Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrs. Christina bin Laden

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Kritika 2009.04.18 11:50:00
Marilyn Manson állóvize+ 'Darkerek' hanyatlásaMájus 26-ra várhatóan hivatalosan Manson legújabb albuma, a The High End Of Low'. Sokan reményekkel telve várják már, annál is inkább, mivel nagyjából mindenki szerint az előző ('Eat Me Drink Me') szerint csak jobb lehet. Ez tény, az…..
Mrs. Christina bin Laden 2009.04.18 21:14:24
Nos... Nem fejtem ki mindegy egyes mondatodról a véleményem, de egy-két mondatodon megakadt a szemem. Én soha nem azért kezdtem el Manson-t hallgatni kiemelem, hogy 12 évesen, mert olyan menő embernek tartottam. Én akkoriban egy elmeháborodott, megkeseredett. lázadó, szétesett korszakomat éltem. Én soha nem vallottam magam sátánistának.Az tény, hogy volt pólóm, és hogy én is érdekesebben kezdtem kinézni. És tudod miért? Mert tetszett a lazasága, a beleszaromsága,a véleménye, és hozzáállása a dolgokhoz, a világhoz. Teljesen megegyezett az én gondolataimmal. Úgy vélem... Addig nem ítélkezhet felette senki, amíg annyit minimum le nem rak az asztalra. Ő egy zenész, aki a rocktörténelemben ott lesz örökké, illetve művész. Gyönyörűen fest, igényes zenét ír. Axl Rose-ról meg annyit, hogy még mindig olyan zenét csinál, amin be lehet élvezni. Kibaszott jó hangja van, és régen sem volt egy nullszéria. Na, mindegy. Manson soha nem csinált szar zenét, le a kalappal előtte, és a mostani számai is prímák. Ő soha nem fog kiégni, maximum öregedni. " akkor lép le a színről illetve azelőtt - megszedett pénztárcával. Erre még Gyurcsány Ferenc is képes volt pl, aki szarrá lopta az országot, de mégis volt egy pont, mikor volt benne annyi és felált, hogy köszöni szépen, viszontlátásra." Gyurcsány nem lépett volna le, csak hát kellett egy kis látványintézkedés. Két csókosa bekerült helyette, hogy basznák meg a mocskos kommunisták. Most még nagyobbat szopunk majd a retkes Bajnaival. Gyurcsányt meg ki kellene belezni. Na, ennyit róla. Még annyit megjegyeznék, hogy a Coma White a Mechanical Animals című albumon található, és azon az utolsó szám. :)

Üdv: Dia
Mrs. Christina bin Laden 2009.04.18 21:25:08
@roxychrist: A mocskos mszp-t és az szdsz-t likvidálni kellene mihamarabb a legbrutálisabb módszerekkel. Én echte jobboldali vagyok!^^
Mrs. Christina bin Laden 2009.04.19 20:40:01
@-Hoze-: Soha nem vallottam magam sátánistának.m Csupán annyit mondtam, hogy a sátáni biblia alaptörvényeit akarom ellenére is betartom. És valóban előbb lennék sátánista, mint keresztény, vagy krisnás, vagy bármiféle pojáca. Na,én tovább nem is ragoznám a témát, most mennem kell tanulni, mert holnap előadást tartok.
Üdv!
Sajnos mostanában igen kevés időm volt írni, mivel éjjel-nappal az e-klubban táncoltam, D&G felsőben, hátranyalt melírozott hajjal. Najó, ez nem igaz. Pontosabban annyi igaz belőle hogy időm az tényleg nem volt.De most pótolunk. Még február 28-án rendezték meg a Kék Yukban az…..
Hoze Beszámoló + Videó + Képek 2009.03.01 16:00:00
Never Ending party - Kék Yuk  02.28Kellemes meglepetés a korai tavasz, a tegnapi idő legalábbis nagyon barátságos volt. Az év első olyan napja volt ez, mikor jégkásává fagyás mentesen tarthattunk dark-találkozót, bulival egybekötve. A létszám is magáért…..
Mrs. Christina bin Laden 2009.03.04 16:19:19
@-Hoze-: Szeretnék azért valamit tisztázni. Való igaz, hogy áthúztam a másik terembe, de könyörgöm... ezért ne kelljen már szarul éreznem magam. Őszintén megmondom neked... Nem azt szaroztam le amit csináltál, hanem a zenét, amit játszottál. Sajnálom de nem vagyok tecno-s. Erről azért szerintem nem tehetek. Ízlések és pofonok. Egyhangú, tuc-tuc volt, amit nem szeretek. Néha átmentem oda, de ugyanaz a "szar" volt. A másik teremben is volt szar, és olyankor ültem. Ott meg néha E-klub hangulat volt. Ennyi. Nem a te lehúzásodon volt a hangsúly. De látom, hogy a jóakaró seggnyaló, aki azt mondta amit, nem mondta neked, hogy miért... És mire értettem... Ami a legfontosabb! De lényegtelen.

Üdv.: Dia
Hoze Programajánló / Felhívás 2009.02.18 15:59:00
Dr.Melancholia koncert - 'Emergenza tehetségkutató' -  Kék Yuk. 02.20. péntek - 19:00Ez most kissé rendhagyó programajánló. A Dr Melancholia együttesről már olvashatott itt mindenki sokat, beszámolót, ajánlót, illetve ismertetőt, meg még dalt is hallott. Azok…..