Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noire jack

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Winkler letette a telefont, kidugta fejét a monitor mögül: „Árpád ez a te területed!” Nem igazán értettem, mire mondja, és aztán sem lettem sokkal okosabb, hogy kifejtette: „Valami régi CBR Vácott, kevés kilométerrel egy kereskedőnél... hívd fel.” Pár…..
noire jack 2011.05.04 17:52:42
@gumifust: Na jó de nézd meg a többi alkatrészét, mind csont új (-nak néz ki). Ez zsír új állapotában van. Az utolsó lenne amit megnéznék az a km óra..
Szerkesztőségi képregény-felelősünk, Szűcs Gyula csodás motoros-autós-világvége hangulatú történetet teremtett tettestársával, Budai Dénessel. Itt bent hétről hétre láthattuk az újabb és újabb lapok születését, de önöknek nem kell türelmetlenül várni a friss…..
 Zoli levele, avagy hogyan segített neki egy sereg cigány 2000-es évek eleje. Nővérem biológusként végzős egyetemista, jómagam még hallgató máshol. Fejér megyében, a Sárvíz területén kutattuk a békákat egy langyos nyári napon. Trabanttal mentünk, erre futotta anno az…..
A hír: Szarházizta a szocialistákat egy jobbikos. (Vona holokausztiparról beszélt a parlamentben, az MSZP-s Bárándy rászólt, erre Pörzse bekiabált.) Egy mondatban: Na, ez az az ősmagyar intelligencia, amelynek parlamenti képviseletére olyan nagyon vártunk ’44 óta...
noire jack 2010.11.09 17:43:10
@Falusi: gratulálok az állásodhoz Angliában, a rövidke írásod alapján úgy ítélem meg, hogy ez mindannyiunknak jó lesz ha elmész (de ne is gyere vissza). Mondjuk a kitaníttatásod költségeit esetleg visszafizethetnéd mielőtt elmész.

"lophattok tőlem is magyarok.." miért te mi vagy?
20 év múlva egymillióval több gyerek legyen  - mondták a kormány vezető képviselői az adócsomagjuk kapcsán. Ez nagyjából úgy hangzik, mint a "10 év múlva 1 millióval több foglalkoztatott" lózung, aminek a szakmai háttere nem is titkoltan az az igen releváns tény,…..
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
noire jack 2010.10.14 23:37:39
- a szuperbrutto marad 2011-re, DE MEGSZÜNIK 2013-ig fokozatosan
- a népesség drasztikusan fogy legalább 20 éve, eddig senki nem tett semmit. Ez az első normális lépés, amely bár lehet, hogy nem elegendő, de mindenképpen hasznos. A két gyermekesek (akiknek van annyi jövedelmük, hogy fel is tudnának nevelni még egyet) talán ennek hatására bevállalnak egy harmadikat. Az már csak hab a tortán, hogy az adókedvezmény miatt megmaradt pénzt el is fogják költeni -> élénkülhet a gazdaság (+ Áfa bevétel stb.)
- ha irigyled az adókedvezményt, akkor vállalj és nevelj gyermeket. Ha nem akkor is jobban jársz, 17% helyett 16% adót fogsz fizetni, de azt meg kell fizetned. Ha véletlenül jól keresel (ami azt is jelenti, hogy a te adód tartja el jelenleg az országot), akkor a 32%-os adó helyett fogsz 16%-ot fizetni (szb. 5MFt feletti részére)
- minimálbér: Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy 1,5 millió ember minimálbérből él? Minimálbér, a többi meg zsebbe mert így éri meg a vállalkozónak. És az adókat meg ki fizette? Ennek kell véget vetni, az adójóváírás fokozatos kivezetésével. Nagyon jó ötlet, kár, hogy eddig nem tették meg.
- végeredmény (2013-tól): mindenki fizet adót, mindenki 16%-ot, függetlenül a jövedelmétől egyformán. A családok pedig támogatva vannak, de nem azok akik a segílykéért szülik nagyüzemben a gyerekeket, hanem azok akiknek van is jövedelme a tisztes felneveléshez.

Csak annyit mondok: NA VÉGRE!
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
  Áll a bál a Szlovák Nagybirodalomban, megy a 24 órás ultimátumadás, elborult arccal fenyegetőzés, magyarozás, nemzetbiztonsági tanácskodás. Ha valaki azt képzeli, ez csak belpolitika, erősen téved. Ficónak, a szlovák politikai elit, sőt a szlovák népesség egy egészen…..
Sárdobáló ANTI-HUNGARY 2010.05.20 11:00:00
Mint minden rendes egyetemista a vizsgaidőszakban, így én is facebookozással töltöttem a mai estém. Az oldal pedig, amibe most belebotlottam egy magyar csoport, akik arra bíztatnak, hogy jelentsük a Facebook adminisztrátorainak azt a szlovák oldalt, ami a magyarellenességre…..
Elütöttek. Nincs mit szépíteni: ott áll a betétlapon, hogy nem én vagyok a hibás. Ennek ellenére sokkal nehezebben emésztem meg az esetet, mintha én csesztem volna el valamit. Úgy, hogy mások is kinyírhatnak, sokkal veszélyesebbnek tűnik az élet. Ami kinn volt, az nem időjárás,…..
Az alábbiakban Zixus vendégpostját olvashatják. Az országgyűlés első napja tele volt mókával és kacagással. A Rosszabbik egy jól irányzott huszár-, akarom mondani gárdista vágással sikeresen tematizálta az ülést. Reagált rájuk Papír-Turul is, akinek - talán a Sólyom for…..
Varánusz divat.info 2010.05.08 08:00:00
Nehéz héten van túl a Jobbik. Miközben Vona Gábor és csapata a parlamentbe készülődik, ünneplés helyett kritika éri őket a széljobbtól.Kedden a Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták nyílt levélben szólították fel Vonát: hagyja az operetthuszárságot…..
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
noire jack 2010.04.22 17:09:29
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
Tegnap belefutottam a kuruc.infó egy az LMP kommunista, MSZP-s és SZDSZ-es kötődéseit vizsgáló cikkébe. A keményen zsidózó írásban az idegenszívűséget a következővel is "bizonyították":A korlátlanul magyar hírportál cikkének ez a része azonban nem "egy…..
Talán érdemes egy cseppet visszatekinteni, hogy a rendszerváltó, 1990-es választásokon hogyan kampányoltak a pártok. Furcsán néznénk ma, ha ezekkel a fél profi (vagy fél amatőr) filmekkel nyomulnának a pártok a választók kegyeiért. Természetesen, ma már nehezen értjük ezek…..
Kedvelem a Jobbikot. Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. Ezt nekik, és a jelöltjeiknek köszönhetjük. Ezért kacagás közbeni erőlködéstől pókhálósra repedt retinánkat fordítsuk az ég felé, és rebegjünk hálaimát a magasságosnak a…..
noire jack 2010.03.25 13:49:30
@orient: meggyőzni Önt nyilván nem tudom, meg sem próbálom. Csak azt szajkózza amit fejébe vett. Kérem tessék megnyugodni: Nem fogja a Jobbik elűzni az Ön vállalatát. Csak lehetőséget termet a magyar vállalatoknak is hasonló eredmények elérésére.
Ellenben: "mint Magyarországot szerető ember", igen az lehet, de szívében nem magyar, legalábbis aki ilyet ír: "Sajna Árpád vére nem volt annyira tiszta talán?" az számomra nem magyar.
Pont ez a lényeg: az elmúlt 40 + 20 év alatt sikerült elérni, hogy sokan nem tisztelnek semmit önmagukon (és a pénzen) kívűl: nemzeti ereklyéinket, gyökereinket, hitet stb.
És a legtöbbször még ők papolnak toleranciáról úh de gáz...