Regisztráció Blogot indítok
Adatok
100leg

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek eddig nem volt meg minden idők egyik leglazább funkyzenekara, azonnal pótolja! ..
  Meglehetősen bosszantó cikkel találkoztunk tegnap az Indexen, ami belterjes szerkesztőségi levlistánkon is kiverte a biztosítékot. „Vérlázító”, „hubazmeg”, „gyoker”, „erdekes” – szóltak a reakciók a Kínában rendezett…..
100leg 2011.06.22 11:11:04
@Doomhammer: Ez abszolút így van, hiszen az övék a legnagyobb gazdaság jelenleg, és ha mondjuk nem vesznek tőlünk ezt vagy azt, akkor bedől a gazdaság. DE azért van olyan is hogy:
"Amíg a saját köldökének bámulásával elfoglalt, az együttérzés, szolidaritás kifejezéséről rég leszokott magyar művészeti szcéna nem foglalkozik a legismertebb kínai kortárs művész kálváriájával, a szabad világ számos nagyvárosában a művészek és a kulturális intézmények mindent megtesznek, hogy fenntartsák a mindmáig ismeretlen helyen fogva tartott művészre és a kínai diktatúra törvénytelen akcióira irányuló közfigyelmet."
artportal.hu/aktualis/hirek/najmanyi_laszlo_ai_weiwei_es_az_allatok_koere

Persze, tegyünk gesztusokat politikailag, gazdaságilag, pénzügyileg, meg mindenhogy, de ha engem MOST meghívnának egy ilyen tárlatra, akkor mondjuk egy FREE WEIWEI felíratú képpel jelentkeznék, amivel persze kizárnának, de legalább azt gondolnám magamban hogy fasza gyerek vagyok.
100leg 2011.06.22 12:07:57
@Doomhammer: Természetesen igazad van, de hogy ne beszéljünk el egymás mellett: nem azt firtatom, hogy a magyar kormányzatnak hivatalból nyalni kell Kínának, mert kell, hiszen náluk van a nagy lóvé, mondhatni ez nemzeti érdek, egyszerűen nem tehetnek mást. Viszont azt mondom hogy: 1. nem MOST szervezek képzőművészeti akciót hozzájuk
2. ha kapok egy telefont, hogy te Pista, kivinnénk a képedet holnap Kínába, akkor azt kellene mondani hogy lófaszt. Merhogy attól hogy az állam nem tehet meg dolgokat, attól én még igen, és nem ér annyit az az egy plusz sor a csoportos kiállítások rublikámba, hogy utána lejárassam magam.
És végül: a kínai állambiztonság és cenzúra működésének hatékonyságát Weiwei esete példázza a legjobban...
Subba Az internet bezárhat 2010.12.10 13:30:01
Megtaláltuk az év képét.Közvetlen környezeten tesztelve. Pár percre sikerült kiverni a fejünkből a mai nap folyamán.UGYE NEM IGAZI?! <sarokban előre-hátra hintázva> ..
A West-Balkán bejárta Budapest több pontját, mint klub. Most sokak szerint az őt megillető helyre, a Nyugati-térre került, a Skála Metró épületébe, legalábbis annak egy kifejezetten nagy részébe. Az Index ott volt a sajtótájékoztatón, mi pedig most a többszintes új helyről,…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Tudom, hogy a blogot olyan emberek látogatják, akiknek kreativitása túl nagy ahhoz, hogy azt a munkájuk során teljes mértékben kiélhessék, ezért nem késlekedek tovább, és elindítom az újabb kör reklámrejtvényt, hogy a felgyülemlett felesleges kreativitás okozta szorító…..
Rájöttem! Panelház 2009.09.10 13:23:00
A panelházat a kommunisták találták fel annak érdekében, hogy a rendes embereket minél kisebb helyre zsúfolhassák össze. Ezzel az elvtársak két legyet ütöttek egy csapásra: egyrészt a panelba beköltözött emberek agyatlan zombikká változtak, így segítettek hatalomon…..
Update: Végre elhárították a hibát, és újra működik a szavazóbox. Fussunk akkor neki még egyszer a szavazásnak, és lássuk, elsöpri-e a népharag a reklámszóvicceket. Az elmúlt néhány alkalommal beleszaladtam már olyan reakciókba, amelyek az enyémmel homlokegyenest…..
Hogyan lehet bevezetni egy kis cég új termékét, ha a konkurens multik üvegei már lefolynak a polcról? Ezt a kérdést húzta át Moxie Sozo, amikor kidolgozta a  - valószínűleg rohadtul csípős -, Fruta Del Diablo szósz arculatát és csomagolását. A hagyományos mexikói konyha…..
100leg 2008.12.14 10:49:48