Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt28

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az értéktelen egészségügyi tanácsokat osztogató weboldalaknak se szeri, se száma. A stupiditási lista élén nagy a tolongás, de egy viszonylag új versenyző nagy lendülettel tör élre: a ripost.hu Medicina rovatát szerkesztők olyan szintű dilettantizmussal írják a cikkeiket, hogy az már felveti a…..
Felfokozott hangulat a stúdióban, fantomképek, üdvrivalgás. A helyszíni hangzavar alapján Dennis jön vissza. Nem akarok spoilerezni, de ez az ész és az ösztön gigászi csatája, amiből csak egy jöhet ki győztesen. És ha az intelligens emberekkel útnak indított, aztán még start…..
Zsolt28 2015.02.02 11:30:51
@Conchobar: Dani viselkedésének minősítéséhez kell némi intelligencia. Megérteni a motivációs szürkeségeket. Ez a csávó nem fekete-fehér, mint bent néhányan. Ezért sok ember nem tudta megérteni, hogy miért szívatta Zsu-t, miért állt ki mögüle és miért vette le a lila kendőt Laciról. Hiába, többségében még mindig nem az észlények nézik az ilyen műsorokat.
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Zsolt28 2015.01.18 23:40:07
@mosca.della.frutta:

Felőlem maradhatsz, én már nem szoktam itt olvasni a kommenteket, csak nagyon ritkán. De amikor olvastam láttam, hogy te vagy az egyik legostobább, legmocskosabb szájú kommentelő itt, úgyhogy örültem annak, amikor olvastam, hogy többet te nem nézed a vv-t. De gondoltam, hogy csak a hisztiroham jött ki, azért mert a kedvenc kavarógépetek kiesett. Aztán majd jöttök vissza ide írogatni, mert ennyire nincs más dolgotok.
Hiába öltöztették csótánynak, meg varacskos disznónak a Való Világ szereplőit, azért a hét végére csak kiderült, hogy szó sincs szavannáról, meg az Elton Johnnal kisért Disney-mese Afrikáról: ez itt akkor is Magyarország, közelebbről a főváros ötödik kerülete, tudod, az…..
Ha nem látom a tegnapi adást, el sem hiszem, ami történt benne, de haladjunk szépen sorban. A kedves kommentelőknek köszönhetően már tudjuk, hogy Dóri tetkóján a “natúr francia 1500 dirham, anál 3000, egész éjszaka 8000” sor helyett a “szeretem a faszt, hát még ha fizetnek…..
Zsolt28 2015.01.02 17:24:18
@VV Erőlegény: Szerintem az átszavazások nem generálnak olyan nagy szavazatmennyiséget. Robin és Ádám párbajában végképp nem. Ha szoros lesz enélkül a párbaj, akkor számíthat, de ha nem akkor nem számít. Robinnak a facebook-on nagyon kevés rajongója van, míg Ádámnak sincs sok, de nagyságrendekkel több van mint Robinnak. Ádám ellendrukkerei pedig szerintem nincsenek sokan. Zsunak viszont rengeteg ellendrukkere van. Szerintem ha készítenének egy anti Zsu oldalt akkor lenne annyi szimpatizáns ott mint amennyi a normál oldalán:).
Bencusnak ismét van teste, jelentem, és nem is röhögi el a konfot, amivel nekem spec. nem túl sok problémám volt, mert ezt a műsort komolyan venni nem nagyon lehet, de értem én, munkahely, én sem hugyozok a szerkesztőség közepére, pedig néha kurva nagy kedvem lenne. Ha majd egyszer…..