Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coucou

0 bejegyzést írt és 328 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
coucou 2011.04.27 13:44:29
@szögyi: Ámen. (csak hogy pörögjön)
coucou 2016.09.14 09:33:07
@vinersniccel: kizárt :)
reTarda kilencvenkettő 2016.09.12 11:57:27
Vége a nyárnak basszátok meg, sziszegett Kocka mikor két hete akkurátusan leültette az összes kis makkmarcit a Peti sörözőjében. Kockáról tudni kell, hogy elég érzelmes csávó, így pölö állandóan a szívére veszi, ha valahová nincs meghívva, vagy éppen valaki akit ő hív, nem tud jönni. Mivel mindenki…..
coucou 2016.09.14 07:57:55
@DonGergő: nyembaj. jó az irány, csapassátok! ;)
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
Van az MTVA-nak egy új magazinműsora, a Rúzs és selyem. A címből már lehet sejteni, hogy nem olajcseréről lesz benne szó, hanem női dolgokról, főleg a divatról, ami dicséretes, sőt, a Nemzeti Hírtévé bemondóinak öltözködését elnézve, rá is fér a csatornára alaposan. A…..
Benkő Péter éppen a hosszú házasság titkait ecsetelte a köztévé Család barát című műsorában, amikor is a fenti mondat kicsúszott a száján, hogyaszongya, fehér emberek között mindent meg lehet beszélni. És nézett továbbra is a műsorvezetőre, Onyutha Juditra, aki ugye nem…..
Hartay hácsé barátunkkal tegnap megint beszélgetésbe keveredtem - az utóbbi időben komolyabb szakmai berkekbe történő beszivárgása mellett (könyv, díjak meg ilyenek) már a Wikipédián is hirtelen jelen lett. Szerencsére viszont pl. a slam poetry még tudtommal nem gyalázta meg…..
Múlt héten a Billboard Music Awards alkalmából a Concert Hotels összeállított egy elég hiányos interaktív toplistát arról, mely énekeseknek van a legnagyobb hangterjedelme, széles e világon. Az ő rangsoruk élén Axl Rose állt Mariah Carey és Prince társaságában, ám a…..
coucou 2014.05.28 14:21:41
- Késő délután teljesen megtelt az 'ambulancia...'- Nevezetes hely volt a kerületben, egyesek Feltámadásnak, mások Sárgarigónak is nevezték, ez utóbbit a sötétsárga olajfestékről kapta, de csak a legöregebbek emlékeztek már a régi névére, az igazira. A fiatalabb nemzedék, akik a felszabadulás körül…..
Kedves Olvasó! A karácsony mindig egy kicsit más, mint a többi ünnep. A hetek óta tartó sürgés-forgás, lótás-futás után megpihenünk, megállunk, körülnézünk egy pillanatra. Összegyűjtjük szeretteinket, s a fenséges halvacsora után gyermeki örömmel lépünk a gyönyörűen…..
coucou 2012.07.10 09:42:55
@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: Én is néha benézek, hátha. Aztán persze benézem. De hát izé, tudjátok, a reményhal.
 Kedves Kurtz ezredes!A Belga Királyság jogi képviselőjeként felszólítalak arra, hogy a mai post nemlétre és népirtásra vonatkozó részeit, továbbá azokat a kommenteket, amik a Belga Királyság jóhírnevét sérthetik, azonnal távolítsd el.A Belga Királyság a szerződésben…..
coucou 2011.09.22 16:59:38
@Bachterman: "És mi belgák, hova álljunk?"
Helló Tibi!Megint összehoztam egy cikket. Valaki az egyik poszt alatt megjegyezte, hogy még nem volt falunapos cikk (itt még tényleg nem, de a kiskedvenc Orkánságon igen - T.B), és azonnal beindította bennem a vezérhangyát, az eredmény pedig ez lett. Lehet, hogy ezért fatornyos kis…..
A lecsúszott kamuvállalkozó nő azt hiszi magáról, hogy nagyon rendbe’ van. Jól néz ki. Tiptop. Megnyerő és bizalomgerjesztő. Ezt szalmasárga tépett hajjal - melynek összhatását ’80-as évek stílusú frufruval egészíti ki -, csecsének szánt kék szemhéjpúderral,…..
A légkondi surrogása mennyei muzsika füleidnek? Legszívesebben beköltöznél a frigóba? Nincs mese, kérlelhetetlenül és visszavonhatatlanul megérkezett a nyár! Ez a friss gyümik, a balzsamos, tücsökciripelős éjszakák, a nagy pancsolások, a szenvedélyes, forró szerelmek és a…..
coucou 2011.06.06 14:56:29
@HRita: nem baj, szeretünk, Barbie, töretlenül!! :) végre, hogy végre írott formába ömlött a felgyülemlett gondolatok-tapasztalatok habos folyama, legott!
coucou 2011.06.09 12:07:04
@HRita: etimológia, megvilágosodás!
szél, szellem, szellent => a (rossz) szellem, mely a széllel elment!
zsír! :)
Helló Tibi,„igaz történet ihlette”.balage_81Hazánk új álompárjaMég csak két hónapja ismerik egymást, mégis kicsattan a boldogságtól Magyarország két ismert arca, Harangozó Zsolt üzletember és Kunfi Mariann, a Celeb vagyok, nyald meg a talpam…..
Néha-néha sikerül elkapni fotózás közben olyan pillanatokat, amelyekre ha szándékosan utaznék, akkor úgysem sikerülne lekattintani. Ilyen például a deformálódás. Legyen szó akár egy arcról ami valamerre mozdul, amikor mondjuk hozzádobnak valamit, vagy például a labdákról,…..
coucou 2011.04.14 00:19:31
@igenigen: na de könyörgök, olyan sincs, hogy könyörgöm :P (nézz csak utána, -m személyrag alanyesetben csak ikes igéknél van)

a képek szuperek mindemellett!
Hartay hácsé Csaba - külön a költészet napjára készült egy újabb meglepetéssel. Igen, ő is költő.   Az amatőr költő Nem is tudtad, hogy költő vagyok? Akkor bemutatkozom: Midványi Botond, költő. Családi vonás ez nálunk. Már nagyapám is írt verseket, onnan a…..
coucou 2011.04.11 13:30:11
@- SunDisc -: Bizony! Jó múltkorában (_anno dacumál_), egy szép emlékű indexes fórumon mind prózai, mind poétikai munkássága kellőképp kielemeztetett a derék krizantémtermesztő bácsinak.
coucou 2011.04.11 13:47:18
@mrbateman: akkor legyen egy klasszikus is (Romhányi):

Egy varjú nótát írt a dalosversenyre.
Rezgett faháncs-bogáncs, amikor elzengte:
- Elszáll a nyár, kár!
Lucskos ősz vár már.
Ha túl nagy a sár,
felszállok a fár.
Nem okozott bajt a sor végén az űr,
ezt a dalt hozta ki győztesnek a zsűr.
Modorosblog A sportszerű edző 2011.03.30 12:33:00
-Velkai úr, az NTK vendégeként 2-0-ra kapott ki az Ön csapata - Bende sípmester három, szabályosnak tűnő góltól fosztotta meg önöket - hogyan értékeli a történteket?-Nem az én tisztem, hogy a játékvezetők tevékenységét minősítsem. A mi dolgunk az, hogy…..
EXTRA HOT!   THX LOGAN..
coucou 2011.01.26 05:54:42
Közel két hónappal ezelőtt a Konteóbarátok Körének törzsközönsége meggyőző többséggel amellett döntött, hogy a következő összeesküvéselmélet, amelyről olvasni szeretnének, a Fenyő János élete (pontosabban halála) köré szőtt titokzatos eseménysorozat legyen. Lássuk…..
coucou 2010.11.17 13:28:49
@Bisztő Gyalla: Ezeket mindig összekeverem, mert egymás után vannak a lexikonban!
Modorosblog A Titoktartó 2010.11.11 07:00:00
 -Na mi van fekete tesó, riszpekt, písz! Adj egy ötöst, yo! Kösz mindent a múltkor - remélem, nem mentem már az agyatokra, én már csak ilyen pörgős, minden lében kanál gyerek maradok, de hát így szerettek, nem?Ja!! Találkoztam a múltkor a Weinrich Csabival, nem is tudtam, hogy…..
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
coucou 2010.10.15 09:05:54
Bizarr gerillakampány? Őrült nő? Trükközés fantomcéggel? Egy önkényes lakásfoglalással kombinált mészárlás előkészületei? Mindenestre a lépcsőházi backdoor kommunikáció egészen extrém formája, amiről Pál a postoló blogjában, illetve a Homárnak írott levelében…..
-Tököm kivan már ezzel a Balázzsal. Mindenhol ez a majom néz le rám olyan talányos-rejtélyes fejjel. Hirdetőoszlop, a Heti Válasz címlapjai. Meg hogy már igazi férfi, harminc lettem meg harminc plusz kettő mínusz egy, szarkalábak vannak a szemünk sarkában - járjuk az országot,…..
B-oldal Phil Collins haja 2010.08.05 07:47:00
Úgy gondoltam, kielemzem Phil Collins hajkoronáját, a gyerekkortól napjainkig. Rovatunkat a Vidálszásszonvássengó támogatta. 1. Gyerekhaj Hát, a jó öreg Philnek is volt anno Beatles-haja, ezt bizonyítja a nemsokára megjelenő (feldolgozás) lemezének borítója, melyen…..
coucou 2010.08.05 13:13:58
@Fandor: tiszteletlenség nem elmlíteni ehelyt Balázs Fecót! :)
coucou 2010.08.05 13:17:11
@coucou: áááá, Balázs Palira gondoltam!!