Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geccman

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Tamás Gáspár Miklós írt egy érdekes cikket az ÉS-be (harminc egész másodpercig kell hallgatni egy szöveget Závada vagy Bodor Ádám egy kötetéről, aki erre nincs felkészülve, ne is kattintson).       Szilvay Gergely, aki a poszt egyetlen mondatában fog szerepelni, úgy érezte, hogy ő viszont…..
Az már évek óta tendencia a magyar televíziózást illetően, ha nyár van, akkor mindig előkerülnek olyan régi filmremekek, amelyeket a szabadságukat töltő felnőttek, vagy a vakációzó iskolások újra és újra szívesen megnéznek. A XX. század magyar filmgyártása bővelkedett a…..
Az van, hogy a kert is veszélyes üzem. Persze, azt mindenki tudja, hogy a metszőollóval és a különböző vegyszerekkel nem árt óvatosnak lenni. Ettől még nem kérnék a családomtól veszélyességi pótlékot a kerti munkák végzésekor. Egyébként jó fejek, mert mindig megszavazzák…..
Geccman 2011.08.23 00:57:33
@PrintScreen - INDA:
A kalcium tényleg nem életmentő. Írass Anapent vagy Epipent (ez a két autoinjektor kapható itthon, a hírrel ellentétben egyiken sincs támogatás, viszont nem kell hozzá allergológus, bármelyik orvos felírhatja és nem kell a környezetedet sokkolni a "ki szúrja meg apát?" típusú kérdésekkel). Drága, de jó esetben csak egyszer kell megvenni, és nem kell a drámázás.
Nem is olyan rég röppentette fel a hírt a Semmelweis Egyetem, hogy új kórházi tömb épül a Ludovika térnél. Az egyetem sajtósaitól semmit nem tudtam meg, azt mondták, még korai beszélni róla, semmi sem biztos - így azt is csak tippelgetni lehetett, mit építenek és minek helyére.…..
Geccman 2011.07.09 13:05:38
@Számolj Templár:
Elképzelhető, hogy találhatunk szerencsésebb kifejezéseket is (eü-menedzsment,vatevör...), de én egy konkrét kórháztömb kialakításáról beszélek, ami az egészségügy lilahagymájának legkülső héja. A szanaszét fragmentált budapesti kórházstruktúra átalakítása egy másik kérdés nyilván. A leírtakkal csak egyetérteni tudok. Sajnos túl sok tyúkszemre kell rálépni és túl sok pecsenyét kell levenni a grillrácsról és kidobni a szemétbe ahhoz, hogy ezt a jelenlegi populista kétharmad bevállalja, úgyhogy szopó...
Ehhez hasonló inzultus engem is ért már. 15 évesen egy esés következtében a combomon nagyon fájdalmas zúzódás keletkezett, ami napok múlva sem lett jobb. A Péterfy Sándor utcai kórházban megvizsgált egy orvos. Közben megkért, hogy a bugyimat is húzzam le. Ugyan nagyon furcsának…..
Nem tudom, ki mennyire emlékszik, de valószínű pont ez volt a cél. Gyerekkorunkat venném egy kicsit szemügyre, nem is akármilyen témában. Valamikor jó pár éve volt egy cikk valamelyik nagy hírportálon, ahol azt vizsgálták, hogy a mesék, amiket néztünk, mennyire befolyásolták a…..
magyar barna sör Legújabb leletét látva a KK elgondolkozott, nem marad-e ki túlzottan a mainstream média sodrából, elszalasztva például a marketing tájékoztató erejét, hogy mégcsak nem is reklámban, hanem egy boltban találkozik elsőként egy ronggyá píárolt márka…..