Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jano.vagyok

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg kell-e mindent menteni vagy szebbé teszik a világot, ha kreatív művészet alapjaiként élnek tovább? Döntsék el önök a szezon utolsó epizódjában!..
Belsőség Indul a gép 2014.05.05 15:33:22
Szomorú kimondani, de a belső égésű motor felett eljárt az idő. Büdös, rémes a hatásfoka, és szép lassan megöli a bolygót, mennie kell. Ennek ellenére szeretjük, talán mert van egy megfoghatatlan romantikája, amit például az unokám már nem fog érteni. Ugyanezt érezhették,…..
jano.vagyok 2014.05.05 21:16:03
én ettől a hangtól lúdbőrözök, akárhányszor csak meghallom:
youtu.be/FTdfycjxScc
számomra nem kérdés, hogy az olaszok csinálják a legszebb hangú kocsikat.
Nem kell a rizsa, a kéthengeres dög magáért beszél. Marco Artizzu alig nyúlt hozzá a Ducati Supersport 600-hoz, mégis teljesen új motor lett a végeredmény. Brit versenyzöld tank, fekete elemek, bütykös gumik – a fordulékonyságából biztos vesztett az olasz desmó, de nyert valami…..
Kétféle nap létezik egy férfi életében. Amikor autót vesz, meg amikor nem. Az autóvevős: ünnepnap. Hetekig, hónapokig szokás készülni rá, mint egy rendes esküvőre. Tétova keresgéléssel kezdődik, gondolatban ízlelgetjük a szóba jövő típusokat, teszteket olvasgatunk,…..
Mint azt már korábban említettem, kaptam egy mintadarabot a gyártótól az 1/10-es méretarányú Lada VFTS karosszériából. Izgatott voltam, milyen is lesz kézben tartani egy teljesen egyedi, kisszériás, manufakturális módszerekkel készülő, még a tökéletesítés fázisában levő…..
jano.vagyok 2010.12.19 08:54:53
@streetsta: hehe, a klip tényleg klappol a témához :)
a zene viszont csalódás volt, de köszönöm, hogy utánajártál.
Minden bizonnyal megvan annak is az előnye, ha valaki a szingli létformát választja -ez manapság amúgy is übertrendi-, mint ahogy mostani lakásvizitünk szereplője is úgy döntött, hogy a munka és a képregények pótolni tudják egy szerető hitves szerepét...
jano.vagyok 2010.09.02 00:23:46
@xstranger: "Mondjuk en spec lennek inkabb nem-szingli egy lerobbant kunyhoban."

ott a pont.
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..
B-oldal HOBO - Circus Hungaricus 2010.01.08 07:45:00
Ha már elmulasztottam megemlékezni a magyar rockzene egyik alapvetéséről, a Vadászatról, amely tavaly volt 25 éves, vezeklésként hadd számoljak be Hobo friss kiadványáról. Előrebocsátom, hogy ez nem a HBB, és ezt jobb, ha tudatosítod magadban. Hobo nem követte el azt a hibát,…..
Belsőség A Matáv és a Porsche 2009.12.12 18:30:00
Hogy mi köze egymáshoz a Matávnak és a Porsche Supercupnak? Lényegében semmi, de egy kis utánajárást talán megér a minőségi, L-es méretű Supercup-póló és béjzbólsapka. A megfejtés triviális. Miért használta a Matáv a HTD és a HTE rendszámokat a HTC mellett? (A Porsche…..
Design Pumpa WAMP - Dizájn Szüret 2009.09.09 09:00:00
Házi szüreti bállal ünnepli idén a WAMP az ősz megérkezését: a szeptemberi művészeti piac kiemelt vendége a bor lesz. A WAMP ugyan nem alakul át borfesztivállá, az első őszi kiadását mégis az egyik legfontosabb honi gyümölcs nedűjének szenteli, egyedüli kísérletet téve…..
jano.vagyok 2009.09.12 11:07:35
@efzsé: 09.13., bp., erzsébet tér (gondolom a gödör környéke), 11.00-19.00
Valamikor május környékén kaptam az első e-mailt, melyben meghívtak az augusztusi Nemzetközi Škoda-találkozóra a Pécs melletti Orfűre. Májusban! Válaszoltam is a kedves levélírónak, hogy a nagy nyári pörgésben abban sem vagyok biztos, elérek-e a vécéig, vagy szimplán csak…..
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..
Karotta Közlöny A Cyrano-dilemma 2009.06.22 21:53:00
Először is, hogy egy tetszőleges fogalmatlan koncertmuzsikust idézzek a nagyszínpadról: Köszönöm, Bukarest, fantasztikus közönség vagytok! INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/karotta/a_cyranodilemma/feed", "width":"450", "height":"2450",…..
..
jano.vagyok 2009.06.22 17:31:12
Az OT Expo felolvasóestje mindenkinek, aki lemaradt volna róla. Jó szórakozást!..
jano.vagyok 2009.04.24 11:16:57
Eheti megawtf (a szimpla már volt korábban) az amerikai National Organization for Marriage homofób kampánya. Különösen megerőltető feladat eldönteni, hogy melyik betanított színész szövege érdemelne nagyobb nyaklevest: az a fapina, amelyik azt mondja, hogy a szabadságát elveszik…..
„Tavaly hideg volt, idén fotózzunk belső helyszínen!” – sírtak a kényelmes újságírók. Itt kezdődtek a gondok, hisz' versenypályára, roncstelepre, vágóhídra vagy a híd alá bármikor kimehettünk volna.Már nem tudom, melyik okos találta ki, hogy öltöny kell…..
jano.vagyok 2009.01.06 18:25:59