Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sóbálvány

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van nagyobb köcsögség annál, ha lelövik egy film végét? Például, ha azt a filmet gyakorlatilag senki nem látta, de ezután lehet, hogy megnézné. A minden idők legperverzebbjének kikiáltott Nekromantikban a főhős friss hullákat hordoz haza a csajának, de mégis inkább horror, mint…..
Subba Vágási Feri 2007.09.20 06:25:00
Nem láttatok még semmit, ha nem láttátok a Disznóvágás.hu-t. Azt hittétek, hogy a faszkorbácsos nővérek betegek? Hát gondoljátok újra. Mi mindig is biztosak voltunk abban, hogy ha van egy hülyébb egyén a társaságban az óriási dolgokra képes rávenni a többieket, de ebben az…..
Na melyik ma is alkotó médiacelebről szólt az a váteszi című interjú, ami így kezdődött: Nagy bajban lehet a Hanglemezgyár, ha ott *** *** főszerkesztői székbe ülhet - mondták egyesek [...] Mások állítólag engedélyt kértek, hogy az igazgatói értekezleten ne kelljen…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
A következő hír hallatán aztán már tényleg nem lehet mást tenni, mint artikulálatlanul üvölteni, hogy: faszkorbács, faszkorbács, faszkorbács! Hiller István a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkereszt fokozatát adta Dévényi Tibornak augusztus 20-a alkalmából. Indoklás…..
Subba A hét képe: Seggdekoltázs 2007.05.29 12:01:00
Egy dolgot szeretnénk csak e csodálatos látvány mellé megjegyezni. Ganxsta Zolee januárban múlt 41 éves...
sóbálvány 2007.05.29 12:22:30
Részeges Huligán · toportyuturmix.blog.hu/ 2007.05.29. 12:19:20
amugy én sem vagyok sokkal kevesebb nála, mépig egyszál pöcsben szoktam vonulni este a kivilágitott lakásban.

bszki, lehet, hogy te vagy a szembeszomszédom?
A nemzetközi közhangulat most nem igazán kedvez a lányegyütteseknek, Magyarország azonban hagyományosan nem sokat törődik a nemzetközi popipar hangulatával. Így kerülhetett egy csapatba Simi, Claire, Cherry és RAMSZESZ, akikről biztos mindjárt sokat fogunk hallani, és a tévében is…..
Subba Subba szív iWiW 2007.03.13 22:41:00
Ha már egyszer úgy alakult, hogy a hét közepe lett a hét vége, hát mi sem szabunk határt a pénteki érzésnek. Ezúttal szeretnénk megköszönni kedves olvasótáborunknak azt a rengeteg levelet amivel ezt a rovatot gazdagítjátok. Tessék, itt a heti…..
w A szóvivő és az osztálytudat 2007.03.13 05:00:00
Ebbe csúnyán beleszaladt Demcsák Zsuzsa. Szép találat, jó sztori, kajálják. Ahogy az elkényeztetett médiapicsa a kasztjának megfelelő bölcsödét keres, és ahogy jól szituált anyukákkal tologatja a háromkerekű babakocsit a Szent István-parkban. Monnyonle. Méghogy baloldal.…..
"Nem Marilyn Monroe az első híresség, akiről kiderült, hogy karrierje pornófilmekkel indult. Pamela Anderson, Sylvester Stallone, Paris Hilton vagy Joan Collins is szexfilmek sztárja volt, míg Hollywoodban egy szemfüles rendező felfedezte volna” – írja a Színes Mai…..
Subba Disznótor a nappaliban 2007.02.28 11:59:00
Egy Ostrom utcai legenda szerint lakott az utcában egy asszonyka, aki társasházi lakásához tartozó pici kertjében tartott egy disznót. Mindez persze a szuper-luxus első kerületben, egy köpésre a budai vártól. Mikor felhízlalta a malackát cukorspárgát kötött a nyakába, és…..
Volt olyan, hogy a nevem is csillagként kiírodott, azt felment egy helikopter megnézni, hogy mi az.Kedves emberek interjút készítettek a felnótással, akit elvittek az ufók. Olyan, mintha 200 normális ember beszélgetését vágták volna össze mindenféle összefüggés nélkül. Néha…..