Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melakovics

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban hozta le az év hírét a Spiegel, melyet olvasva a legőszintébb káröröm felhőtlen kacajában fetrengtünk egy fél óráig. A történet – mint minden ilyen – egyszerű és mulatságos. Bár az mondjuk nem lehetett valami vicces, mikor az ember szembesül azzal, hogy…..
melakovics 2011.06.17 11:00:20
@Greg36: óó dehogy nem .. simán.. csak legyen jó beszélőkéd a magyar oldalra és tárolj az útleveledben 1-2 ötszázast az ukrán oldalra..öö egy barátom mesélte ;)
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
melakovics 2011.06.13 23:47:13
@isssti: te pöts
nézdd meg alaposan az eredményét a választásoknak.. nem az ország 2/3 a választotta meg őket hanem az alacsony részvétel mellett a szavazók 2/3-a.. szám szerint: a fideSS szavazatai ugyan nőttek de a bal és közép szavazatok eltűntek.. nem a FideSS kapta, hanem nem szavaztak!! szóval ne ringasd magad tévhitekbe.. a következő választáson újra ott leszünk..

A cikk remek gondolat ébresztő.. illetve alkalom a Bajnai csapat propagálására :)

Tőlem kapnak egy x-t 2014 ben hacsak addig ki nem találja OV hogy csak a határon túliak dönthetnek a sorsunkról :(
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
Szkinhed a szociális bizottság élén, egy kommunista számol le a kommunista alkotmánnyal, egy pártkatona ellenőrzi a kormány költekezését – 2010 egy kifejezetten abszurd év lett. Folytatjuk 2010 "legjeit" összegyűjtő listáinkat: mostani cikkünkben 2010…..
melakovics 2010.12.20 12:44:57
@haga1: csak csatlakozni tudok.. viszont ami megdöbbentő, hogy addig se hagyják a szakmát alkotnni amíg meg nem találják az embereiket arra a posztra.. fél év alatt mindent lefejeztek ami működött .. itt van pl az ántsz.. kineveznek valakit, majd 3 hónap múlva ki is szervezik alóla a céget.. profi..
Tegnapi hírek:1. Egy pécsi munkanélküli szándékosan ellátatlanul hagyta beteg nagymamáját, csak hogy az asszony halála után néhány hónapig felvehesse annak nyugdíját.2. A budapesti kormány szándékosan ellátatlanul hagyja a következő generációkat, csak hogy néhány hónap…..
Na, vajon mi a legnyálasabb dolog a világon? Eddig azt hittük, hogy amit a Fekete Vipera mond a tréfás brit tévésorozat egyik részében, a nagyon nyálkás hal egy nyállal teli vödörben. Csak hát az a helyzet, hogy a Fekete Vipera nem ismert egyetlen budapesti főpolgármester-helyettest…..
E post olvasói döntő többségének soha nem lesz olyan munkája, amit ha hirtelen abbahagy, lebénul a fél ország. Ha lenne, valószínűleg akkor is lenne annyira gerinces, hogy szólna előre. Ha még így is van, aki úgy érzi, kimaradt a felsorolásból, akkor csak az ő kedvéért:…..