Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ratón

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azaz "A nagyit elütötte egy rénszarvas", de a magyar cím sem rossz. A sorozatok ugye karácsony közeledtével karácsonyi részekkkel állnak elő, és nincs ez másként most sem, az eredetileg 2005 december 11-én sugárzott epizód az amerikai szokásoknak megfelelően a szünet…..
comment:com Lapozó büntiben 2006.11.20 17:00:00
Jól látom, hogy a Debreczeni József-féle Lapozót 0:10-re rakták? Nézni így nem fogja senki, viszont drágább, mint a monoszkóp. Gratulálunk az m1-nek költséghatékony működéséért! Egyébként néznivalóban szegény nap ez a mai, de azért összekapartam innen-onnan néhány…..
Mindannyiunk kedvenc David Attenborough-ja és az m1 karöltve prezentálja az Élet a növények között - A gerinctelenek világa c. természetfilm-sorozatát. Érthető a népnevelő szándék. Tudja csak meg mindenki, milyen az, amikor a sokadik feltámadását ünneplő, szimpatikusságában…..
Az első film, amin megakadt a szemem a mai kínálatból az egy ősrégi magyar némafilm. namost elismerem, hogy ez a spirituális értelemben vett alvó gyerekembereknek nem hangzik túl izgalmasan, de remélem az index olvasói nem alvó gyerekemberek, legalábbis nem spirituális értelmeben…..
comment:com Jócsaj effektus #2 2006.11.12 11:08:00
Péntek esti pont elkaptam a Barátok közt kulcsjeleneteit, azaz azokat, amikor a két szőke bige fürdőruhában pezsgőzik valami kádban, úgy látszik, hogy a jócsaj effektus kezd elvadulni nálunk is, még a végén dugás is lesz főműsorban, mint a régi szép Renátó-Évi-nyuszis…..
ratón 2006.11.12 23:02:49
Sportot a héten nem nagyon ajánlottunk, hát mára azért maradt egy csemege, Arsenal-Liverpool a Premier League-ből, igazi rangadó a sport2 műsorán 17:00-től. Ezzel párhuzamosan a sport1-en a magyar hokisok esnek neki a franciáknak, jó meccsnek tűnik ez is, igazi sportrajongók igazi…..
ratón 2006.11.12 22:59:19
A mostanában újraindított Magellán semmiben sem különbözne az Aktívtól, vagy a Fókusztól, ha nem az lenne az alcíme, hogy tudományos utazás a Föld körül. A tökéletes fogyás titka, a péniszhosszabbítás rejtelmei, vagy a kalandok a gyógyfürdőkben – nem szabad nagyon…..
comment:com Huligánhatározó 2006.06.07 12:14:00
Néztem tegnap este a Híradót (m1) nagy nyugodtan, mikor egyszer csak megjelent egy arc a képernyőn (Lapid Lajos, a budapesti rendőrfőkapitány közbiztonsági helyettese), és a hétvégi, ominózus fotósveréses dzsemborival kapcsolatban kijelentette: az intézkedő közeg nem…..