Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szubotaj

1 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tisztem feltárni az okokat, azt azonban megállapíthatom, hogy a klimatikus kérdésről szóló polémiából csak a lényeg, a megoldás marad ki.Minimálisan neutrális, de inkább kontraproduktív elképzelésekkel és félelemkeltéssel az abszolút tagadás áll szemben.Egyes vélemények jelzik a politikai…..
Belsőség Ilyen az öreg dízel 2014.04.26 06:35:22
Milyen lehet vajon, ha az ember csak használja az autóját hónapokon át, és nem kell hozzányúlni? Egy-egy olajcsere, esetleg fékbetét, ha eltömődik a pollenszűrő, már nagy esemény. A téli, nyári gumi váltogatása bosszantóan sok időt rabol el, még talán időpontot is kell…..
Vajon növényevőknek kellene lennünk, hogy kisebb legyen az emberiség ökológiai lábnyoma? Ha az állati eredetű termékeket kiiktatnánk az étrendünkből, akkor kisebb lenne a mezőgazdasági földterület használat és az üvegházhatású gázok kibocsájtása? Ha nem csak a mennyiségre, hanem az élelmiszerek…..
szubotaj 2018.01.12 06:46:47
@hidroponi: Az alternatív módszerek nem olyan termelékenyek. Működnek, persze, de mondjuk mulcsolást alkalmazni talajerő-utánpótlásra lényegileg ugyanolyan rablómentalitás, mint a műtrágyázás. Más területek szervesanyagát használod a megművelt területre. Egységnyi területre 4 egységnyi terület szervesanyaga kell. Tehát a fenntartható mezőgazdálkodáshoz azükséges az állattartás, mert az állati trágya értékesebb és az állattartás dekoncentrálásával a környezetterhelés is megszüntethető.
A sorozatrandizó A vegán 2016.07.07 17:27:39
Első körben röviden a lényeg: a vegetáriánus nem eszik húst, a vegán viszont sem tojást, sem tejet, sem húst nem fogyaszt. Valamikor az 50-es években indult a vegán életforma és a célja nemes. Ugyanis ez amolyan tiltakozás az ellen, hogy az emberiség kizsákmányolja az állatokat. Ez idáig rendben is…..
A sorozatrandizó Rapdirandi teszt 2017.05.01 12:10:13
Igaz, javarészt online ismerkedem, de azért bőven van példám való világos ismerkedésre is. Idővel több olyan poszt is lesz, de ma egy olyan témával foglalkozom, ami régóta izgatta a fantáziám. Filmekben láttuk már sokszor a rapidrandit működés közben és olyan izgalmas tűnt. Ez az amikor pár percig…..
szubotaj 2018.01.10 12:21:54
@whoamiohmy: Igen, elindult egy párbeszéd... De ez nem lesz eredményes. A két szlsőség a nagyon hangos, a szördvév femcsik az egyik oldalon, a másik oldalon a tényleg nőgyűlölő alakok. Akik szó szerint veszik Huffnágel Pista bácsi szövegeit, akiknek nem esik le, hogy direkt túltolja a biciglit, hogy görbe tükröt tartson a femcsiknek.
Ezt a csoportot meg tudom érteni, nekem is volt olyan élethelyzetem, amikor ebben a lelkiállapotban voltam, csak nekem elmúlt és Deansdale objektívabb, összetettebb szemléletét osztom, a társadalmi folyamatoknak áldozataia férfiak és a nők, a femcsik és a MGTOW-k is. Nem a nők ellenében utasítom el a feminizmust, hanem pontosan az érdekükben! Pont nőkedvelő indíttatásból XDD
Javítsatok ki, ha tévednék, de a férfiak és a nők között is kevesen vannak, akik tényleg átlátják a valódi törésvonalakat. Még az értelmesebb nők is elfogadják a balos mítoszokat, hogy a nők el voltak nyomva és most csak "visszanyal a fagyi". Most pont ezen agyalok, reggel volt az exemmel erről egy beszélgetés és nem tudom,mi a meggyőzés eszköze. A konkrét tényeket elmondtam, a jogok és kötelezettségek aránya számít, pl a leánynegyed kevesebb vagyoni jogosultságot adott a nőknek, de a kötelezettségeik is kevesebb volt, a habitus ( racionális, erős férfi <-> "intrikáló" nő) és a jogok egy kvázi fegyveregyenlőségi, egyensúlyi helyzetet hozott létre, a szavazati jog nem csak a nőktől, hanem a férfiak 90+%-ától is meg volt tagadva... stb stb De a tények nem érdeklik. Itt tényleg csak a PUA technikák működnek, megérteni lehetetlen a nőket, csak kezelni lehet, mint a lovakat. Ott se tudja az ember, hogy mit gondol a ló, csak tudja, hogyha elég ideig zavarja körbe a körkarámban, akkor szagolja a földet, lerág, lenyal, befele figyel és akkor kész a csatlakozásra. Bocsi, de én a lovak metakommunikációját ismerem valamelyest és a lóidomítást és a PUA módszereket nagyon analógnak érzem XDD Kvázi feketedoboz-machinálás mind a kettő, az inputot ismerjük, az outputot is, de hogy mi történik a dobozban, az rejtély...
De visszatérve a feminista mételyre, az a gond vele, hogy érzelmekkel dolgozik. A hipotetikus, sohase bizonyított őskori matriarchátus is az emberi lélek mélyén létező Aranykor-mítoszra építve az érzelmekre épít, a nőelnyomás gyermekmeséje is és a célpont az érzelemvezérelt női tábor. Ugyanakkor beleesik a szórásba az a férfi csoport is, akinek a racionalitását a rossz tapasztalatok, a szexuális kielégületlenség, a lehúzott vagyon, az elrabolt gyermek miatti fájdalom elhomályosította. És az állogikus értelmezések is ilyenek, csak a nemek közötti osztályharc keretein belül maradnak, a hörcsög, a hipergámia, a huszonévesek jobban basznak, stb stb ezek ugyanolyan dogmák, mint a femcsi baromságok, ugyanúgy ideológiai vakfolton keresztül kreált téveszmék. Persze a tévedés jogát fenntartom, azonban azt gondolom, hogy egy normalizáláshoz nem csak az egyik szélsőséget kellene kigyomlálni, hanem a másikat is.
A választás illúziójára, ha rákeresünk, akkor kiadja, hogy olyan jelenség, mikor valaki eléd tár x lehetőséget, te pedig elhiszed, hogy csak azok közül választhatsz. Így az a személy kontrollálja a választásodat. A párválasztás illúziója pedig hasonló, elméletem szerint a…..
Meglepő döntést hozott a konklávé: a 2005-ös konklávé ellenjelöltjét, a Buenos Aires-i érseket választották meg pápának. Bergoglio bíboros nézeteit tekintve a választó testület balszélén helyezkedett el. Egyébként nem ő az első európai kontinensen kívüli pápa, hiszen az…..
szubotaj 2013.03.14 20:00:16
A Hírszerző elindított egy cikksorozatot, ahol a felkért szakértők írják le a véleményüket a cigányság helyzetéről. Az első írás, amelyet Forgács István írt, mindjárt óriási kavart.Pesty László visszatért a MTV-hez, és az első dokumentumfilmje ebben a témában…..
szubotaj 2012.03.22 16:28:13
@JohnHenry: Ez nagyon olcsó volt, és még gyönge is. Nincs minden cigánycsaládban eltarthatatlan számú gyerek, de, sajnos, túl gyakori. És vannak sokgyerekes, gyerekeiket eltartani nem tudó fehérek is. Elenyésző hányadát alkotva a fehéreknek. Hogy aránylik egymáshoz a fehérej fél %-a, meg a cigányok 80%-a? Próbálkozz kicsit XDD
 Figyelem, a következő bejegyzés zúzós zenét követel a tökéletes színfestés kedvéért. Nem tudok elmenni néhány tény előtt. A nagy munkanélküliségemben tv függő lettem. Az MTV olyan kúl, hát tinimamikkal, meg szuper „kéglikkel” telik meg minden nap az…..
szubotaj 2012.01.24 23:16:32
1969-es megjelenését követően közel ötven különböző verziója született, az elkövetők közt volt - az eredeti szöveget fonetikusan éneklő - lengyel együttes és világhírű rockbanda is. A Gyöngyhajú lány egyike a világszerte legismertebb dalainknak; pedig csak utolsó…..
  Kitöltési útmutató országunk Jedi nagyhatalommá válásához  A népszámlálással kapcsolatban a szientológiai jellegű kérdőív miatt, a Semmi Közük Hozzá válaszadást javaslom a kötelező kérdésekre. Ebbe bele sem lehet kötni, hiszen a válaszadás megtörtént és a valóságnak megfelelő. Sőt teljesen…..
Rohanó világunkban az ember egy senki, ha legalább egy kicsit nem égeti meg magát a pornóiparban: én ezennel letudom a kötelezőt, íme Árpád kedvenc motoros filmje, a legmagyarabb pornó, amit valaha láttam. Egy úgynevezett nemzeti érzelmű motoros garázsában készülhetett, van itt…..
 Borsod barátunk, aki a hadtörténet különféle bugyraiban már jócskán elmerült, és már egy másik blogon is megörvendeztetett minket írásaival, ezúttal nagy bátorságáról adott tanúbizonyságot. Egy olyan magyar katonafigura bemutatására vállalkozott, akinek…..
szubotaj 2011.02.17 02:54:55
@Zig Zag: Tiszteletem! Szeretnék érdeklődni, mennyire hiteles ez a forrás, Siegelinde ilyen remek minőségben fordít, vagy pedig a kommunista diktatúra idején kiadott propagandairodalomból sikerült neki szemezni? Személy szerint eléggé valószínűtlennek tartom, hogy katolikus papot bántotak volna. Manapság, modern világunkban történnek ilyenek, amióta nincs vezetőrétegünk, a tanultabb kasztok tagjai sincsenek biztonságban.
De vésszatérve, kérem, a forrás.. Szóval én könyv formátumban nem találtam a neten, kiadás nem megállapítható. Netes forrásokra pedig nem adunk, ez alapvető követelmény egy ilyen témában. Személy szerint olvastam az Orgoványi naplót, orgoványi rokonaimtól megkaptam ajándékba. Abban szerepel olyan, miszerint nem egészen elfogadható módon jártak el, nem volt törvényes eljárás, de ezeket a fennebb idézett mocskolódásokat nem tudnám elképzelni tisztekről, bár gyakorló antiszemitaként lehet, hogy nem vagyok eléggé objektív. Kérem, nyugtasson meg!
Válaszát előre is köszönöm!
Isten vezessen minket a helyes úton.
Egy csattanás, egy villanás — másra nem emlékszem abból hogy az idegen lények elraboltak karácsony és szilveszter között Almásházán (csak közben megálltunk Nyíregyházán, Pécsváradon, Veresegyházon, Pesterzsébeten és a VI. kerületben), aztán az űrhajójukon…..
szubotaj 2010.01.15 15:34:16
Hát ez egyáltalán nem vicces, hanem csak úgy mondom, hogy szereztem ma egy zsák fűrészport meg műanyag hordót a komposztbudihoz... De erről most még nem teszek fel fotót, nem baj? ;) Csak ha majd elkezdem használni!... ;-o Itt egy utólag (két nappal később) idemásolt…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
szubotaj 2009.10.31 21:35:24
@kuman: honnan tudná, mikor nem is volt ott? A névtelenség mögé bújva könnyű mocskolódni, ahhoz gerinc kellene, hogy szemtől szembe merje mondani a hazugságait.
Sodinak nincsen semmilyen verziója. Sodi arra maszturbál, hogy mást mocskol.
szubotaj 2009.11.05 08:20:56
@SODI: nem tudsz te semmit, csak a szád járt, és neked teljesen mindegy, hogy kit mocskolsz be, csak mocskolódhass
jellembeli hibád valószínűleg a nehéz gyermekkorodra vezethető vissza
Van OTT, a MEGACITY- Vérciky "WÁROSSHban" egy süldő legényke, még legénytoll sem pelyhedzik tótosan böszme orcáján, DE MÁRIS profi bolsevik szarkeverővé vált!Ő Albertirsa"HELYI CUSLÁGJA"!!!Szép embör.Tojáshéj a seggén van, de BÁTRAN FIKÁZ BÁRKIT, míg…..
 Bírálóink szerint régen gyaláztuk az SZDSZ-t, s mivel mi az építő jellegű kritikát nagyra tartjuk, most erre sort is kerítünk. És hogy ne mondják, hogy nem haladunk a korral, a magyar liberális párttal kapcsolatos érzéseinket audiovizuális formában fogalmaztuk meg.…..