Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt28

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a…..
Zsolt28 2014.12.28 19:17:00
@natalja: Akkor utoljára:). Felhozhatsz még több hasonlóan "komoly" viselkedést Edináról, mint ez az álldogált az ajtó előtt és várt, hogy Komiszék befejezzék. Teljesen mindegy, hogy hány, ehhez hasonló sztorit mondasz, mert ezek annyira pitiánerek (nem pejoratívan, hanem súlyukat tekintve), hogy ezeken elnevetgélek, és nem vesszem komolyan egy ember megítélésében. Nyilván te igen, ez a te dolgod.
Zsolt28 2014.12.28 19:46:18
@natalja: Edina nem együgyű. Az, hogy egy ilyen szituációban nevetek az nem azt jelenti, hogy szórakoztat az egész, hanem egy furcsa hülyeségen inkább kacagok egy picit, mint, hogy kiakadva ekézzek valakit. Akik szabályosan kinevetik ezt a lányt azok életében ugyanúgy lehetne találni dolgokat, amikért szabályosan kinevethetők lennének. Ha nem rosszindulatúan nevetnek valakin, akkor szerintem ezzel semmi gond.
Nem találgatok arról, hogy te kit, hogyan ítélsz meg, te mondtad el ezt az előbb Edina tekintetében. Az meg, hogy nem ez lenne a téma... engem érdekel, hogy kit milyen belső értékrend mozgat, ami alapján itt megnyilvánul. De alapvetően ez nem rád irányul, mert nem érdekel, hogy ki az a Natalja, csupán az értékrend, és annak eredményeképpen létrejövő vv vélemény. Nem vagyok Edina drukker, de semmi bajom nincs a viselkedésével.
Zsolt28 2014.12.28 21:06:23
@natalja: nem követem a kommenteket. Azt, hogy valaki szereti nézni, hogy mások csókolóznak (kukkolás) az engem miért szórakoztatna? Kicsit furcsa, de leszarom, nincs benne semmi olyan, ami gáz lenne. Nem szatír módján csinálta, engedélyt kér. A villában nem csak piti dolgok vannak. Komoly erkölcsi és morális témákról lehetne beszélni. Egész jó társadalmi rajzot mutat a kinti világról is bizonyos értelemben. A szavazatok is megmutatják a társadalom értékítéletét. Nem ilyen hülyeségekről szól a műsor, mint az Edinás videó, ahol állt az ajtó előtt. Ráadásul a mostani bejátszásban jól látszott, hogy a csaj tök sötétben nem is láthatta, hogy mi zajlik bent (persze azért sejthette), és azért maradt ott, mert azt a nagy makroportot nem tudja igazán mozgatni, illetve fárasztó neki. Erre meg itt mindenki elmondta mindennek szegény lányt. Vicces.
Bencust kapjuk karácsony második napján, ráadásul ünnepi göncben, ami jelen esetben egy piros csokornyakkendőt jelent - azt a ruhadarabot, amit civilizált országokban hatóságilag kellene betiltani. A műsor a karácsony, a kúrás és a kinek nagyobb a fasza-verseny jegyében zajlik,…..
Zsolt28 2014.12.28 18:30:21
@bigél: "Azért jó lehet úgy élni, hogy itt mindenki hülye, csak te vagyok helikopter".

Legalább azt az egy mondatot tudnád helyesen leírni, amit te írtál és nem tőlem idéztél:).
Zsolt28 2014.12.28 18:43:48
@bigél: ha megígérem, hogy mindenki mást nem tartok idiótának, akkor téged tarthatlak annak?:) Egyébként pedig idiótákkal nem vitatkozom, nagyobb a rutinjuk, úgyhogy szia:).
Zsolt28 2014.12.28 18:59:36
@mézescsók: Igazad lehet, közben én is eljutottam odáig, hogy szerintem is direkt kotyogta el Daninak az egészet és a rémület, félelem inkább a későbbi Edinás szituáció miatt volt benne, mert akármennyire is számításból csinál mindent ez a nő, de azért tarthatott attól, hogy Edina lehet nem veszi be a maszlagot, amit neki mondani akart és inkább ettől félt és ez látszik az arcán.
Megkésve, de nem megtörve, itt a mai összefoglaló - nem nekem kellett volna megírnom, hanem egy kollégának, akinek innen is küldök egy VV Dennis ujjával bekent Sportszeletet, de ne szaladjunk előre, nem lóverseny ez. Bencus informál minket a kardigánban, hogy 30 nappal ezelőtt…..
A Való Világ olyan mint egy high school musical, csak valamivel ritkábban perdülnek táncra, és gyakrabban kúrnak, mint ahogy azt egy amerikai tinisorozattól elvárnánk. Most Zsu és Dani játszotta el a 16 év felett már kicsit kínos, “Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon…..
Zsolt28 2014.12.16 00:10:55
Kinek mi a véleménye a villalakókról?
Szerintem:

Fannika: extrém buta, felszínes, infantilis gyereklány. Butaságánál csak az önzése nagyobb, a férfiakhoz való viszonya pedig olyan mint egy kurvának, aki minden kiállóba beleül. Hogy jót is mondjak róla elképesztően aranyos csaj, annyira lütyő, hogy az már szórakoztató sokszor. Persze ha én lennék a pasija, akkor simán megfojtanám, idővel.

Dani: iskolázottsága okés, gyakorlatiasság, élettapasztalata, ááá hagyjuk. Amolyan balfasz, akit szívesen fognak kihasználni a nők. Ránéznek és látják rajta, hogy madár. Van bennem felé egy kis szimpátia, mert 22 évesen szerintem én sem voltam sokkal ügyesebb. Amúgy egy jó gyerek, lelkiekben nincs semmi gond vele. Szeretne egy puncit magának, de nem egy Don Juan.

Reni: nincs vele igazán bajom, de tényleg úgy mutatják, hogy ez az a csaj, aki mindig valami rosszat mond valakire. Tényleg unszimpatikus ez a folyamatos "fröcsögése". Elég nagyképű is, közben meg olyan buta, hogy a hold neki egy csillag:). Egyébként általában jól látja a dolgokat (Zsu-t, Laci-t), de szörnyen gáz, hogy csak ez jön folyton belőle.

Maci: szerintem ő az a villalakó, aki képes humoros lenni és nem csak ordenáré módon. Meg van a magához való esze, nem egy hülye gyerek (ez főleg gyakorlatiasságot és élettapasztalatot takar). Nem tartom rosszindulatúnak, de úgy viselkedik mindenkivel, ahogy vele is viselkednek (lásd Laci-s konfliktus).

Edina: szeretem ezt a lányt. Az iskolában biztos nem volt penge, de van józan paraszti esze, és a gondolatai, tettei intelligenciáról tanúskodnak. Az egyetlen lakó, akire azt mondom, hogy helyén van az értékrendje és van jelleme. Nagyon cuki lány, de iszonyat naiv.

Ádám: nincs vele semmi gond, de még túl sokat nem mutatott magából. Fogalmam sincs, hogy milyen ember ő.

Robin: nagyon érzékeny srác, szerintem látens meleg. Abszolút konfliktuskerülő, amolyan bocs, hogy élek típus. Abszolút nem férfias karakter, de jólelkű ember. Nem véletlen, hogy jóban vannak Edinával. És milyen fura, hogy két nővel van kapcsolata. Az egyik pont az ellentéte, Dóri, míg Edina pont hozzá passzol személyiségben, és ezek már az elején szinte szavak nélkül kirajzolódtak a villában.

Laci: bunkó, tapló, paraszt. Zsu férfi megfelelője, aki csak játszik és kihasználja Edinát. Primitív faszi, aki minden konfliktusában előhozza a testi erejét. Nagyképű fasz, akinek annyi esze van, mint egy marék lepkének. Egyébként egy kifejezetten férfias karakter, gyakorlatias és őszinte faszi. Van vér a pucájában és vagány szórakoztató hapsi lenne ha nem lenne egy ekkora fasz. Dórival kapcsolatban teljesen igaza volt, viszont amit Edinával csinál az nagyon gáz. Ez a lány nem érdemli meg, hogy játszanak vele. Bár a fizikai érintés, az intimitás olykor kell mindenkinek, így talán mindkét fél megkapja azt, amit akar. De szerintem Edina rá fog baszni. Az érzéseket nem lehet irányítani, és a másik közelsége fel fogja erősíteni benne. Persze nem tudom, hogy mennyivel jobb ha megtartóztatja magát és csöndben Laci nélkül szenved.

Zsu: szociopata, kihasználós kurva. A leggázabb kurva fajta a villában és a való életben is. Művi, megjátszós, sokszor színlelt érzelmekkel. Az első tette az volt, hogy két férfit is maga mellé állított két különböző stratégiával. Most meg játssza az erkölcsöst, és tűr, hogy az ellenségei a saját mérgükben és gyűlöletükben fürödve essenek ki. Ez még racionális taktika is lenne, nem is ez a baj vele, hanem az érdekből történő manipulálása, amit a kinti életben is alkalmaz. Szerencséjére az emberek (nézők) jelentős részét jobban zavarja az ellentábor, mint ez a nő, és annyira buták, hogy a manipulálást fel sem ismerik.

Dóri: hivatásos kurva, aki próbálja a múltját elkendőzni a játék során. Agyatlan, műanyag nő. Még csak nem is szép. Én nem tudom, hogy ki fizetne ennek a nőnek több százezer forintnyi eurót bármiért is. Szerintem csak az igényteleneknek tetszik ez a mű nő. Még más faszával sem dugnám meg. Fannika a természetességével sokkal szebb. Intelligenciára kb. hasonlók, bár Dórinak több élettapasztalata van és ezért picit okosabb. A káromkodása ordenáré és ocsmány, sokkal zavaróbb mint Fannikáé. Laci kimondta mindenki előtt, hogy milyen ember és ezért bosszúból mindennek lehordta és folyamatosan rá rakja a jelét. Gáz.

Dennis: amikor a barátnőjével szakított az egy ritka féreg dolog volt. Elég műmájer a csávó, de nem csinálja annyira rosszul. Sármos hapsi és szemlátomást ért a nőkhöz. Csinálja a showt, olykor karakán, de nagyon sokszor simulékony. A szerepében többnyire hiteles, szórakoztató egy fasz. A jelleme nem nagy szám, de szerintem nem ostoba és még szimpi is lehetne, ha nem lenne egy gyökér:). Kicsit olyan érzéseim vannak vele kapcsolatban, mint Fannikával. Szerintem esetükben zsák a foltját.
Zsolt28 2014.12.16 01:28:17
@Haplo: Egész szofisztikáltan látod a dolgokat, érdekes volt olvasni, amit írtál. Nagyon pontosan követed az eseményeket, és ahogy leírtad igazat kell adjak neked Lacival kapcsolatban (Edinával). A tiéd a pontosabb megfigyelés.
Zsu-t én sem bírom, de abban az alvós konfliktusban nem mélyedtem bele nagyon. Viszont, ahogy leírod, kb. pont ezt vártam a csajtól. Nekem az okoz meglepetést, hogy mennyi ember kedveli ezt a csajt. Ráadásul sok esetben nők, míg bent főleg a nők vannak ellene és a férfiakat kenyérre keni. Bár azt gondolom, hogy azok a nők, akik pl. egy blogon kiállnak mellette, simán széttépnék egy ilyen vv-s "játékban":).
Zsolt28 2014.12.16 01:35:32
@verkli: Én Macit kedvelem, Dóri meg kezdetben semleges volt, de nem szeretem azt, aki eljátssza a vérig sértett, becsületében megbántott nőt, miközben egész életében egy percet nem dolgozott, csak széttette a lábát. Nincs semmi bajom a pénzért kefélő nőkkel, de az álszentséggel igen.
Edina lehet, hogy szorgalmas volt a suliban, de a műveltségi vetélkedőn szegénykém elég gyengén szerepelt. Ezért írtam azt, hogy valószínű nem volt jó a suliban. Egyébként imádom, egy angyal.
Komisz pedig szerintem már azért megérdemelne egy vv trófeát, hogy tudja kezelni Fannikát. Ez szerintem olyan teljesítmény, amire nagyon kevés ember lehet képes. Az a csaj, egy természeti csapás:).
Azzal kezdünk, hogy a zöld, és izé, mindenütt meglehetősen feszülős zöld gatyába bújtatott Lilu megmutatja, kit rühell a VV7 nézőközönsége, azaz a műsort a tévében és a neten követő, adásonként átlagot számolva 160 000 ember, akiknek a java része, és most tessen…..
Zsolt28 2014.12.15 01:39:09
@VV Erőlegény: Zsu Danival most csak annyiban taktikázott, hogy elég nagy önuralommal visszafogta magát, hogy ne veszítse el a srácot. Iszonyat türelmes az a nő. Egyébként picit olyan mint egy szociopata. Semmi érzelem. Amilyen érzelmet én láttam rajta, annak nagy része nekem nem tűnt őszintének. Tehát nem tudom, hogy milyen taktikára gondolsz most? Én úgy gondolom, hogy Zsunak a Danival való kapcsolata egészében nem fair, már az elejétől fogva, de most már nem tehet mást, végig kell játszania a szerepét.
Zsolt28 2014.12.16 01:03:19
@Costanza: Úgy, hogy Dani felismeri ezt a megvezetést és rájön Zsu tetteiből, hogy ő csak arra kellett, hogy Zsu megerősödjön a villában. Ha ezt felvállalná, akkor erkölcsi alapja lenne támadni Zsu-t, és némi esélye is, hogy nyerjen ellene. De ehhez nem részegen kell egy együtt alvásból patáliát csapni, hanem valami más módon, valami szebb módszerrel Zsu ellen fordítani a saját taktikáját. Csak sajnos egyelőre minden ütőkártya a csaj kezében van, mert ha most Dani ellene fordul akkor csak egy kanos fasz lesz, aki nem tudta gerincre vágni a csajt és ezért fúj rá.
Túl vagyunk az első kiválasztáson, Lila máris applikációval támad, pontosabban szavazással: Kit fog Fiastyúk kivinni, és minden valószínűség szerint, kint hagyni? Jelen állás szerint 87%, hogy Röné lesz az, aki egyre gusztustalanabbul kutyázza kedvenc csillagképünket, az…..
Zsolt28 2014.12.03 14:54:11
@culture club: Igen, én is azon röhögtem, hogy milyen okosnak hiszik ezt a Rönét, közben meg... de nem semmi a csaj, az összes agyhalottal el tudta hitetni, hogy a hold egy csillag:). Ezután megértettem, hogy miért tartják okosnak:).
Zsolt28 2014.12.03 14:57:04
@ő-szinte: :) jah, én is néztem, hogy a csaj óriási színészi játékkal kihozta döntetlenre ezt a simogatós kérést. Azért 12kert is megértem, hiányzik neki a gyengédség, nem akarja ő megerőszakolni a csajt, csak jól esne neki ha ő is kapna legalább annyit, mint a Maci:). Csak a lányokat kirázza a hideg Danitól.
Hali,Páran kerestek e-mail-ben MT4 indikátorok miatt.Alább egy link, ahol nagyon sok minden van. (MT4, Metastock, Amibroker, TradeStation) http://www.xeatrade.com/trading/8/M.html Jó böngészést.(bár én nem vagyok egy nagy indikátor rajongó :) )Wik ..
Halihó, Ide fogom gyűjteni azokat a videokat, amiket ebben a témában csinálok. Érkeznek hozzám levelek ebben a témában is, és mivel úgy tartom, hogy ez a legjobb ingyenesen elérhető elemző szoftver (és ver sok fizetőset is) érdemes megtanulni használni, mégha az elején van…..
Parkolási bírság volt az egyetlen ezidáig, amit kaptam KJ-hez hasonlóan, akkor és ott is lett volna mit kötözködni, de is egy érdekes helyzet. Még ha azért büntették volna meg, mert a zebra előtt nincs meg az öt méter, azt megértem. De ilyen indokkal? Ennyire kell a pénz az…..
Zsolt28 2010.06.15 16:03:41
Komolyan mondom nem értem, hogy miért van itt ennyi okostojás. Valaki órabérben fizeti őket, hogy a kresz betű szerinti betartását hajtogassák?
Nézzük már meg ezt a "szabálysértést" gyakorlati szempontból és nem buzi hivatalnok szemmel. Az autó teljesen párhuzamosan parkolt az összes többi mögötte parkoló autóval. Tehát ha a posztoló autója zavarta a forgalmat, akkor a mögötte parkoló autók is zavarták. Csak ott már nincs záróvonal, amire ki lehetne szabni a büntetést. Ha valaki esetleg kanyarodni akarna a szembe jövő sávba, akkor sem lenne gond, mert pont a kanyarodó autók miatt van ott a posztoló sávjában az a nagy vastag megállást jelző fehér vonal. Ha a forgalom ott megáll, akkor szemből is bárki be tud kanyarodni.
Én még nem láttam olyan autóst, aki miután leparkol, leméri a távolságot bármivel kapcsolatban is. Ez nem életszerű. Lehet, hogy én vagyok a felelőtlen, de parkolás előtt, közben, után nem szoktam megnézni, hogy van-e mellettem záróvonal. Ha valahol nem lehet megállni, akkor oda tegyenek ki táblát, mert az autós nem fogja tudni megállapítani, hogy megvan-e a szükséges távolság a záróvonaltól.
A kresz-t betű szerint értelmezve valóban szabálytalan a posztoló. Józan ésszel viszont senkit nem zavar vagy veszélyeztet. A közterületest még megértem, hogy megbüntette, mert neki talán valamilyen közvetett vagy közvetlen érdeke fűződik hozzá és a szabályok szerint megteheti. A sok idiótát, akinek még érdekében sem áll, miért helyesel? Nem értem. Valószínűleg egyszerű nyárspolgárok lehetnek.

Üdv: Zsolt
Nyugdíjkérdés, nyugdíjreform, tizenharmadik havi nyugdíj, nyugdíjas szegénység, nyugdíjak adóztatása, nyugdíjas blabla... lárifári, nem érdekel, egy mozdulattal gondoskodok a nyugdíjas jólétemről, és nem stresszelek tovább. Minden együtt van: van pompás nyugdíjszámla, tudom…..