Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radixka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes kezdeményezésről kaptunk értesítést. Testületileg, pályázatilag keresik az egriek a bikavér fehér párjának nevét. A vér és a fehér szavakat kétségtelenül jobb egymástól távoltartani, de minthogy nem sok egri fehér házasítást tudnánk fejből felsorolni, így úgy…..
radixka 2010.03.20 08:35:30
Mitől szép egy webszájt? Nyilván vannak objektív és szubjektív paraméterek is.Van, aki szerint a nagyon finom és elegáns megoldások tesznek széppé egy oldalt. Megint mások szerint nem annyira a technikai háttér, inkább az összebenyomás, a külcsín, a trendek ismerete…..
radixka 2009.02.05 16:47:25
www.mindenki.hu

tiszta, egységes, újszerû, elég impresszív, hogy egy teljes közösségi oldal flashben van, html elemek nélkül.
Jó egy év telt el a nagy Facebook svindli óta, és az akkori közel húszezres magyar Facebook-közösségből mostanra több mint 66 ezres lett. Persze ez az adat csak a Hungary network tagjait mutatja, úgyhogy nézzünk is egy relevánsabb statisztikát...Az AllFacebook demográfiai…..
Állítólag éppen december 24-én regisztrált az iWiW-be a négymilliomodik felhasználó. Még ha inkább píárfogásnak is tűnik a karácsonyi történet, a 4 millió megdöbbentően nagy szám. Azt jelenti: szinte kivétel nélkül regisztrált már az iWiW-be minden magyar netező.Ha már…..
radixka 2009.01.06 12:25:03
csak úgy szárnyal az iwiw...
Április óta 25%-al csökkent a népszerûsége a magyar felhasználók között.

trends.google.com/websites?q=iwiw.hu&geo=HU&date=all&sort=0

A facebook április óta megduplázta a felhasználóinak a számát, a trend az, hogy félévente duplázódik.

Számoljunk: iwiw félévente 25%-ot esik, facebook félévente 100%-ot nõ, amûgy ma még magyarországon az iwiw-et jelenleg 25x többen használják, mint a facebookot.

Az iwiw egy nagy netes "telefonkönyv", közösségi funkciók gyakorlatilag nincsenek rajta. A telefonkönyvbõl hullanak ki a lapok, tûnnek el az emberek. Egy kis idõ múlva nem lesz jó telefonkönyvnek sem - teljesen eltûnni ugyan sosem fog, de a piacvezetõ szerepét elveszti hamarosan - hacsak nem húznak bele a fejlesztésbe egy kicsit.
Nagyon vicces hírt olvastunk ma a Guardianban: kérem szépen, az olasz állami tévé (RAI) hétfőn bemutatta Ang Lee Brokeback Mountain (Túl a barátságon) című filmjét, amiben ugye két cowboy jön rá szépen lassan, hogy a bajusz és a kockahas vonzóbb, mint a kerek fenék és a csöcs.…..
Mivel több ügyfelünk is érdeklődött a jövő év első negyedévében induló iwiwes minialkalmazások iránt, elmentünk a mai előadásra meghallgatni a részleteket. Aki ismeri a Facebookot, annak nem kell megmagyarázni, mi ez az egész. Aki nem, annak röviden a lényeg: Az iWiW…..
radixka 2008.12.13 22:42:10
trends.google.com/websites?q=iwiw.hu&geo=all&date=all&sort=0

Fél év múlva már nem is lesz (jóesetben) iwiw :)