Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majdazténtudom

0 bejegyzést írt és 725 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RozéKacsa Pulykamellsonka házilag 2016.09.13 08:19:58
Őrület, de tegnap lett 2 éves a RozéKacsa. Több mint 1 millió oldalletöltés, majdnem 5000 követő Facebookon, több mint 1000 Instagramon. Köszi, hogy itt vagytok, hogy olvastok, követtek, kommenteltek, főztök, kérdeztek, lelkesedtek.  Azért egy receptet is hoztam: bolti felvágottak helyett…..
majdazténtudom 2016.09.13 17:02:39
@Mighty: ez itt egy bizonyos típusú felvágott alternatívája szeretne lenni. Annak a típusnak, amit általában a köznyelvben "sonka" néven emlegetünk, még ha nincs is köze egy bizonyos állat egy bizonyos részéhez amit eredetileg sonkának neveztünk. Nem kell a szőrszálhasogatás.

Az már más kérdés, hogy a pulykamell az egyik legundorítóbb dolog, lévén, hogy szinte az összes pulykát annyira túltömik, hogy leginkább amiatt kell antibiotikumokkal teletömni a madarakat, hogy ne legyen "komolyabb" bajuk a földön húzott mellükön lévő gennyes sebektől.
A Bors információi szerint az egyik biztos beköltöző a következő ValóVilágba az a Tiv Tivy lesz, akiről a szerkesztőségünk nagy része soha az életében nem hallott, pedig a Youtube-on kifejezetten népszerű. A 444 korábban készített már róla egy mélyreható portréanyagot, ami alapján Tivy egy…..
  Emberek vagyunk, tehát kis túlzással élve elég sok minden fel tud minket idegesíteni a különböző stresszes helyzetekben. Márpedig a vezetés épp egy ilyen szituáció, amikor az amúgy is ideget próbáló folyamatot megbolondít néhány őrjítő külső tényező: az előtted tötymörgő sofőrkolléga, a piros…..
majdazténtudom 2016.06.16 10:35:34
@Szakyster: pont itt van elcseszve az a pont, hogy két tök külön dolog a megszűnő sáv és a kanyarodó sáv. Utóbbi tényleg paraszt dolog, előbbit tudni kéne használni értelmesen.
"..mintha mindenki időben besorolna." Ez a kedvencem. Egy megszűnő sávban mit jelent az "időben"? Hány kilométerrel a megszűnés előtt kéne elhagyni a sávot, hogy ne legyen bunkó az ember? :D
Az alábbi videót csak erős idegzetűeknek ajánljuk. A baleset igen felkavaró, de egyben tanulságos is, így amikor május 1-én nyitnak a strandok, óva intünk mindenkit a hasonló baráti tréfáktól, mert akár tragédiába is torkollhat. Igaz nem tudjuk mi lett a szerencsétlen tinivel, de nekünk az a…..
Itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak, ezért a vegyszermentes és persze olcsó tisztítószerek után most újabb 5 tuti tippet mutatok nektek, amit bevethettek a takarítás alatt. Illatos otthon Tegyél néhány kanál vaníliakivonatot egy bögrébe, (olyanba, ami bírja a sütőt!) és ezt süsd egy órán…..
majdazténtudom 2016.03.30 15:30:08
Csak a felelősen gondolokdó magyar emberek menjenek, ígyteddrá-úgyteddrá! Na ott tali!  ..
majdazténtudom 2016.03.03 09:01:35
zekbreffblog Netflix 2016.02.03 22:48:00
Amikor megérkezett Magyaroszágra a Netflix, rögtön regisztráltam rá és elkezdtem csemegézni a sorozatok és a filmek között. Most fog lejárni az ingyenes első hónapom és ez alatt az idő alatt azért eléggé kiismertem az előnyeit és a hátrányait. Bár én biztosan maradok Netflix-felhasználó, látom azt…..
majdazténtudom 2016.02.04 10:43:57
@nagybalfasz: én úgy tudom, hogy ez egy tévedés: bár valóban legális letölteni itthon, de a torrentre ez pont nem igaz, mert az ugye azonnal megosztást is jelent, ami pedig itthon is illegális.
majdazténtudom 2016.02.04 10:44:49
@nagybalfasz: bocs, nem neked, csak melléböktem ...ráadásul addigra Hangya is elmondta ugyanazt. :)
majdazténtudom 2016.02.04 10:45:58
@Jelentéktelen Hangya: arról nem is beszélve, hogy számtalan kutatás mutatta ki azt, hogy aki tölt le zenét, az átlagban többet költ legális zenére, mint aki nem ..és ugyanez a filmekre is igaz.
Subba Nemjópofa: Örökségünk 2016.01.27 11:39:00
Ezt miért csinálták? És mi a faszom dolguk van a világban egyébként? Miért nagy tett, hogy a gyerekeik is beszélnek magyarul? És miért ilyen csúnyák? Erre valaki tudta kiverni?  Mondjuk nekem kicsit felállt, MAGYARUL B)..
majdazténtudom 2016.01.27 14:59:33
@sanyisanyi: *szex ..mmint nem az hiányzik, csak ha már egy magyar nyelvet fényező (miközben borzalom rímekkel őt megerőszakoló) klipecskét veszel a védelmedbe, akkor próbáld magyarul leírni közben a szavakat.
A Fox bejelentette, hogy megvan az új 24-évad főszereplője Corey Hawkins, a Straight Outta Compton című mozifilm és a The Walking Dead színésze képében. Hawkins a 24: Legacy című új évadban Eric Carter háborús veteránt alakítja majd, aki Kiefer Sutherland ikonikus Jack Bauerje után menti meg majd a…..
majdazténtudom 2016.01.26 13:43:55
@teszt123456789: hát meg azért ez egy erős kijelentés amúgy is..hiszen az utolsó 3 évad (és szerintem még jófej voltam) úgy ahogy van, hiba volt. :D
Ismételte magát, és kiszámíthatóvá vált... pont az a 2 tulajdonság fordult az ellenkezőjére, ami miatt az első pár évad annyira zseniális volt.
Alább egy befuccsolt szülinapi meglepetés története, amihez a levélíró szemében a fogyasztóvédelmi hatóság befuccsolása is társult - némileg igazságtalanul. De nem ő az első, akinek nem világos, milyen esetekben érdemes a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulni,…..
majdazténtudom 2016.01.19 13:15:30
@Amusing: viszont egy normális cég belátja, hogy sokkal többet bukik azon, ha elbukik ezzel hosszú távon egy visszatérő vevőt, plusz annak minden közeli ismerősét. 110 ropis laptop ..ha a srác minden ismerőse csak egy szaros pendrive-ot vett volna ott, de így már nem teszi, már nem érte meg a dolog.
Subba Szégyenlős kezű kopó 2016.01.15 09:20:00
Jóój, ahogyan hitetlenkedve tapogatja a kanos fickó zsebágyúját, AWWWWW!..
majdazténtudom 2016.01.15 13:36:24
Az a legidegesítőbb, hogy pont azzal csinálunk reklámot ennek a nyomorult videónak, hogy kitesszük, és megírjuk mennyire szar. Mert az. Ócska, rossz poénok, rossz színészek, a téma rémesen kínos megközelítése, pocsék az egész úgy ahogy van. Sajnos ez néhány kivétellel…..
Az aktuális dalmegosztás akár az esti trip helyett is jó választás lehet, ugyanis legjobb darabjai valamilyen módon mind kötődnek a pszichedéliához, az elektro vagy a rock felől közelítik azt. Persze legtöbbjük azért bőven nem annyira elszállós, hogy élvezhetetlen legyen,…..
Az a jó a márkázott tartalomban, hogy nem kell kínlódni a termékelhelyezéssel, a bújtatott reklámmal, a béna, a kamerába a lehető legváratlanabb pillanatokban belógatott szponzortermékekkel, mert az első perctől fogva világos, hogy mivel állunk szemben. Ilyen műsorból kismillió…..
majdazténtudom 2015.09.08 13:29:16
@Eszter Tesztel: mert szerinted kinek a véleményét mondanám, ha nem a sajátomat?
Attól lesz valaki egyéniség, hogy van, aki nem szereti? Nagyon nem értek egyet, sőt, ez objektíve hülyeség, mert
1: nem azt mondtam, hogy hűű mennyire gyűlölöm, pont ezaz, hogy annyira zéró, hogy még azt sem váltja ki belőlem..
2: még ha van is valakivel szemben ellenérzése az embernek, attól még nem lesz az "egyéniség". Például egy focihuligán-droid aki csak ugyanazokat ismételgeti mint a haverjai, ugyanúgy néz ki, mint a haverjai, ugyanolyan ruhákban jár, ugyanazokat a zenéket szeretni és még az életben nem volt önálló gondolta: gondolom egyetértünk, hogy az ilyen az minden, csak nem egyéniség ...és attól sem lesz az, hogy egy csomó embernek ellenszenves...
Mi van akkor, ha az alany leszarja a sajtót? Ha rohadtul nem akar ott lenni, ahol van, csak éppen kötelezi a szerződése, így ott ül ugyan a sajtóeseményen, és ha valaki kérdezi, válaszol is, de csak két szóban, a szemét forgatva és közben a lábát rázva, jelezve, hogy kurvára…..
majdazténtudom 2015.06.18 09:46:29
Ugye, hogy milyen menő! Aki esetleg nem tudná megnézni a videót, annak elmondom, hogy a frontember bemászik a közönségbe, feláll rájuk, amolyan hardcore-osan, majd olyan történik, amire még ő sem számított: a felé repülő poharat úgy kapja el, hogy egyből ki is tudja inni, ami…..
Mivel ma estére már elfogyott a karszalag Egy páros belépőt sorsolunk ki azok közt, akik megírják az ingyenpunnany@gmail.com email címre, hogy mit jelent a Punnany Massif, mert fogalmunk sincs. De azoknak a nevét is belerakjuk a kalapba, akik elárulják, hogy mitől van úgy oda…..
A csiricsáré hangszer mellé küldjük ezt a dalt Szolnokra, a bulibárónak és kedves családjának speciálba sok-sok szeretettel a legnagyobb hegedűtanár előadásában: ..
majdazténtudom 2015.05.18 16:22:57
@parazita666: Dehát a mai nap tölti a 22. életévét. Érted! Egy nap alatt tölti az egész évét. Miért érdemelne hasznosabb ajándékot olyan, aki egyetlen mondatot sem tud úgy összetákolni, hogy annak értelme is legyen? :)