Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azabaj

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez most nem olyan lesz, mint szokott lenni, mert csak. A képminőségért elnézést, elbasztam. ..
azabaj 2015.05.12 10:14:03
@Monthyka: Már nem emlékszem a nevére, talán ő jött be először a játékba, Egy vagy két napot volt, ő votl a legkevesebb ideig. Az éden éjjelben ha jól emlékszem 2. PAtriknak mondták ,hogy ő volt a legkevesebb ideig, de ez nem igaz.
azabaj 2015.05.12 10:15:06
@Monthyka: Ja, tényleg a Manduláné, sorry :)
Egykori minisztériumi épület (Tbiliszi, Grúzia) Ha visszagondolunk az előző évszázad épített örökségeire, sok mindenkinek elsőre a kommunista "gótika", illetve a szovjet ipari építészet "remekei', a szocialista realizmus otromba, monumentális emlékei juthatnak eszébe. Sajnos…..
Az utóbbi 2-3 hónapban aktív szerepet kaptam én is az új jelentkezők interjúztatásában, így végre megtapasztaltam, hogy milyen az egész folyamat másik oldalán lenni és mik azok, amik fontosak egy elsősorban informatikai cégnek itt a jelentkezéskor. Először is, az önéletrajzot…..
Eddig azt hittem, a nálunk viszonylag későn, 1985-ben mozikba kerülő, '81-es kalandfilm gyöngyszemnek, Az elveszett frigyláda fosztogatónak csak A Jedi visszatérhez hasonló Storybook-verziója jelent meg itthon magyarul, de kiderült, hogy volt belőle az IPM magazinban folytatásokban…..
Fotó: Leo Setä - Flickr Legalábbis a TimeOut New York posztja szerint, ha a Big Apple-ben valaki ilyesmit mondana, akkor tuti, hogy nem odavalósi. A teljes gyűjtemény egy töredékét kimazsoláztam, nem az eredeti sorrendben: 1. Ahhoz a pasashoz  – itt a metrószerelvényben, aki…..
azabaj 2014.05.25 11:47:19
@Bogyó 2: Igen. De legalábbis a táskámat nem magam mellé b@aszom le az ülésre. És nem is dobom be a székre, amikor látom, hogy épp leülni készül.
azabaj 2014.05.25 18:32:22
@A megvalósult amerikai ólom..: Igen és az "XY elveszi a nyugdíjat", tudom, Te fasz. Egyáltalán, honnan is lenne fogalmad arról, hogy nekem ki mikor mit finanszírozott? Vén komcsi:)
Adócsalás. Tényleg így vonták ki a forgalomból Amerika első számú közellenségét, Al Caponét. Semmi autósüldözés, véres tűzharc, látványos leszámolás, nem, néhány aktakukac végigbújt egy csomó papírt, és bírósági tárgyalás után börtönbe csukatta a bűnözők királyát. Ennyit a gengszterromantikáról.…..
azabaj 2014.05.13 09:57:45
@luftwaffe44: Tisztelgés Leslie Nielsen előtt :D

www.youtube.com/watch?v=TW0QLxZ36hw
Hétvégi lomtalanítás közben megtaláltam az általános iskolai magyarfüzetemet, 1995-ből. Ezt a tantárgyat nálunk Nyelvi, Irodalmi és Kommunikációs Nevelésnek hívták és NYIK-nek rövidítették a Zsolnai-módszer szerint összeállított órarendben. Mi meg persze NYEKK-nek…..
Bár már a BKK-nak is volt egy BuBi-villantása, úgy tűnik a Magyar Telekom nem várja meg, amíg elindul az egész Belső-Budapestet behálózó bringarendszer. Hogy mikorra lőnek ki a saját projektjükről egy nagy hangú sajtóközleményt, azt nem tudom (meg azt sem, miért nem tették…..
azabaj 2013.05.17 22:05:18
@håll käften: beszólásért pedig egy körből kiamradsz.
Amennyi mozgolódás van az - Instagramot felvásároló - Facebook háza táján mobilfotózás témakörben, biztosak lehetünk benne, hogy a Twitter még épp idejében lépett. Bár egy kicsit azért eldugták ezt a fotózás funkciót a Twitter appban. Főleg a filterezést.  Amúgy a…..
azabaj 2012.12.12 14:50:05
A Twitter vs. Instagram témához:
Épp a napokban olvastam egy nagyon jó cikket a "feature creep"-ről, azaz hasonló esetekben miért nem jó belemenni a funkcionalitás-versenybe.

platformed.info/startup-suicide-why-startups-fail-feature-creep-overload-instagram-hipstamatic/

tl;dr:
"Startups that do their homework well start with understanding the end-user inside out. Often, they build out a great product to address the user’s needs. But somewhere down the line, when a competitor shows up and starts stealing users, they fall into the trap of trying to be what the competitor is and copy those features. The general mindset of “do stuff, break things” instils the belief that as long as you’re creating things that seem to be right, you’re making progress.

The reality is that users don’t use a product or shift to products purely on the basis of features. They might do that for aspirational products which are supposed to project a user identity but most internet products are less about aspiration and more about utility/entertainment. With utility/entertainment-focused products, users are more interested in getting a job done well using the product."
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
A Shrek-ben (még az első részben) van egy jelenet, ahol Shrek magyarázza a Szamárnak, hogy az ogrék olyanok, mint a hagyma. Nem, nem büdösek, és megbarnulnak, ha kirakod a napra, hanem rétegesek: ha meg akarod ismerni őket, akkor mindig van egy réteg, amit le kell fejteni…..
Sokan nem szeretik a bannereket, és ha lehet kerülik. De a felhasználók többsége sokat nem foglalkozik ezzel - nem direkt kerülik a hirdetéseket, hanem jellemzően nem veszik észre azokat. A hirdetések hatékonyságát tehát sokban lehet azzal javítani, ha úgy készítjük el, hogy…..
Akárhogy is csűrjük-csavarjuk, a tény tény marad: Brazíliából már jó ideje semmi igazán új és izgalmas nem pumpálódik a globáltánczenei vérkeringésbe. Úgy tűnik, a baile funknál nincs tovább, legfeljebb a műfaj alapreceptjéhez vegyítenek máshonnan vett, aktuális…..
Utolsó, befejező részéhez érkezett a trilógiának indult sorozatunk, amelyben ezúttal egy Citroen Saxo az áldozat. Kezdődött egy szolid testkészlettel (csak hogy ne mindig az angol bodykit szóösszetételt használjuk, milyen vicces, ugye? :)))) ) Szujszájd dórz. A széles ív…..
azabaj 2012.05.01 12:53:53
@Sam. Joe: azért suicide, mert amikor félreállsz és kinyitod az ajtót és a melletted elhaladó autó nekimegy, akkor rádcsukja. Ezt még valami tuningújságban írták:)
A kolumbiai születésű, de már jó ideje Londonban élő Isa GT tavalyi Leyenda EP-jéből a második remix-pakk jelent meg a napokban - rajta pár next level tropical bass shittel és a Crooker ingyenesen tölthető átiratával! A cuki és nagyon eredeti tehetség Isa legutóbbi…..
Puzsér: Ezek tényleg azt képzelik, hogy elhisszük, hogy Oszama bin Ladent az amerikaiak ölték meg?! Egyrészt mi az, hogy agyonlövik? Miféle jogállam jár el így? Ez inkább Al Capone módszereire emlékeztet. Bíróság elé illett volna állítani, és nyilván ugyanaz lett volna a…..
Jajj,de csúnya! Ka-tasztrófa 2012.02.16 10:22:52
Fordék legkisebb próbálkozása, a Ka kerül ma terítékre. Cápauszony antennát ilyen helyen még nem láttam. A kiflilámpa sem igazán a kedvenc. Az első pilácsokról nem is beszélve...
azabaj 2012.02.21 11:19:07
Na ez a kemény: a Sopron Bank két olyan italautomatát állított fel Budapesten, amibe vagy dobsz pénzt, vagy nem. A félliteres ásványvíz ötven forintba kerül, ha a felső négy gomb valamelyikét nyomjuk meg, és ingyen van, ha az alsó négyet. Ránk van bízva, értitek. Alapvetően…..
azabaj 2011.08.31 12:31:53
@Magyarósi Csaba: Csaba, amikor az utcán sétálsz és megszomjazol és nincs időd hazamenni csapvizet inni, akkor igeni megér 50 Ft-ot egy kellemes, hűvös ásványvíz. Tudod,ez a hozzáadott érték az adott szituációban. Nem szakítod meg a napi programodat, nem mész haza, nem mész be egy boltba, csak bedobsz egy ötvenest és a tiéd. It just works.

Pont egy Apple-blog szerzőnek kell ezt el,magyaráznom?:))
Onlinemarketing blog Webol-dalom 2011.08.29 23:30:45
Weblapos: És mi legyen a weboldalon?Megrendelő: Itt van minden ezen a szórólapon, az kell az internetre is!Weblapos:  Öö. És esetleg van valami különleges design kérés?Megrendelő: ?Weblapos: Hogy nézzen ki...Megrendelő: Ja? Mondtam. Mint a…..
Egész egyszerűen nem lehet elmenni a Groupon-story mellett szó nélkül, hiszen a modelljüket minden épeszű helyen másolják. Kérdés, a klónok sorsa mennyiben lesz ugyanaz, mint az eredetié?Hosszas elemezgetések helyett először is ajánlanék két cikket. Az első optimista:Amikor az…..
Úgy látszik korunk kvarcórája az Android. Legalábbis gyerekkoromba mindenbe beleépítettek kvarcórát: hőmérőbe, tollba, mappába, falinaptárba, gyűrűbe. Biztos lesz mindebből Androidos is. Síszemüveg már van, GPS-szel, hőmérővel, sebességmérővel, térképpel, miegymással.…..
A külföldi források szerint az iPad második generációját március másodikán ismerhetjük meg egy San Francisco-i eseményen, ugyanakkor arról semmit sem tudunk, hogy mikor kezdik el árulni.A pletykák persze nem ennyire pontosak, általában arról szólnak, hogy az új tabletet a…..
azabaj 2011.02.24 10:14:57
@Csanádka: pici fiam ,ha ez szerinted túlárazott, akkor te még nem láttad a konkurencia árait.

ja és a trollokat lelövik, ugye?
Magyarországon kapható a világ legolcsóbb iPadje, a Libri 100 ezer forint alatt, 99.990 forintért árulja az Apple táblagépét. Ez középárfolyamon számolva kábé annyi, mintha az Egyesült Államokban vásárolnánk a készülékből, és nem fizetnénk forgalmi adót.Máshol is…..
azabaj 2011.02.04 18:31:29
@hagyma: Wha megyek valahova, akkor nem akarok netezni!!!!!!!!!!!
/nehogy valaki azzal jojjon kell a melohoz, mert berosalok/W

rosálhatsz, nekem kell a melóhoz a net. akkor is ha nem vagyok az irodában és elég sok embert ismerek, akinek szintén szüksége van rá a napi munkához.
Kellene már nagyon írni, téma is van ezerrel, csak erőm nincs. Ma például egész nap oktattam, a nap nagyobb részében a Samling négy napos online marketing képzésének az első napján, aztán tartottam még egy órát a Corvinuson is - ezt mindig szeretem, mindig nagy várakozással…..
azabaj 2010.11.27 16:16:52