Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brüsszeli csipke

0 bejegyzést írt és 856 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, lehet,hogy a fenti cím nem pontosan tükrözi a valóságot, de az tény, hogy a szlovákiai magyar lány látható a kínai Vogue májusi számának beauty anyagában, amely az "Akkor és most" címet kapta. Kingát Georgina Graham sminkelte az egyes évtizedeket meghatározó trendeket…..
Brüsszeli csipke 2013.04.17 22:11:01
Cathrine Zeta-Jones Egy csodálatosan szép arany Zuhair Murad ruhában ragyogott  a színésznő a díjátadón. Tökéletes!   Renee Zellweger Arany Carolina Herrera ruhában. Vagy egy számmal kisebb a ruha, vagy növesztett egy kicsi pocakot, és azt próbálja…..
Brüsszeli csipke 2013.02.25 20:39:51
Brüsszeli csipke 2013.02.25 21:50:54
@The Strange: Azt hiszem, beérném azzal a "kicsi nehézséggel" :)
Élénk színek, és virágminták. Nézzük kik viseltek valami ilyesmit! Marion Cotillard Csodálatos, narancsszínű Dior Haute Couturban, narancssárga cipellővel. Gyönyörűen néz ki. De talán erre az eseményre egy kicsit elegánsabb ruha kellett volna.   Taylor…..
Brüsszeli csipke 2013.01.15 23:13:11
@CiccalikeGicca: Nekem is ő a kedvencem
Így az év elején megszaporodnak a nagyszabású vörös szőnyeges események, hamarosan itt a - hogy csak a legjelentősebbeket említsem - Golden Globe, aztán az Oscar. Most szerdára is jutott azonban egy díjátadó, méghozzá a People's Choice Awards. Innen szemezgettem egy…..
Brüsszeli csipke 2013.01.11 22:09:58
@sophia1110: lehet, hogy tényleg gyereket vár?

Amúgy Sandra Bullock cipőjének színe megegyezik a rúzsa színével (vagy legalábbis ha jól sejtem, ez volt a szándék)
Tegnap mutatták be Skóciában a Karl Lagerfeld által megálmodott 2013-as pre-fall kollekciót. Nos, hát semmiképpen sem beszélhetünk egy klasszikus, némelyeknek esetleg már-már unalmasnak tűnő, a biztonságos fekete-fehér  színpalettán mozgó kollekcióról. Amit tegnap Karl a…..
Kate Moss a spanyol Vogue decemberi számának címlapsztárja, és ebből az alkalomból egy közel húsz fotóból álló editorial is található a magazin hasábjain, amelyen az angol modell José Mari Manzanares társaságában látható. A Mario Testino által készített képsor nagyon…..
Karl Lagerfeld új múzsái - Cara Delevingne és Saskia de Brauw - népszerűsítik a Chanel jövő évi nyaralós, azaz resort kollekcióját. A kényelem úgy tűnik nem volt szempont... ..
Drága Olvasóim, nagy nap a mai - a blog életében legalábbis. A Strange's Fashion & Gossip ma ünnepli az ötödik születésnapját! Durranjanak hát a pezsgős palackok, és kiabáljuk egyszerre, hogy hurrá  és halleluja! Egyúttal szeretném megköszönni mindenkinek, hogy…..
Filmdroid Minimal poszterek 2012.10.11 16:00:00
A filmes poszterek újra értelmezése felkapott téma a grafikusok körében. Rowan Stocks-Moore készítette az alább látható klasszikus Disney mesék minimalista posztereit. ..
Brüsszeli csipke 2012.10.11 21:34:24
Ma ünnepli 78. születésnapját a páratlan szépségű olasz díva és szexszimbólum, Audrey Hepburn barátnője, Oscar- és Golden Globe díjas színésznő, Sophia Loren! Nagyon sok boldogságot kívánok neki, Isten éltessé még jó sokáig! Tiszteletem és csodálatom jelélül pedig itt…..
Brüsszeli csipke 2012.09.21 22:12:25
A Dior az őszi/téli időszakra vonatkozóan indította útjára a Dior magazint, amelynek címlapára a divatház egyik emblematikus arcát, Marion Cotillardot választották. A magazinról itt olvashattok valamivel bővebben. Az induló számhoz Jean-Baptiste Modino egy teljes divatanyagot…..
Melyik az a romantikus-csajos film, amit _bármikor_ meg tudtok nézni? Nekem jó pár szívem-csücske eszembe jut, tipikusan olyan filmek, amik nem döntögetnek sem hitchcocki magasságokat, sem bergmani mélységeket, de, ha mondjuk a tévében kapom el valamelyiket, akkor egyszerűen nem bírok…..
Brüsszeli csipke 2012.09.09 20:31:30
Brüsszeli csipke 2012.09.10 20:50:54
@FayeFaye: Nem is lehet őket egy lapon említeni, de itt a "csajos" azt hiszem a romantikus filmek megjelölése volt indulásképpen, és a Casabalnca az egyik legszebb szerelmes történet
Drága Olvasóim, ma estétől a Strange's Fashion & Gossip blogot új, a korábbinál jóval letisztultabb felülettel olvashatjátok majd. A régi külsőt már borzasztóan untam, így rászántam a hétvégém egy részét, és új, szebb köntösbe bújtattam a blogot. Az eredményt pedig…..
Drága Olvasók, akik régóta követik a Strange's Fashion and Gossip blogot, azok még biztos emlékeznek rá, hogy időnként előfordult a múltban, hogy egy-egy posztomat lemásolták galád, magukat bloggernek tituláló egyének, illetve voltak oldalak, ahol - több másik divatblog mellett…..
... ahogy a költő mondaná. De ezt most én is elmondhatom magamról, mivel tegnap betöltöttem a 32. életévemet (húú, ezt kimondani is szörnyű, de leírva még ijesztőbb!). Na mindegy, kár siránkozni, hiszen attól sem leszek már fiatalabb, a születésnap pedig mindig remek alkalom…..
Brüsszeli csipke 2012.09.04 19:42:27
Sherlock 2. évad, mostantól az m1-en is, nem kell an angol nagybácsinak írogatni, hogy vegye már fel a BBC1-ről és küldje el, és lehetőleg szerkesszen hozzá feliratot is, mert itt van magyarul, és aki eddig nem tette volna, KÖTELEZŐ nézni. Bírom én Guy Ritchie-t is, meg a Robert…..
Brüsszeli csipke 2012.08.22 11:40:18
@candyperfumegirl: "bűnözési tanácsadó" lett a sikeres fordítás
Az amerikai Vogue 120 éves fennállását ünnepli szeptemberben. E jeles alkalomból számos izgalmas témával, fotósorozattal rukkoltak elő a lap munkatársai. A címlapon például Lady Gaga látható, a magazinban pedig van róla képsor is, az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna…..
Brüsszeli csipke 2012.08.17 22:13:15
Hitchcock híresen felbukkant majdnem minden filmjében, legtöbbször a film elején, gyakran egy hangszer van nála és sokszor jelenik meg tömegközlekedési eszközökön (vonatok, buszok, villamosok) vagy állomásokon. ..
Filmdroid The Show Must Go On... 2012.08.05 13:30:00
Nagyon nehéz szívvel írom ezt a posztot, Koimbra munkája, az ő hozzáállása, egész egyszerűen pótolhatatlan, ő maga a Filmdroid, ez kétségtelen. Viszont a blog nagyon sokaknak rengeteg örömöt okozott és egyszerűen úgy gondoltuk páran, hogy nem szűnhet meg, nem lehet a…..
Brüsszeli csipke 2012.08.05 21:52:38
Kiteszem a lábam az internet hatósugarából és ilyesmire kell visszajönnöm?! Ezer hála, hogy folytatjátok, ígérem, én is benézek minden nap, amikor tehetem (ez után is :))
@Armida: Nekem kifejezetten tetszettek ezek az írásaid, szerintem vagyunk itt páran, akik szívesen vennének még ilyen csemegéket
Elég keveset járkálok gyalogosan, BKV-val közlekedve a városban, biciklin ülve pedig sokkal kevesebb öltözködéssel kapcsolatos rossz tapasztalat ér. A minap azonban fel kellett szállnom ilyen-olyan járatokra és az a rossz érzés fogott el, hogy a lányoknak egy része elképesztően…..
Brüsszeli csipke 2012.07.07 19:49:40
@halbikvera: Shakespeare írta egykoron ama bizonyos Hamlet c. művecskéjében:"Nem a ruha teszi az embert, de a szerint ítélnek meg" (Polonius mondotta volt pici fiának)
Ezt már akkor is tudták....
A norvég thrillerről Frog küldött egy kritikát, köszönet érte! Imádom a skandináv filmeket. Ennek a legfőbb oka az, hogy a nagyszerű fényképezéssel amúgy is meglehet fogni, északi kollégáink pedig szinte minden filmjüknél baromi jól alkalmazzák a hideg színtónusokat. Mai…..
Brüsszeli csipke 2012.06.28 20:36:28
Brüsszeli csipke 2012.06.28 21:44:15
@FroG: Ha ez megnyugtat, nekem is utána kellett kicsit gondolnom, hogy honnan ismerős :)
Filmdroid TOP 10 börtönfilmek 2012.06.23 11:11:00
Mel Gibson karrierje soha nem látott mélységekben, a botrányairól elhíresült remek színész régóta nem tudott igazán sikeres filmmel jelentkezni. A héten már a magyar mozikba is megérkezett legújabb filmje a Börtönregény. A filmről a kritikát itt olvashatjátok. Ebből az…..
Brüsszeli csipke 2012.06.23 17:53:43
Fantasztikus képek egy zseniális színésznőről, egy igazi átváltozó művészről, azaz Tilda Swintonról, aki egyazon fotósorozaton többek között tüzes vörösként, fekete démonként vagy éppen ukrán takarítónőként tűnik fel. A képek a Candy Magazin negyedik számában…..
Filmdroid CSAJOS TÉMÁK 2012.05.29 09:46:00
 Sziasztok!Egy ideje gondolkodom azon, hogy vajon mennyi nő olvassa a Filmdroidot...? Időnként ugyanis azt a kritikát kapjuk, hogy túlságosan maszkulin az oldal: tele van akció- és sci-filmmel, thrillerrel, számokkal és csupa cool, zúzós, kemény dologgal.Ez vajon csak a drága,…..
Filmdroid TOP 10 Mozis idézetek 2012.05.05 13:15:00
Az elmúlt hetekben nem igazán találtam az ihletet a TOP 10 rovatba, így kicsit szüneteltek ezek az írások. Nemrég viszont Armida előállt azzal az ötlettel, hogy mi lenne ha összegyűjteném a legjobb mozis idézeteket. Annyira tetszett az ötlet, hogy meg is valósult. Mai TOP 10…..