Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hellion (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..
Hellion (törölt) 2007.04.20 13:13:51
5
Subba Subba SZÍV iWiW - Censured 2007.04.12 21:11:00
Igen, minket is zavar, hogy amikor itt rámászunk valakire, napokon belül törli az adatlapját, vagy legalább leszedi a legtréfásabb képeket. Szóval akkor gyorsan, gyorsan, tessék kattintani!- Fater és Anyuci party előtt - Nade Dana! - Diagyűjtemény…..
Erősítse már meg valaki az internetet, mert ezt a sok szart nem sokáig fogja bírni. Mai különösen perverz online sztárunk a "Budapest - Galgamácsa" buszjáratának emelt oldalt. Az biztos, hogy nem sok minden történhet arra, és az is nagyon ritka…..
Subba Disznótor a nappaliban 2007.02.28 11:59:00
Egy Ostrom utcai legenda szerint lakott az utcában egy asszonyka, aki társasházi lakásához tartozó pici kertjében tartott egy disznót. Mindez persze a szuper-luxus első kerületben, egy köpésre a budai vártól. Mikor felhízlalta a malackát cukorspárgát kötött a nyakába, és…..