett sztoriját, egy intőről, melyet egyik ismerőse kapott "bizonyos tevékenységéért".Mikor elolvastam…..
Itt volt most ez a tegnapi szabadnap, amivel együtt most ismét hosszú hétvége közepén vagyunk. Így a nap végén (pénteken este) elgondolkodtam, hogy vajon jól telt-e a "szabadnap", amikor kivételesen csak fél-1 órát dolgoztam. Úgy vélem igen, bár nem fejeztem be mindent,…..
Mindig is vonzott az űr és a meghódítása, pontosabban a berepülése körüli nagy hajcihő. Persze voltak olyan állomásai a nagy haladásnak, amik azért sok ember szemében elhomályosították a korszak ragyogó csillagát. Mint például a kísérletek majmokkal, kutyákkal, vagy a…..
Stílszerűen egy kis tűzijáték augusztus huszadikára. Viszont ezt a kísérletet ne csináljátok meg otthon. Úgy értem, tényleg ne. Még tengerimalaccal se.  Na jó, azért pár kristállyal még nem kell bújkálni. ;)..
A héten csináltam egy összeállítást azon trendi cuccokról, amikkel manapság elárasztják a kisiskolásokat és tiniket az írószerboltokban. Ezt ide kattintva olvashatjátok.Akad mostanság Hannah Montana, High School Musical és a többi megszokott figura: Hello Kitty, Playboy és a…..
Nem is tudom, hogy már milyen keresés során találtam meg tegnap ezt a videót, de azóta nem hagy nyudogodni. A feltöltő azt írta be címnek, hogy szlovén busz. Lassan másfél éve fent van a rendszerben, 326-an látták, de még nem írta be senki sem kommentbe, hogy mitől oldalog ez…..
Ha van 12 perced, akkor indítsd el a lent beillesztett videót, dőlj hátra, és mosolyogj! Ha nincs 12 perced, akkor várd meg, amíg lesz, és kövesd a fent leírtakat! Ezt a videót tüncite blogján láttam, és egyenesen imádom, annyira jó kis történet, annyira helyes megoldásokkal,…..
igor2 2009.08.09 16:17:21
Az elmúlt napokban két filmet néztem meg a rengeteg Dokik epizód mellett. Miért éppen Minnesota?Az első a Miért éppen Minnesota? - erről a filmről voltaképp nem tudtam semmit, ezért simán bevállaltam s mint utólag kiderült: már láttam valahol. Idézem magam*:"Emlékeznek…..
Szertár Sokkoló házilag 2009.07.22 00:06:00
 Csinálj sokkolót házilag! Garantáltan jó móka. Pláne, ha nem rajtad keresztül sül ki… Amikor 1745-ben Leydenben Musschenbroek kísérletezgetés közben kezébe fogott egy palackot, megrázó élményben* volt része. Szó szerint. A jelenségnek hamar híre ment a világban,…..
Ma nem jutottam sokáig gép elé, most is csak pár pillanatra huppanok ide, pont annyi időre, hogy beilleszem a képet, amit a nagy tegnapi vihar után csináltam. Na igen, a vihar engem útközben ért, félre is kellett állni a nagy jégesőben, mert már nem láttam semmit. Aztán némileg…..
igor2 2009.07.19 16:25:21
 Tovább bővül a Szertár fegyverarzenálja. A rakéta után itt a sűrített levegős puska - házilag. A krumlipuska igazi klasszikus. Csinálják a világ minden részén. Az elkészítéséhez nem kell nagy kézügyesség. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy én is tudtam csinálni…..
igor2 2009.07.15 22:28:50
A hétvégén amellett, hogy Szentivánéjeltem, benéztem a Savaria Múzeumba és a képtárba is a Szemen szedett igazságok kiállításra. E kiállításon Marosfalvi Antal műveit lehetett megnézni, ezek közül bejegyzem a kedvenceimet. A kiállításról cikk ide kattintva…..
atom Újra nálunk a szarvasbogarak 2009.06.09 07:00:00
A hétvégén (azaz pénteken) kis grillezést tartottunk Kissomlyón a szűk baráti körrel (bár nem volt teljes egészen) szülinap alkalmából. A fűzfa mellett ácsorogtunk, Zsótti sütögetett, többiek beszélgettek, iszogattak, amikor megláttam a fán egy szarvasbogarat. Nem új…..
Lapozgatom a szombathelyi-estet, majd elakadok egy pillanatra az alábbi, Falusi turizmust hirdető reklámoldalon:A lap alján láthaóak a nevesebb vidékfejlesztési és turisztikai szervezetek/szövetségek logója, így azt kell, hogy mondjam: azért akadnak öteletes és humoros emberek is ott…..
atom Retro tűzoltóautó 2007.07.28 08:02:00
A múltkoriban sétáltam a városban, amikor a parkolóban erre a Zuk típusú tűzoltóautóra leltem. Figyeljétek meg az apró részleteket, a kilincseket, a tetőn nyugvó tömlőket stb... Szép állapotban volt és elgondolkodtam, hogy vajon milyen formában tevékenykedik napjainkban amikor…..
Nap mint nap hallva a vasi jellegű szavakat elhatároztam, hogy kicsiny falumra motiválódva összeállítok egy amolyan kis értelmező szótárt. Gábor bátyám boltos, így Ő a legnagyobb tudora ennek a témakörnek, ezért az általa összegyűjtött "szócsokorból" csemegéztem.…..
atom Pipacs 2009.05.20 09:00:00
A pipacs az egy olyan szó, ami hallatán nekem nem egy piros virág képe ugrik be tizedmásodperc alatt, hanem Rejtő Jenő egyik művének főhőse, Pipacs a fenegyerek. Lehet, hogy ez azért van, mert sosem látok manapság pipacsot, sőt, évek óta igazi ritkaságként kezelhető az…..
igor2 2009.05.21 18:43:35
@Atom @tüncite: Nálunk (Győrtől pár km-re) mindegyikből van nagyon sok bár a pipacsból nem annyi hogy egybe függő mezőt alkosson de azért szép nagy mennyiségeben lehet néhol látni.