Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koszegiandras

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeütközött két személyszállító vonat Svájcban, Granges-pres-Marnand község állomásán. Az állomásról kihaladó regionális vonat a vele szemből érkező személyvonattal ütközött össze. A balesetnek 44 sérültje és egy halálos áldozata van – az egyik…..
Sokszor, sok helyütt elhangzik, hogy az aspergeres gyerekek túl formálisan használják a nyelvet (vö. kis professzorok). De mi a helyzet az aspergeres felnőttekkel? Kamaszkorban, de legkésőbb fiatalfelnőtt-korban az aspergeres fiatal rájön arra, hogy a merev és formális nyelvhasználat…..
"A Facebookod ha megfakulna, ne menekülj, csak színezd újra!" - szólhatna akár így is a nóta. Mi ugyan sajnos nem végeztünk semelyik felsőoktatási műintézményben sem Summa cum laude minősítéssel, sőt a Magna Cum Laude is inkább csak a háttér rádiózás okán ismerős, ám ezzel…..
Kitti nem várta az iskolakezdést. Csak az iskolás barátaival való találkozást várta. De gondolom mások sem várták túlságosan szeptember 3-át, pl. az iskola tanárai és azok a kivitelezők, akik bő két héttel le voltak (vannak) maradva az iskola épületének felújításával. Jó…..
A következő kategóriában olyan jelöltek várnak rátok, akik messzi-messzi galaxisokból érkeztek hozzánk, hogy bejussanak a villába. Ők   IV. kategória- (Z)Űrlények   Első jelöltünk már az első szériába is próbált bejutni, de nem került be se a…..
Hisz rólad szól az élet Java, legalábbis újabban: "Java 7 0day", "Mac és Linux alatt is üt a Java kártevő", vagy "A Mac gépeket is veszélyezteti a Java hibája" szalagcímekkel szembesülhetünk. Stílszerűen megválaszoljuk hát az Élet nagy kérdéseit, például mit tegyünk, nehogy…..