Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérszegény éjszakai dúvad

570 bejegyzést írt és 2271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2018.12.15 11:02:29
@GNDL:
+1
soxor.
  A DIGI Csoport bejelentette, hogy a következő három évben a DIGI Sport csatornáin  közvetítik a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit magyarul. A közvetítési jogokat értékesítő IMG Mediával hosszas tárgyalások után, az utolsó pillanatban sikerült megállapodniuk, így…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2018.08.17 23:49:42
@GNDL:
Hát olyan van/volt máshol is, hogy pl. egy relatíve friss csatorna csak azért vette meg pl. a BL közvetítési jogait, hogy minél több szolgáltató tegye be a kínálatába a csatornát.

Mondjuk én a magam részéről a nemzet hörcsögének az összes csatornáját zároltam, akkor sem vagyok hajlandó nézni egyik csatornáját sem, ha esetleg olyat is ad, ami érdekel.
Ha lenne rá lehetőség, akkor ki is vetetném a csomagból.
Mintha egy kicsit Jim Carrey-ről magáról is szólna az idegösszeroppanással küzdő, amúgy meg gyerekeket boldogító, cuki komikus szerepe a Kidding című sorozatban, amelynek most jött ki az első, egészen beteg előzetese. Van benne egy bábfigura, aki a paplan alatt kézzel elégíti ki Carrey-t, van benne…..
A labdarúgó vb az a termék, amire mindenki rákap, ha profilba vág neki, ha nem, olyan, mint a Star Wars, amit majdnem mindenki el tud adni. A History Channel kéthetes, napi 24 órán át tartó futballmaratonjáról már reggel írtunk, az ugye a szakmaibb, vagy mittudomén, sportértékkel bíró része a…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2018.05.25 00:02:05
Ma, 2018 március 13-án, 13 óra 41 perckor ez volt az egykoron szebb napokat látott portál címlapján, írta egy olvasónk, majd feltette a költői kérdést, hogy vajon mi a világrekord a témában. Ezt spec. nem tudjuk de pár napja a Pesti Srácok címlapján 21 alkalommal szerepelt a migráns/migráció. ..
Vérszegény éjszakai dúvad 2018.03.15 11:08:44
@zriff: igen, egy impresszum nélküli, angol nyelvű oldal. kurvára hiteles...
Van nehezebb dolog egy kultsorozat feltámasztásánál, hogyne lenne, sőt, hálátlanabb is, de ha a szórakoztatóiparnál maradunk, akkor az amatőr késnyelésen és a női szereplőkkel újraforgatott filmklasszikusokon kívül nem tudok nagyobb szopást elképzelni. Mert mindegy de tényleg, MINDEGY mit csinálsz,…..
(Kép: Fortepan) Október 23-a sűrű nap volt, ezt tisztázzuk le elöljáróban, rengeteg esemény Budapesten és vidéken, hírügynökség legyen a talpán, amelyik állja. Az MTI a nap elején kiadott egy listát azokról az eseményekről, melyeket koverolni betáraztak, jó ezt tudni előre a hírügyeletekben, és ez…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2017.10.26 22:03:18
@apanna:

Nem. A katonaság, a rendőrség, más egyéb ÁLLAMI szervek, (de más országokban a közmédia is) az államot szolgálják, azt az államot, amelynek élén mindig van egy aktuális kormány.
Más, szerencsésebb országokban pedig van egy általános konszenzus arról, hogy az államnak miként kell működnie, és a fentebb felsorolt szervek működösére csak minimális hatással van egy kormányváltás.
Sokan úgy tartják, hogy még korunk legnagyobb filmrendezői sem érnek fel a régmúlt nagyjaihoz - hogy sosem lesz még egy Orson Welles, Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock vagy akár egy Akira Kurosawa. Egyre inkább úgy látszik azonban, hogy Christopher Nolannek ezt elfelejtették megemlíteni: a borús…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2017.07.24 11:32:29
@Macropus Rufus:

Ezt valószínűleg azért gondolod így - ahogy írod is -, mert nem érted a 2001 történetét. Csak a 2001 az emberek jelentős részének túl lassú, filozófikus, stb., illetve az a bizonyos vágás sokakat megzavar :) Szóval sokaknak nehezen befogadható.
De szerintem a 2001-re tovább fognak emlékezni, mint az Interstellarra, ami tényleg egy modern 2001 akart lenni, de nem igazán sikerült.

A 2001 egyébként nem több, mint egy gondolatkísérlet erre a kérdésre: Kik vagyunk, honnan jövünk, hova tartunk?
Jodie Whittaker, a Broadchurch című sorozat főszereplője lesz az új doki a nálunk a Ki vagy, doki? címen futó Doctor Who című, legendás sorozatban. A Doctor Who történetének 50+ évében (oké, 2005-ben kis kihagyás után futottak neki megint, de az eredeti '63-ban indult) ő lesz a tizenharmadik Doki.…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2017.07.16 21:59:33
@Paradox oximoron:

Ízlések és pofonok. :)
Azért Colmannak én is jobban örültem volna.
Capaldival nem volt igazából semmi baj, csak nem kapott karaktert, amit eljátszhatott volna. Így meg aztán inkább megszokni, mint megszeretni lehetett őt.
A három év alatt sem sikerült igazából egy tisztességes karaktert kapnia, csak ő volt a Doktor, aki használ fegyvert, meg ősz a haja, és ennyiben kb. ki is merült.
Amúgy szerintem a Doktor karaktere kb. hatodik év közepétől erős lejtmenetre került, Clara belépésével pedig kvázi zuhanórepülésbe. Remélem, most hogy nő lesz belőle, kicsit újrabootolják a karakterét is.
  Mindenekelőtt – még a felismerés előtt is – ehhez a bloghoz kellett az, hogy tudjak miről beszélni, és hogy tudjam, miről beszélek, amikor azt mondom: introvertált vagyok. Korábban hiányzott hozzá a fogalmi keret, aztán jött a híres TED-előadás, majd témába vágó cikkek és vélemények sora. Kábé…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2017.06.30 10:23:02
@Mr. Waszabi:

+1

"Az introvertáltak nem szégyellősek, csak muszáj egyedül lenniük néha ahhoz, hogy feltöltsék az energiáikat, míg az extrovertáltak nem feltétlenül akarnak a társaság középpontjában lenni, csak ugyanezt a feltöltődést a társasági kapcsolataikból szerzik meg. Ennyi a különbség köztük."

Bizony, a blogger erősen keveri az introvertáltságot az önbizalomhiánnyal.
Én meglehetősen introvertált vagyok, de egy meetingen kb. én beszélek a legtöbbet. Na, akkor hogy is van ez?
Vérszegény éjszakai dúvad 2017.06.30 10:44:36
@Hujber Tünde:

Hm. Szerintem meg nem.
Egyébként meg lehet, hogy te vagy túl szerény és visszahúzódó az introvertáltságod mellett. Azért, mert te ilyen vagy, nem azt jelenti, hogy minden introvertált ilyen.

Az introvertált nem azt jelenti, hogy csendben ül a sarokban, és egy világ omlik össze benne minden egyes alkalommal, amikor meg kell szólalnia. Még akkor sem ezt jelenti, ha az emberek jelentős része azt hiszi, hogy ezt jelenti.

" Utálom is, nem érzem magam önmagamnak"

Akkor mi a fenének csinálod? Most komolyan.
Én olyan dolgot nem csinálok, amit utálok, csak azért, mert mások esetleg ezt várják el tőlem.
A Harvard Business Review-ban jelent meg tanulmány amerikai kutatók 10 éven át folytatott munkáját összegzi, amelyeken keresztül kirajzolódik az ideális vezető profilja. A kutatók 1900 vezető szakmai karrierjét, magatartását elemezték. Kiderítették, hogy a leghatékonyabbak az introvertáltak,…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2017.05.23 12:27:22
@Hujber Tünde:
Attól hogy valaki introvertált, még nem feltétlen rossz a kapcsolatteremtő képessége. Az üzleti életben/a munka világában/vezetői pozícióban az intorvertáltság nem ugyanazt jelenti, teljesen más formában nyilvánul meg (ha egyáltalán megnyilvánul), mint a magánéletben.
Mondom ezt introvertáltként, vezetői pozícióban és INTP-ként.
Ha már...
Az előző részben a bevezetésig sikerült eljutnom, most továbblépünk és megnézzük a négy kereket külön-külön. Emlékeztetőül a 4 kerék: emberi erőforrás: munkaerő, oktatás, motiváció, és nagyon fontos (japán példából igazolva) a munkaerő fegyelmezettsége. természeti erőforrások: föld,…..
Budapest megoldja, hogy legyenek aláírók az olimpia-rendezés elleni standoknál. Kigyulladt a metró a Corvinnál, leszállították az utasokat, akik berágtak. Aztán jól aláírtak az LMP standjánál "Most már elég!" felkiáltással. Egy normális hétköznapot már léci!       Te követed már a Reflektort…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2017.02.03 14:04:05
@prevent:

Komolyan egy olimpiát kell rendezni egy kib@szott metrófelújításhoz?

Hát akkor pl. a csepeli és a szentendrei hév összekötéséhez mit kéne rendezni? Galaktikus békefonferenciát?
Az előző 10-es kapcsán elhangzottakat nem ragoznám tovább, következzen a folytatás, de a biztonság kedvéért álljon itt még egyszer a lista vezérlő elvévé vált gondolat: "Mert nem az a lényeg, hogy hány százezer ember szórakozott jól a filmeken, és hoztak sokszázmilliós bevételt az alkotóknak.-…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2016.12.20 10:31:04
@elemes:
+1

Beültünk megnézni az "év sci-fijét".
Soha nem kapjuk vissza azt az elb*szott két órát.
Végre megérkezett a mozikba a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet, amiben helyén van a látvány, a sztori és a színészi játék is, ugyanakkor a klasszikus Csillagok háborúja-hangulat mégis mintha hiányozna belőle. Ettől függetlenül kötelező mozis nézés, hiszen abszolút van…..
Invitel-ügyfelek, figyelem: aki nem olvassa a cég tájékoztatóit, az január 1-jétől meglepve fogja tapasztalni, hogy az alábbi csatornák minden csomagból hiányozni fognak: Eurosport 1 SD/HD Eurosport 2 SD/HD Eurosport News Animal Planet SD/HD TLC Discovery Channel Discovery Showcase HD ID…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2016.11.16 08:27:02
@parrre:

A UPC már bepakolta ezeket az új csatornákat anélkül, hogy kivett volna bármi mást is.
Legalábbis nekem nem tűnt fel, hogy bármelyik csatorna is eltűnt volna.

Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy perpill. a gép is rá van kötve a tévére, és esténként inkább darálok valamit, mintsem tévéznék.
Ez lesz az a poszt, amiért a) semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni, b) amit nem kell készpénznek venni és c) kiválóan alkalmas a Trónok harca-rajongók felidegesítésére. Az egész azzal kezdődött, hogy egy reddit-felhasználó kitett egy nagyon hosszú, eszeveszetten részletes…..
Éles szóváltás az USA és az Egyesült Királyság politikai vezetője között Fotó: Telegraph Az USA, Japán és Kína is figyelmeztette az Egyesült Királyság új kormányfőjét, hogy egyáltalán nem tetszik nekik a brexit, és az azzal együtt próbált új brit szerepvállalás.  A G20-asok találkozójára úgy…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2016.09.06 14:52:15
@Ravasz Figyelmeztetés: Meg a gyíkemberek, bazdmeg a multik élén álló gyíkemberek fognak mindent eldönteni.

"minden fogyasztó-és környezetvédelmi szempontot felülír a globális cégek profitérdeke"

Mert aztán Angliában most jön az etika és a környezettudatosság aranykora, mi?
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Ez megvan?

"Az Európai Unió elhagyásával a konzervatívok szerint paradicsomi állapotok köszönthetnek be Nagy-Britanniában: végre levetnék az uniós szabályozások láncait, és szabadjára engedhetnék a brit gazdaságot. Amivel csak az a probléma, hogy a számok alapján egyáltalán nem aranykor, sokkal inkább recesszió és pánik van kilátásban. A nacionalista-populista máz mögött pedig egy valódi vadkapitalista program rejlik, amelynek célja, hogy a munkavállalói jogok és a környezetvédelmi szabályok eltörlésével növelje a kibocsátást."
Minden egy nővel kezdődik, ahogy szokott: elsuhan a kariói hotel recepcióspultja előtt, és ugyan főhősünk, Jonathan menten tudja, hogy ez az a csaj, akit soha nem kaphat meg, mert a faszija egy helyi hatalmasság, és egyébként is, a csaj tízes, Jonathan meg csak nekünk az, mert Tom Hiddleston…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2016.03.04 11:42:55
@robertdani:

Colman a Broadchurchben is k..va jó volt

@KatjaM:

A legismertebb szerepte az, hogy ő volt Loki a két Thor filmben. A második szerintem csak miatta volt nézhető.
Az FX kutatási osztálya kiadta a 2015-ös évre vonatkozó, a teljes lakosságban mért nézettségi listát (nálunk ez a 4+, azaz 4 évesnél idősebb nézőket jelöli, az USA-ban a Nielsen 2+-szal dolgozik, a 2 évesnél idősebbekkel). Az 1500 elemű listán azok a sorozatok szerepeltek amiket 2015-ben bemutattak…..
Őszintén szólva soha nem értettem, mi a nagy pláne ebben a sorozatban, a kultstátuszt meg pláne nem tudtam magamnak megmagyarázni, de biztos velem van a baj, mert a Doctor Who meglehetősen népszerű az egész világon. Utoljára én akkor tudtam végignézni egy epizódot belőle, amikor…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2015.11.13 18:14:18
@Bambano:
Az előző 2 évad tényleg borzalmasan gyenge volt, de a mostanival azért eléggé belecsaptak a lecsóba, talán csak a vikinges lógott ki a sorból. És idén már Capaldi doktora is szerethető, vagy elfogadható doktorként.

@Gerusz:
Én imádom Capaldit Tuckerként is, talán még jobban, mint doktorként :)
A HírTV tegnapi esti híradójában telefonon kapcsolták Eva Maria Barki nemzetközi jogászt, akit főleg arról kérdezett Maráczi Tamás műsorvezető, hogy mit gondol Ausztria most Magyarországról, mi hazánk megítélése és úgy általában az utca embere hogyan vélekedik az egész…..
Vérszegény éjszakai dúvad 2015.09.08 14:44:07
@maxval bircaman megbízott szerkesztő:

Meg a város.

Meg a Levente:

hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1pa_Levente

Ki tudja ki mitől fél.