Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igényes

0 bejegyzést írt és 4825 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most nem Gyurcsánnyal, hanem Bajnaival keverték össze külföldön. Hogy is lehetne elfelejteni azt, amikor a svéd televízió képernyőjén a meccset Csányi Sándor mellett élvező Orbán Viktor alá lazán odaírták, hogy Gyurcsány Ferenc? Most Portugáliában derült ki, hogy…..
A kormány nyilvánosságra került keretszámjavaslata szerint, jövőre csupán 10 500 hallgató juthat be térítésmentes felsőoktatási helyre. Ha a 1996-ban bevezetett tandíj reálértékét nézzük, még a részösztöndíjas hallgatók is többet fizetnek majd, mint azzal a…..
igényes 2012.12.06 08:01:40
"Arra már láttunk példát, hogy aki az ifjúságot semmibe vette, az sokáig nem maradt hatalmon"    "Viszlát magyar felsőoktatás? NEM!Legyen ez az első lépés: oszd meg ezt, hogy mindenki lássa, hogyan hazudnak a képünkbe azok, akik csak papolni tudnak! A kettő az lesz,…..
igényes 2012.12.05 14:16:21
"Próbálom én, unos és untalan, de egyszerre vagyok súlyos és súlytalan, ahogy erőlködök újra talpra állok, de akkor is vagyok, ha semmit nem csinálok! Gyöngyöt szórok a disznók elé, adom a pofont a szarnak, Kalimpálok a semmi után, fejjel megyek a falnak. " (via) Az…..
igényes 2012.12.04 12:15:00
@dr. Balta$ár:

Fabius egy fasz! (nem bántóan mondom/írom)

Orbán azt mondta a Parlamentben, hogy "GESZTUST"
gyakorolt Steiner Pál felé!

Ezt nem vette le senki?

Hallgassátok vissza! Egy idióta azt állítja egy Steiner/MSZP felé, hogy csak Steiner kap "mentességet"
Néha elgondolkozom azon, hogy milyen lehet baromarcúnak születni. Mondjuk ez a dilemma a látszólagos párhuzamok ellenére nem kötődik szorosan a mai bejegyzés témájához. Zsiga Marcell vitathatatlanul sikeres ember, és még idejében rájött, hogy nem érdemes, vegyészmérnöknek,…..
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd egy olyan országban fogunk élni, ahol a toalettre nemcsak belülről - ugye az illem kedvéért - hanem kivülről is zárat kell szerelnünk. Mert aminek szaga van, azt viszik, gyakorlatilag ez a legelső és zsigerből jövő tanulság, amit a felcsúti…..
igényes 2012.12.01 17:07:26
@dr kíváncsivagyok:

Viktor bácsi ittasan támolyog be a grazi orvoshoz. A doki a fejét csóválja:
- Ejnye, Vitya bátyám, azt ígérte, hogy januártól más ember lesz magából!
- Lett is, de sajnos ez is szar...
Kedves Népem! Tündérbogaraim. Így állunk? Így? Pofáztok és szembeszegültök? Lármáztok, elégedetlenek vagytok és a beletörődés  kompromisszum legkisebb jele nélkül képesek vagytok még mindig ezen a regisztráción műbalhézni?  Lárifári!  Nem…..
igényes 2012.12.01 16:46:23
Készítik már a határátkelőket Simicskáék 2014-re!

Nagyszabású út- és határátkelőhely-építési programot indít kormány. A következő másfél évben 123 milliárd forintból 53 helyen fejlesztik határon átnyúló közlekedési infrastruktúrát - jelentette be Gyulán Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára a magyar-román határszakasz Gyula és Nagyzerénd közötti útja átadásán.

A nehéz helyzetbe került magyar határ menti térségek fejlesztéséért és a határokon átnyúló gazdasági együttműködés ösztönzésért indít nagyszabású út- és határátkelőhely-építési programot a kormány. A következő másfél évben összesen harminchárom új határkeresztező út épül, tíz út akadálymentesítéssel válik ismét járhatóvá és nyolcat felújítanak. A kormány a beruházást hazai és uniós támogatásból valósítja meg.

Az európai növekedés egyik fontos eleme a közép-európai tagországok szorosabb együttműködése, ennek egyik fontos eleme a határok átjárhatósága. A kormány célja a valamikor szerves társadalmi, gazdasági és kulturális egységet alkotó, kettévágott határ melletti térségek összekapcsolása, újraélesztése - fejtette ki Szijjártó Péter.

Magyarország a határátkelőhelyek számában messze elmarad a fejlett Európai országoktól. Az ország 19 megyéje közül 14-nek van határszakasza, a 15 kilométeres határövezetben 1,9 millió ember él 982 településen. Magyarországon jelenleg 91 határátkelőhely van, átlagosan 25 kilométer a távolság közöttük - mondta Szijjártó Péter, rámutatva: a német-francia határon négy kilométer az átkelők közötti távolság, a belga és a holland határ esetében kettő, a francia-belga határon pedig mindössze 1,5 kilométer.

A határátkelőhelyek létesítéséről a magyar kormány két ország közötti államközi szerződéseket köt, ezzel elősegítené a határátkelők létesítését, lerövidítve az engedélyeztetési eljárásokat. A magyar kormány tárgyalást kezdeményezett a kérdésről Szlovákiával és Szlovéniával, továbbá rövidesen Romániával is felveszi a kapcsolatot - mondta Szijjártó.
igényes 2012.11.30 07:42:39
@Hertelendi: A gázosa kapott földeket, a fogásza milliárdokat folyamatosan. Felesége szakácskönyvét Szőcs írta, gondolom a kertésze, ma már nagykövet.
igényes 2012.11.30 07:43:52
@gabest1: Orbán Viktor nem bűnös! Mindent az általa írt törvények alapján síbol el.
igényes 2012.11.30 09:19:18
@lüke: Szia Lüke, rég láttalak!

@én már a fény gyermeke vagyok:

Molnár Attila egy érdekes ember. Kinek higgyem el az igazságot, a mélyen vallásos Dr. dr. Semjénnek, vagy ennek a docensnek?

"Szemben a november 26-án a HVG-ben napvilágot látott inszinuációval, a Valóság c. folyóiratban 1993-ban megjelent tanulmányom saját szellemi termékem"- áll Molnár Attila Károly egyetemi docens Mandineren megjelent nyilatkozatában. Semjén Zsolt egykori témavezetője egyértelművé teszi: sem ekkor, sem máskor nem vett át sem szövegeket, sem részleteket sem jelölten, sem jelöletlenül diákok munkáiból. "Aki ezzel ellenkezőt állít, az tárja elő bizonyítékait és legyen kész a megvédésükre a független magyar bíróság előtt" - áll Molnár Attila Károly nyilatkozatában. A rövid közlemény azzal zárul, "az egyetemi életben megszokott módon számtalan közös kutatást folytattam hallgatóimmal, a vallásszociológia terén is, így ebben az esetben is
Fénylő Csillagunk tegnap télakot vett az országból. Kedves népe hiába várta, hogy a név szerinti szavazáson magát kihúzva, termetének mélységét magasságnak láttatva megszólaljon azon a kiművelt egérhangján: igen! Büszkén, férfiasan, ahogy csak egy téeszelnök képes a…..
igényes 2012.11.27 17:30:50
@házelnök:

A Fidesz ellopott mindent, tehát a szocik semmit!
Pancsa azon kevés előfizető közé tartozik, aki böngészi a UPC médiaboxán a műsorok részletes leírását. Egyelőre nem tudni, hogy csak nála kavarodtak össze a szövegek egy félbemaradt csatornafrissítésnél, vagy máshol is, de legalább történik valami érdekes a…..
Semjén plágiumügyét is komoly vizsgálódás után borította a hvg, akárcsak az „emberek elnöke” ügyét. A 122 oldalas dolgozat-szöveg több mint hatodát találták meg Glasenapp ’Az öt világvallás’ c. közismert művében, amely „minden könyvtár szabadpolcán elérhető”.…..
igényes 2012.11.20 08:12:50
@Makk Ász:

Hát dr. dr. dr. Selmeczi mégis van?

Pina és a fasz együtt bassz ebből lesz a kis kopassz!
igényes 2012.11.20 09:10:51
www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/miniszterelnok/eletrajz

Ezt nem tudta töröltetni Orbán!

In 1989, Orbán received a scholarship from the Soros Foundation and spent four months in Oxford, where he studied at Pembroke College, Oxford University.[2] His personal tutor in politics was Zbigniew Pelczynski.[3] In January 1990, he left Oxford and returned to Hungary to win a seat in Hungary's first post-communist parliament.

en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Orb%C3%A1n
Hölgyeim, és uraim, piros pöttyel rendelkezők, és azt magukra tetováltatók! Nagy megtiszteltetés számomra, hogy néhány szót szólhatok Önök előtt hazánk gazdasági fejlődéséről. Látom, hogy az asztalon van mignon, traubiszóda, és virág, így akár ki is fogom bírni ebédig,…..
A plágiumgyanúba kevert Semjén Zsolt visszautasítja, hogy forrásmegjelölés nélkül dolgozott volna, de az isteni sugallatot nem tagadja. A hvg.hu értesülése szerint Schmitt Semjén Zsolt doktori dolgozatában bár vannak forrásmegjelölések, de a szövegek mégsem idézetként…..
A kormányoldalon olvasható tájékoztató szerint a kormány a Magyar Vöröskereszt kezdeményezésére egy új törvénnyel szabályozza a szervezet működési környezetét. "A Magyar Vöröskereszt szervezetét és tevékenységét szabályozó, közel húsz éve hatályos törvény…..
igényes 2012.11.19 14:14:45
Dr. Hoffmann Rózsa doktorija!

Piroska és a farkas

Volt egyszer egy aranyos kislány, mindenki szerette, aki csak látta, de legjobban mégis a nagymamája. Azt sem tudta, mit adjon neki, mivel keresse a kedvét kis unokájának. Egyszer egy szép piros bársonysapkát vett neki ajándékba, s mivel az olyan jól állt a kislánynak, hogy azontúl mindig csak azt hordta, el is nevezték róla Piroskának. Egyszer azt mondja neki az édesanyja: "Gyere csak, kislányom! Itt ez a kalács és egy üveg bor, vidd el a nagymamának. Beteg is, gyenge is, jól fog esni neki ez a néhány falat. Indulj el jó korán, még mielőtt beáll a hőség. Ha kimész az utcára, viselkedj rendesen, ne térj le az útról, mert eleshetsz, és eltörheted az üveget, és akkor a nagymamának semmi sem marad. És ha belépsz a szobába, ne felejts el köszönni neki, és ne kukkants be előbb minden sarokba!"
"Minden úgy lesz, ahogy mondod", felelte Piroska az édesanyjának, és megölelte búcsúzóul. A nagymama azonban benn lakott az erdőben, félórányi járásra a falutól, ahol Piroska lakott. Nos hát, amint a kislány az erdő sűrűjébe ért, találkozott a farkassal. Mivel azonban nem tudta, hogy milyen gonosz állattal van dolga, nem félt tőle. "Jó napot, Piroska", köszönt rá a farkas. - "Neked is, kedves farkas." - "Hová igyekszel ilyen korán, kedves Piroska?"
- "A nagymamámhoz." - "Aztán mit viszel a kötényedben?" "Kalácsot és bort. Tegnap sütötte édesanyám; a nagymamám beteg is, gyenge is, jót fog tenni neki az étel-ital, egy kicsit erőre kap majd tőle." -"Piroska, hol lakik a nagymamád?" - "Körülbelül még egy negyedórányi járásra innen, benn az erdő sűrűjében, a három nagy tölgyfa alatt áll a háza. Mogyorósövény veszi körül, biztosan ismered te is", magyarázta gyanútlanul Piroska. A farkas azt gondolta magában: "Ez a zsenge fiatal lányka finom falat, sokkal jobban ízlik majd, mint az öregasszony. Furfangosan kell hozzálátni, hogy mind a kettőt meg tudjam kaparintani." Egy darabig szótlanul poroszkált hát Piroska mellett, majd így szólt: "Piroska, észre sem veszed, mennyi szép virág virít körülöttünk? Miért nem nézel szét egy kicsit? Azt hiszem, nem is hallod, milyen szépen dalolnak a madarak! Úgy mész itt mellettem, mintha az iskolába mennél, pedig hát milyen vidám az élet idekint az erdőben!" Piroska felpillantott, és amikor meglátta, hogyan táncolnak a napsugarak a fák között, és mennyi virág tarkállik a fák tövében, azt gondolta magában: "Ha viszek a nagymamának egy csokor virágot, még örömet is okozok neki; még úgyis korán van, tehát időben oda fogok érni". Így azután letért az ösvényről, bement a fák közé, és virágot szedett. És amikor letépett egyet, úgy gondolta, hogy még beljebb az erdőben még sokkal szebbeket lát. Leszakította hát azokat is, de közben egyre messzebb tért le az úttól az erdő mélyébe. Hanem a farkas közben egyenesen a nagymama háza felé igyekezett, és kopogtatott az ajtón. "Ki az", kérdezte a nagymama az ágyból. - "Én vagyok az, Piroska", válaszolta a farkas, "kalácsot hoztam, meg egy üveg bort, nyisd ki az ajtót!" - "Csak nyomd meg a kilincset", kiáltotta a nagymama, "túl gyenge vagyok ahhoz, hogy felkeljek." A farkas megnyomta a kilincset, kinyílt az ajtó, és ő anélkül, hogy egy szót szólt volna, egyenesen odalépett az ágyhoz, és bekapta a nagymamát. Ezután felvette a ruháit, fejére tette a főkötőjét, befeküdt a helyére az ágyba, és behúzta az ágyfüggönyt.
Piroska meg azalatt a virágszedéssel volt elfoglalva. Csak amikor már olyan nagy volt a csokor, hogy tartani is alig tudta, akkor jutott megint eszébe a nagymama, nosza sietett is hozzá. Nagyon elcsodálkozott, hogy az ajtót tárva-nyitva találta, és amikor belépett a szobába, olyan furcsán érezte magát, hogy azt gondolta: "Érdekes, hogy milyen szorongás vett erőt rajtam ma, pedig máskor olyan szívesen jövök a nagymamához!" Mindenesetre szép hangosan így köszönt: "Jó reggelt, nagymama!" Válasz azonban nem érkezett. Akkor odament az ágyhoz, és széthúzta a függönyt: ott feküdt a nagymama, a főkötője mélyen a szemére volt húzva, és olyan furcsa volt.
- "Jaj, nagymama, milyen nagy a füled!" - "Hogy jobban halljam, amit beszélsz!" - "Jaj, nagy-mama, milyen nagy a szemed!"
- "Hogy jobban lássalak!" - "Jaj, nagymama, milyen nagy a kezed!" - "Hogy jobban megfoghassalak!" - "Jaj, nagymama, de szörnyű nagy szájad van!" - "Hogy jobban bekaphassalak!"
- Alighogy ezt kiáltotta, a farkas kiugrott az ágyból, és bekapta szegény Piroskát.
Amint a farkas étvágyát csillapította, visszabújt az ágyba, és mély álomba merült. Úgy horkolt, hogy csak úgy rezegtek tőle a ház ablakai. A vadász éppen arra járt, és azt gondolta magában: "Ejnye, de hangosan horkol ez az öregasszony. Csak nincs valami baja? Már csak megnézem!" Bemegy a szobába, és amikor az ágyhoz lép, hát látja, hogy ott fekszik a farkas.
"Megvagy, vén gonosztevő! Mennyit kerestelek! No most el nem menekülsz!" Már éppen emelte a puskáját, hogy lőjön, amikor eszébe jutott valami: hátha ez a gonosz fenevad felfalta a nagymamát, és talán még meg lehetne menteni. Nem lőtt hát, hanem elővett egy ollót, és nekilátott felvágni az alvó farkas hasát. Alig vágott bele, máris megpillantotta a piros sapkát, majd nemsokára magát Piroskát is. Ki is ugrott a kislány, és így kiáltott:
"Jaj, de féltem! Olyan sötét volt a farkas gyomrában!" Utána előkerült a szegény nagymama is, még élt, de már alig szuszogott. Piroska gyorsan nagy köveket hozott, megtömték velük a farkas hasát. Amikor felébredt az ordas, el akart menekülni, de a kövek olyan nehezek voltak, hogy lehúzták a földre, lerogyott, és elpusztult. Mind a hárman elégedettek voltak: a vadász lenyúzta a farkas bundáját, és hazavitte; a nagymama megette a kalácsot, megitta a bort, amit Piroska hozott neki, és meg is gyógyult tőle; Piroska pedig megfogadta magában: "Soha többé nem térek le az útról, és nem szaladgálok be az erdőbe, ha egyszer édesanyám megtiltotta."
Felgyorsult világunkban pörögnek az események. Nem, sajnos nem a jólét vagy a gazdasági fellendülés közeleg rohamléptekkel, hanem kormányunk mutatja be vizuálisan, kitől van rettenetesen betojva éppen. Az IMF reklámkampány után ilyen hagyományféle lesz ez, Viktor mindig bemutatja…..
Az állami támogatásból a civil egyesület politikai hirdetése, amivel a BKV jut reklámbevételhez Simicska Lajos cégének hirdetési felületén keresztül.Ezt szárnyald túl!Várom a kis füzetet is, amit minden háztartásnak elküldenek, remek lesz!(kép: vasarnapihirek.hu)…..
A hősi halottakat tisztelni és kitüntetni szokás, de azért ha egy katona véletlen felrobbantja magát több száz kilométerre a fronttól, azt titokban inkább körberöhögik. Legfeljebb sajnálják, de azzal sokat nem ér senki. Kár az LMP-ért, még lehetett is volna belőlük valami. A…..
igényes 2012.11.18 14:03:08
@champagneM: Éles a látásod! Gondolom azt is látod, hogy a Fideszék is a régi rendszer szülöttei! TORZSZÜLÖTTEK!
igényes 2012.11.18 14:04:07
@dany82: Az egész országot nem lehet leváltani!
igényes 2012.11.18 14:21:40
@dany82:

Én ezt így képzeltem volna el:

Szavazz az Együtt 2014-re!

A szavazó cédulákon pedig ez lenne a nevek után:
Fidesz-Kdnp
Jobbik
Együtt 2014 tagja MSZP
Együtt 2014 tagja LMP
Együtt 2014 tagja MILLA
Együtt 2014 tagja MILLA
Újabb területre akarja az elvárhatónál jobban rátenni szőrös mancsát az állam: mivel az Országos Meteorológiai Szolgálat fenntartása egyre többe fáj, kézenfekvő a válasz, hogy ki kell nyírni a konkurenciát. A friss javaslat szerint az állam megtiltaná, hogy…..
Értem én, hogyne érteném, hogy a választójogi törvény nem felelt meg a kor kihívásainak. Talán még el is fogadom. De azért lenne egy kérdésem. Mert úgy látszik, én nem értem a modern kor kihívásait. Szóval van egy norvég fiatalember, Andreas, aki itt él közöttünk…..
igényes 2012.09.19 16:13:32
@Dr. simonmondja.: @Muad\\\'Dib:

Én úgy gondolom, hogy valami még a napokban kiderül Orbán ocsmányságáról. Kérem tőletek, hogy (persze felesleges, mert állandóan itt vagytok)várjatok egy hetet. Kiderül majd! Orbán számla nélkül kinek mit ajándékozott?

Milliós, vagy milliárdos ajándék?
Nem lesznek új vizsgálóbizottságok az Országgyűlésben. A kormánypártok döntése értelmében sem a Jobbik által kezdeményezett, Simicska Lajos és Nyerges Zsolt állami megrendeléseit vizsgáló, sem az MSZP által javasolt, az állami földpályázatokon született döntésekkel…..
igényes 2012.09.18 15:28:00
@ColT: A Maffia meggyőzte a Fidesz-KDNP képviselőket. Fejenként vajon mennyit kaptak 100 000-et, vagy 10 milliót?
Felelősségteljes munkája közben is jut ideje Tony Blairnek arra, hogy antik gyűjteményével és drága villájával foglakozzon. Most megmutatjuk, hogyan él a volt brit miniszterelnök feleségével. Amikor Tony Blair reggelente fölkel és elindul a nappalija felé, hogy elköltse…..
Tisztelt Állampolgár! Most, hogy a szavazati jogot előzetes regisztrációhoz kötjük, joggal merülhet fel Önben, hogy más alapvető jogok gyakorlását is hasonló módon megkönnyítsük, kiszélesítsük. Kedves polgártárs, ezúttal azt kérnénk, hogy az alábbi témákban ossza meg…..
igényes 2012.09.18 07:45:43
@Dr. simonmondja.: Még ez is jó lenne, de most lehetetlen.
igényes 2012.09.18 07:56:53
@Lindalinda:

Linda ez komoly? Neked Orbán Viktor kell?

Nem látod, hogyan rombolta szét Magyarországot.

Csak nézd meg, hogy írtál, mit írtál le:

"Nincs más alternatíva, mint Orbán és a FIDESZ. Bár lenne. LMP gyenge, undor, unszimpi vezetőkkel, Jobbik lefizetett, ál-nacionalista bajkeverők, Szocik ezeknek csak a debil komcsi nyuggerek hisznek, DK-Gyurcsány bohócról meg ugye szót sem kell vesztgetni. Támogassuk tehát Viktort, legyen meg a fölényes kétharmaduk a következő ciklusban is!!! "

Egy szűk bűnözői körnek juttat Orbán, te vajon mit kaptál?

Írd le, miért jobb neked most?
Nem szeretem Gyurcsány Ferencet és napestig tudnám sorolni, miért nem tartom vállalható szereplőnek a volt miniszterelnököt, de kivételesen semmilyen érzelmi töltet nem kell ahhoz, hogy azt mondjam: Gyurcsány jelen pillanatban tényleg csupán egy embernek használ - Orbán Viktornak!…..
igényes 2012.09.17 13:39:58
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Segítségedet várva kérdezlek! Szerinted a Nemzeti Konzultáció az egy jó dolog. Te válaszoltál a milliárdos kérdésekre, esetleg nyertél rajta?

Most itt egy idézet:

Milliárdokba kerül, de folytatják a konzultációt
A legutóbbi "nemzeti konzultáció" nyilvánvaló kudarca ellenére - a több mint 8 milló kiküldött kérdőívből a végleges adat szerint mindössze 698 ezer 780 darab érkezett vissza a választópolgároktól - hamarosan újabb levelezés kezdődik, közölte szombaton Havasi Bertalan a Népszabadság blogjával.

A miniszterelnök sajtófőnöke szerint ugyanis a "miniszterelnök és kormányának politikája az emberek megkérdezésén, az együttdöntésen alapul", a mostani gazdasági konzultáció eredményét pedig "európai összevetésben kiemelkedő sikernek" nevezte. Havasi úgy vélte, a mostani és a korábbi nemzeti konzultációkban visszaküldött kérdőívek száma témafüggő, egyes konzultációs témákra több, másokra kevesebb válasz érkezik.

Szeretném tudni, hogy én értelmezem rosszul a dolgokat, vagy esetleg más.

Tudni kell, hogy a választok azért szavaznak valakire, mert a valakik bevállalják, hogy szakértők és programjukat megvalósítják. Sírva könyörgöm, mondd meg, miért én döntsek a KORMÁNY helyett.

Fizetem a kormányt, de döntésképtelen.

Kérlek ne legyél agresszív!

Csak egy példa:

Egy millióért felfogad engem egy tulajdonos, hogy elvégezzem a munkát, a tulajdonost megkérdezem miként kell csinálni 1 milliárdért, majd az ellnkezőjét teszem.
igényes 2012.09.17 13:58:26
@kamill77:

Az LMP teljesen el fog tűnni. Az LMP-re pont azok szavaztak, akik most bizonytalanak ismét, mert mondjuk meg őszintén egy nem felkészült és nem is támogatott párt. Lehet más a politika ez vonzó volt egy réteg számára, ma már nem az.

Az LMP jelenleg még nem fogta fel, hogy a politika az politika, ez ugye egy gyűjtő szó. Nem lehet más a politika, az ugyanis marad mocskos, megalkuvó, stb. Lehetnek más politikai pártok, kiknek más a céljuk. LMP leírva!
igényes 2012.09.17 14:29:31
@lehet más a handa-banda: Hát? mit mondjak? Igen!
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
Fideszék belekavarták magukat ebbe a családon belüli erőszak ügybe, mint tüdőbeteg szúnyog a meleg takonyba. A napirendre vételtől húzódozás majd a mégis kitűzött vita időpontja és körülményei véleményesek, de legalább kiderült, hogy a hímsovinizmus él és virágzik a…..
igényes 2012.09.17 08:18:25
@Fabius:

Ezt a linket, ha megnézed megérted Simicska és Nyerges, na meg Habony vajon, miért nem tölt be éllami funkciót.

Megérne egy misét, ha tudnánk, milyen alapon dolgozik, tekint be anyagokba ez a szép triumvirátus.

www.nbf.hu/anyagok/szemelyi_biztonsag/c.pdf