Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timo

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint három kollekció, ezúttal a Temperley (nekem ez a kedvencem), a Marchesa és a Lela Rose ruhái. ..
Timo 2010.10.30 14:33:11
@Virgogirl: Azt hiszem nekem a Lela-Rose 06-os, és a Monique-Lhuillier 12-es lett a befutó! - de ezekközül, már szinte mindet elfogadnám! ^_^
Az OurFashion blog is csatlakozott a Johnny Walker és a Diageo '1 millió lépés az ittas vezetés ellen' nevű kezdeményezéséhez. Így holnap, azaz szeptember 16.-án 5 órakor gyülekezünk a Liszt Ferenc téren Jáksó Lászlóval, Für Anikóval, Piringer Patríciával és a Burzsuj…..
... azoknak (már ha létezik ilyen) itt egy poszt róla. A Vs magazin őszi/téli száma közöl le Jesus Luz-ról egy fekete-fehér fotósorozatot mindannyiunk okulására. A képeket Jörgen Ringstrand készítette. Nem akarok senkit megbántani érzéseiben, de az én privát véleményem…..
Timo 2010.09.11 22:12:02
Sosem fogom megérteni, hogy ha valaki alapból is bájos, szép és vékony miért van szükség a róluk készült fotókon olyan alapos utómunkálatokra, amelyek sok esetben éppen eme tulajdonságokon csorbítanak, sőt sok esetben felismerhetetlenné teszik az illetőt. Natalie Portman a…..
Lara Stone a Vogue Paris szeptemberi számának címlapján új oldaláról mutatkozik be. Barna hajjal, csodálatos sminkkel látható. Még sosem láttam ennyire szépnek őt. És íme, itt a Vogue-ban megjelent fotósorozat is Lara-ról, melyet Gloria címmel Mert Alas and Marcus Piggott…..
A&E Címlapok 2009.07.09 12:00:00
A brit Harper's Bazaar augusztusi címlapján Rachel Weisz látható.                        A W magazin címlapjáról Lara Stone néz ránk...
Elton John idén is megrendezte az immáron hagyományosnak számító Oscar After-partyt Los Angelesben, amelyre valamilyen furcsa okból a legtöbb hölgy fekete estélyibe bújt.Vicktoria Beckham botsáskának öltözött - a ruha a saját kollekciójából való.Az estélyi nagyon…..
Timo 2009.02.24 14:26:20
Nem is tudom... nekem nem tetszik Sharon Stone ruhája:

www.imdb.com/features/rto/2009/gallery/09osc_party-rm3116534528

Halle Berry ruhája viszont még mindig nagyon tetszik és Ő nem öltözött át a partyhoz : ) - a Vanity Fair partyhoz.
Timo 2009.02.24 17:48:26
@horvath911: Khm... : ) Örülök, hogy szebb lett a napod!
Az Oscar-díjátadó után a sztárok gyorsan átöltöztek, és átmentek mulatni az Vanity Fair After Partyjára. Nézzük, mit viselt Gwen Stefani, Diane von Furstenberg, Jessica Alba, Marion Cottilard, Alicia Keys, Madonna és Salma Hayek.Gwen Stfani: Fekete Chanel Couture ruhát viselt…..
A W magazin márciusi számához készítette a következő börtönös fotósorozatot Steven Meisel. A lányok: Daisy Lowe, Peaches Geldof, Eliza Cummings, Portia Freeman, Eden Clark és Amy Greenhouse.Érdekes képek, a rabruhát azonban hiányolom, ha már... ..
A márciusi amerikai Vogue címlapján Michelle Obama szerepel.A képen egy magenta színű ruhát visel a first lady, amit - csak úgy mint a beavatási báli ruháját - Jason Wu tervezett. A fotót Annie Leibovitz, az interjút pedig az újság szerkesztője Andre Leon Talley készítette.…..
Ma estére nagyon szép képeket válogattam. Kedvem is támadt elutazni valami napfényes, "elviselhetetlenül" meleg helyre...Ha nem tudnám, akkor nem találnám ki, hogy ezek a fotók a Pull and Bear tavaszi/nyári kollekciójához készített sorozatból valók.Tetszik.…..
Ezúton szeretnék felháborodásomnak hangot adni. A következő oldalon: http://balatonicsajok.ning.com/ ugyanis a megkeresésem nélkül közlik a Strange's fashion and gossip blogban megjelenő valamennyi bejegyzést.Az rendben van, hogy az említett oldalról át lehet linkelni ide,…..
Az angol Vogue márciusi számában fog megjelenni a következő fotósorozat. A modell Lily Donaldson, a képeket Tim Walker készítette. ..
OurFashion A legstílusosabbak 2008.12.25 22:51:00
A 2008-as év végére összehozták az ezévi legstílusosabb karakterek listáját. Meglepetésemre nem csak hölgyek alkotják a 10-es fogatot, hanem férfiak is béreltek maguknak helyet a sorban. Hogy izgis legyen, a végéről kezdeném bemutatni a megtisztelő 10-be jutottak nevét.…..
Ki lehet ez a tündéri kislány?Annyit elárulok, hogy most már felnőtt nő, és szerepelt már egy párszor itt a blogon. Ha nem megy, segítek még, de szerintem fel lehet ismerni.....
Timo 2008.12.16 12:01:31
Az OPI téli kollekciójának ihletője Párizs, és a francia nők legendás elganciája: sötét, klasszikus színek, melyek (persze nem egyszerre) mindenkinek jól állnak. Szerintem gyönyörűek.A Chanel ezzel szemben Moszkvába invitálja a divatrajongókat: a feketébe kevertek…..
John Galliano az őszi/téli évszakokra tervezett ékszereit a francia szupermodellel, Morgane Dubled-del reklámozza. A hölgy az ékszereken kívül semmi mást nem visel, intimebb testrészeit pedig egy férfiú takarja el. Bevallom, én szeretem az ilyen jellegű, szexi reklámokat, de sokak…..