Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rags

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
Nem akarok Farmville-ügyben megmondóember lenni, mert bár én rühellem a Facebook virtuális tanyáját (főleg az onnan érkező spamek miatt, hiába lehet letiltani ezeket - ez elvi kérdés), mindenki azzal játszik, amivel akar. Az viszont feltűnő, hogy az utóbbi hónapokban egyre több…..
rags 2010.04.09 10:41:25
Nem sikerült jól Travis Scott bemutatkozása. Az idényben eddig pihenő remek kapus Szuper Levente vetélytársa lett a Hannover Scorpions DEL-csapatánál. Kedden először lépett jégre a kanadai, de csak húsz percet töltött ott a Kölner Haie otthonában. Az első harmad után…..
Meghátrált a UPC és augusztus 1-jétől mégsem számol fel 96 forintot papíralapú számlái utan. Az MTI-hír szerint: "A visszavonás legfontosabb oka, hogy a tapasztalatok azt mutatják, az elektronikus számlafogadás és -fizetés ma még sok fogyasztó számára nehézségekbe…..
Amíg az RTL Klub csatornákkal veszi körül magát, addig a Tv2-nek nem épít csatornabirodalmat és nincsenek is ilyen tervei (bár tavaly még akartak indítani egy második nagy költségvetésű csatornát), sőt más adók reklámhelyeit értékesítő sales house-át is leépítette, és az…..
Igen, nem hülyéskedünk, a sitcom (magyar címe Két pasi - meg egy kicsi) május 5-én az UA-ban adásba kerülő epizódját a CSI írói jegyzik, és ha már így esett, akkor beleírták George Eads-et is, akiről ugan nem tudjuk, hogy milyen szerepet kap majd, de a karakter neve a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.18 10:52:00
Simon Cowell azt nyilatkozta a Variety.com-nak, hogy az American Idol jelenlegi évadával az a legnagyobb baj, hogy az indulóknak nincs személyiségük, egyforma, uniformizált népség az egész. Még jó, hogy az első adás előtt ugyanitt azt bírta mondani, hogy ez az évad lesz a…..
Azokban az országokban, ahol még van labdarúgásnak nevezett sport, és azt profi sportolók űzik, nem pedig mozgássérült hobbifocisták, mint nálunk, ott a tévéközvetítés jogát is drágábabn adják, és az is elképzelhetetlen, hogy egy szakmai tudakozós csávó bevásárolja magát…..
Nagy-Britannia telecom óriásának, a Carphone Warehouse-nak a vezetője szerint nem is kell sokat várni ahhoz, hogy ingyen adják a laptopot mobilinternetes előfizetésekhez. Andrew Harrison szerint a szolgáltatók el akarják adni termékeiket (havi csomagjaikat) és ezt majd ilyen akciókkal…..
Igen, kérem alássan, meg nem erősített információink szerint augusztus-szeptember környékén ki kell rinyálni a Viasat3 csatornát a kábelszolgáltatóból (ha nincs a csomagban), mert jön a tavalyi év egyik legjobb sorozata, a Showtime Dexter című sorozatgyilkosos, véres…..