Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majik

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Sárga, fekete-fehérben 2019.01.05 07:00:00
Bár a külföldi fotósok képeit elsősorban azért szeretem, mert készítőik a hazai közlekedésbarátok többségével ellentétben jó minőségű géppel jó minőségű színes filmre dolgoztak, a múltkor megismert Balt Korthals Altes fekete-fehérben is igen hangulatos utcaképeket örökített meg. Hideg, nyirkos…..
Kénytelen voltam valami magyarosabb nevet választani a játék bemutatójának, mivel a космицсесзкий вездеход névvel sem Ti, sem Én, sem pedig a Google Translate nem tudott mit kezdeni.Igazából a név nem is annyira érdekes, hiszen ezúttal egy újabb bolygókerekes szovjet holdjárót mutatok be…..
majik 2016.07.17 21:24:10
Az előző bejegyzésemben az ITES által gyártott Mercedes C111-est ismerhettétek meg. A különleges kialakítású sportkocsi sokunk álma volt, így szinte természetesnek is vehetjük, hogy nem csak az ITES látott fantáziát a játék változat elkészítésében.Próbáltam kinyomozni,…..
London nagyon kemény, óriási a verseny, de ha van megfelelő tapasztalatod, és több nyelvet is beszélsz, akkor simán boldogulhatsz – állítja mai szerzőnk, aki nem muszájból költözött a brit fővárosba, hanem az egyszerűbb, izgalmasabb, változatosabb, kiegyensúlyozottabb…..
Tessék: a jó fej gazdag ember, van ilyen. Farmeringek helyett Lamborghini Miurákat gyűjt, minden szava tízezer dollárt ér és mégsem hordja fenn az orrát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség A legtutibb biznisz 2012.04.05 15:48:00
...megfelelő odafigyeléssel igazán szép autó lehet még belőle... Minden bizonnyal. De hogy jó lesz-e? Vagy olyan biztonságos, mint a hölgytulajdonos előtt volt, az már kétséges. Megfelelő odafigyeléssel anyám is máshoz megy férjhez és én lehettem volna Fernando Alonso... Aki…..
Ahogy mai cikkünkben említettük, a műkedvelő hiéna szerelemre éhes, versre vágyik. Ki más olthatná vágyát, mint a kedves Olvasó?Ezért hát péntek délig szeretnénk kérni egy legalább négysoros szerelmes verset a Michelin gumiemberkéhez. A kész művet kérnénk komment…..
Engem már cseppet sem, pedig végre tudom, miért van a hátsó kilincs magasabban. De a magyarázatnál sokkal érdekesebb az ember... bocsánat, legenda, aki elárulta a titkot. Rájöttem, már azelőtt a rajongója voltam, hogy egyáltalán tudtam volna a nevét. Akadtak ugyanis autók, amelyek…..
Vannak testrészek, amelyek védjegyként határoznak meg egyeseket. Ilyen például Jack Nicholson szemöldöke vagy Angelina Jolie ajkai. Lehet, az összes testrész hibátlan, mégis van egy apróság ami mindent visz. De mi van ha fröccsöntött, kamu Jolie-ajkakat ragasztunk Anettkára?…..
Nincs rossz autós találkozó, legalábbis ami a szándékot illeti. Bármilyen márka vagy stílus képviselőjéről is legyen szó, a baj mindig ugyanaz: nincs elégszer. Vagy ha van, akkor pont rosszkor, valaki mindig lemarad. A komáromi amerikai autós találkozó is valami ilyesmi lehetett.…..
Belsőség Azami Sürat: 295 km/h 2009.10.14 15:18:00
Hosszú idő után valahogy ismét ráakadtunk Forgács Zsolt András remek weboldalára, ahol összegyűjtve szerepelnek a régi Turbó rágó szkennelt képei. Néha ránézünk, hogy bővült-e a gyűjtemény aztán az egész szeánsz egyféle visszaemlékező-délutánná fajul, nincs olyan autó, amiről ne jutna eszébe…..
Sokan azt hiszik, hogy az átkosban kizárólag szovjet tanmesékkel és igénytelen román rajzfimekkel formálták a gyerekek agyát párttagkönyv alakúra. Aki persze ezt hiszi, azt vagy tényleg sikerült agymosni, vagy nem élt még akkor, mindenesetre a '78 karácsonyának reggelén…..