Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfdam

11 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alert: this man has been known to be dangerous. Proceed with caution. #TWD @jdmorgan pic.twitter.com/Sn582tCjxK — The Walking Dead AMC (@WalkingDead_AMC) 2018. december 18. Így. Imádom. Az évad meg ugye eleve fasza volt, szóval még joggal is lehet hypeolni...
Az amerikai elnök még 2012-ben írta ezt ki a Twitterre: I never fall for scams. I am the only person who immediately walked out of my ‘Ali G’ interview — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 30, 2012 Ami szép és jó, de nem igaz. Mert ugye itt fent az áll, hogy Nem dőlök be az…..
Mondjuk egy ilyen címlappal. A Bors vezető cikkét elolvasva kiderül, hogy Szinetár Dórának, az Operettszínház sztárjának még nincs egy éves sem a Down-szindrómás kisfia, mégis havonta több alkalommal is színpadra áll, és munkaadója is támogatja abban, hogy ő döntsön arról, mikor választja a…..
Alec Baldwin. Harrison Ford. Ben Affleck. Chris Pine. John Krasinski. Mind az öten voltak már Jack Ryanek, . Baldwin a Vadászat a Vörös Októberre című thrillerben, Ford a Hazafias játékok és a Végveszélyben című filmekben, Affleck a Rettegés arénájában, Pine pedig a Jack Ryan: Árnyékügynök című…..
Alfdam 2017.10.10 13:05:46
A Netflix-főnök szerint ideje több sorozatot elkaszálni - írtuk meg kevesebb, mint 24 órával ezelőtt, és hát a Netflix-főnök nem a levegőbe beszélt: máris bejelentették, hogy 2 évad után nem folytatódik a Mátrix alkotói, Lana és Lilly Wachowski, meg Tom Tykwer, James McTeigue és Dan Glass misztikus…..
Alfdam 2017.06.02 21:07:34
@Biriksz_Krokiksz!: Szeretem a House of Cards-ot, a Lucifert, szerettem az Emerald City-t, na azért tényleg kár volt, a legjobban megírt fantasy sorozat, ami simán felnőtt a Trónok Harcához, szerettem a Young Pope-ot, az Expanse-t, a Vikingset, az Iron Fist-et, a Gotham-et, a Hannibalt és minden olyan részt az American Gods-ból, amikor nem akar Hannibal lenni. :D Szerettem a Légiót, mert valóban képernyőre készült és szerettem a Banshee-t, mert valóban a karaktereiről szólt. És ők szinte mitikus hősök voltak.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Alfdam 2017.06.02 21:09:30
Az új House of Cards-évad előtt az volt a kérdés, hogy a sorozat miként reflektál a közelmúlt politikai eseményeire, mint például Donald Trump megválasztása.Most megjött az előzetes, amiből eléggé arra lehet következtetni, hogy a Kevin Spacey által megformált Frank Underwood bizony elindul a…..
És jól teszik, mert szar volt. Van ez így, nem tragédia, majd legközelebb jobb lesz, jobb rendezővel, jobb színészekkel, jobb zenével, jobb történettel, na jó, abbahagyom, amíg az HBO szabad kezet ad Nic…..
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
Alfdam 2014.12.06 23:09:31
@moli: Jásdi úrnak van még egy hosszú előadása, ahol szintén elhangzanak tudattágító információk, illetve az is, hogy egy nap kivágta a telkén a villanyoszlopot láncfűrésszel, hogy a magyar áramot ne lopják el a németek, de nem értette, hogy ezért miért kellett eltöltenie pár hónapot gyógykezelésen.
Láncfűrésszel.
Nem elég, hogy nem pártatlanok, közhelyeket pufogtatnak és néha a játékosok neveit sem sikerül megjegyezniük, a vb kommentátorai néha olyan dolgokat is elnéznek, amiket minimális felkészüléssel simán tudni lehetne: például azt, ki a Costa Rica-i elnök mostanában. Menczer Tamás…..
Bő egy hete hatalmas megmozdulással adta tudtára az egyesült magyar baloldal országnak-világnak, hogy nem kér Paksból (vagy miből): vagy ezer-ezerötszázan is elmentek a vasárnap délutáni tüntire. Bizony! Aztán tegnap újra: ismét eljöttek vagy ezren! Bősz Anett közben mások…..
Alfdam 2014.02.11 16:59:53
lmgtfy.com/?q=liberalism
lmgtfy.com/?q=radicalism#

Ugye nem is volt olyan nehéz! :)
A fenti felhívást a sorozat felvételvezetője küldte el nekünk, hogy jelezze: ők így kommunikálnak a lakókkal, nem pedig úgy, ahogy azt tegnapi posztunkban írtuk. Így mindjárt más. (Az a kamulevelet meg jól beszoptuk, ez tény.)  ..
Alfdam 2013.09.03 09:39:58
@Jester of Sorrow: sajnos ez kurvára igaz. :D
Szeretni bolondulásig, De finom lenne!Csak az a másik észrevenne, S benne lenne!Szécsi Pál Amikor a tisztes, kétkezi balliberál troll bőgi bele széles e onlájn legelőbe, hogy "ez, kérem, ami itten van az nem is demokrácia!" még elmegy, mert ehhez hozzáveszi azt is az ember, hogy…..
Danny Blue a magyar low budget Dynamo. Mitől búcsús ez a megoldás, hát abban, hogy nem a Discovery pénzeli súlyos összegekkel a produkciót, a hatalmas kamufaktorra később térnék ki. Az is igaz, hogy Danny Blue nem bűvész, szóval „telefont a sörösüvegbe” varázslatra ne is…..
Alfdam 2013.05.16 15:12:56
@Chat Géza: Ez mondjuk igaz, legalább veszik a fáradtságot, hogy egy üvegbe mobilt tegyenek. Gondolatolvasáshoz ez se kell.
Alfdam 2013.05.16 16:18:04
@Nyíméregbéka: Ööö, ja, tényleg filmtrükk, meg CGI. Vagy szerinted a tudatával teleportálja el magát a gyerek egy csomó néző közül egy másik ház tetejére? :D Vagy szedi le a moziplakát betűit?
Ez is egy trükk, csak tévében szar.
Sixx kolléga tavaly az év újoncának nevezte a Célszemélyt, és legnagyobb örömünkre a sorozat idén sem okozott csalódást, sőt! JJ Abrams és Batman-Nolan tesókája, Jonathan Nolan úgy hozta ki a maximumot a történetből, hogy az egy pillanatra sem csapott át klisébe,…..
Alfdam 2013.05.13 13:05:13
@Llew: Ööö... túl magasröptű nekem ez a riposzt, azt szeretnéd sugallni, hogy tévedek és nincs spoiler az említett "klikkolás" előtt?
Sokáig éljen az új pápa! Megválasztotta a Konklávé. Asszem ötödszörre volt meg a kétharmad. Nem vagyok teológus, sem katolikus pap, ettől még lehet véleményem? Nőnek születtem, eleve nem lehetek pap. Ennyit a kétpólusú világ teljességének megjelenítéséről a katolikus…..