Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KíváncsiFáncsi (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A hét óráig feljelentkező tizenegy jegyvizsgálóból nyolcan sztrájkolnak, körükben tartott közvélemény-kutatás alapján egységesen azt mondják: „Nincs Karácsony!” , az eredményes megállapodásig sztrájkolnak."A fenti maszlag olvasható a Gaskó féle…..
Gaskó „kurvaanyád” István által vezetett sztrájkot az egyik utas már annyira megunta, hogy feltörte a szakszervezet weboldalát és bejelentette, vége a sztrájknak. A téves hírt természetesen már leszedték. A szakszervezet vezetői semmilyen kritikát nem viselnek el,…..
Karl Lagerfeld Diane Krugerről készített egy zseniális fotósorozatot Lady D. címmel, a német Amica nevű magazin számára. A fotók a januári számban kerülnek leközlésre.Karl ismét nagyszerűt alkotott, gyönyörűek a képek. ..
KíváncsiFáncsi (törölt) 2008.12.21 20:14:04
Vastagbőr Kihagyhatatlan ajánlat 2008.12.21 11:01:00
A legutóbbi Tescós akciós újságot átlapozva 3 igazi modern gyerekjátékra bukkantam. Most, pár nappal, órával Szenteste előtt egy utolsó ajánlattal próbálják elcsábítani azokat, akik idáig halogatták a vásárlást, és kínjukban bármit képesek megvenni. Az áruház roppant…..
Nézzen bele az emlősök méhébe!  A Bad-Control összeállítását nyúltuk le a mellékelt képgalériához, amelyben kutya-, delfin- és elefántmagzatokról négydimenziós szkennerekkel készítettek fotót, az anyaméhen belül.A három faj közül talán az elefánt a legérdekesebb:…..
Munkahelyi (T)error Szívás 2008.12.20 09:00:00
A munkahelyeken történő dohányzás szankcionálása nem új keletű probléma. Ezt a véleményt kql írta és a headhunter.blog.hu oldalról "loptuk"! Köszönet érte! Mellesleg végre tényleg vége a hétnek. HURRÁ!  Jó pihenést Mindenkinek!!! A munkahelyemen már…..
Kathy Lette ellepte a metrót. Egyszerűen nem tudok hova nézni, mindenütt ennek a  feminista hülyének a förmedvényei néznek szembe velem a reklámfelületekről. Mielőtt néhány buzgómócsing rámvetné magát, nem azért hülye, mert feminista, hanem azért, mert ilyen undorító…..