Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kunszi

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...ha már magunkat nem tudjuk. (Avagy: a Magyar Össznépi Hahotaklub újabb epizódja.) Ha már a magunkfajtákat nem vagyunk képesek szervezni, hát próbálkozzunk a Fidesszel! Istenem, világraszóló humor! Ím, nagy Isten, tekints le és kacagj! Egy napi (sőt egy heti) humoradagomat…..
Vannak hamis próféták  2010.02.28. 16:35 | layos |   Címkék: rendszerváltás politológia értékrend  "Vannak hamis próféták, akik azt hirdetik nagy gonoszan...." - ám vannak igaz próféták is ?...csak a kutya sem hallgat rájuk. Lehet, hogy ezt nevezik…..
e-Vita A hányás szabadsága 2010.03.31 00:23:00
Ahol a part szakad Volt egy rövid időszak, amikor azt hittem, liberális vagyok. De aztán hivatásos-megélhetési liberálisok dolgai meggyőztek arról, hogy talán mégse. Volt egy hosszabb időszak, amikor azt hittem, baloldali vagyok. De aztán a hivatásos-megélhetési baloldaliak…..
Az IDE DEMOnstrációjának végeredménye: (lentebb térképen és táblázatban is) = összesen: 33 jelölés (azaz 27 helyen 4 jelölt). Köszönjük a bizalmat! - (az IDE adatkezelési azonosítója: 02768) Mivel az IDE egyetlen körzetben sem tudott - a kellő számú ajánlás hiányában -…..
 ..  Nahát...azt éppen nem mondanám, hogy kipattantam volna....inkább talánaz lenne a valóságszerübb, hogy "megkiséreltem életet lehelni".....a saját tagjaimba!! Apámat szerencsére elfoglalta a vitorolás kellékeinek összeszedegetése!…..
 Továbbküldésre szánt jótanácsok! Én csak elmentettem és feltettem egy nem túl gyakran látogatott web-helyre!Így most nem tudom beleszámítok-e a 7 % - ba……de szerintem ….ez nem is lényeges…!  1.  Az élet méltánytalan, de azért…..
e-Vita Túra, csúcsra 2009.11.21 22:26:00
A bemelegítés (mondhatni: előjáték) megvolt. Idő van, becsengetés. Turistacsoportunk benyomul a terembe. Tényleg falatnyi. Nincsenek meg a demokráciához illő feltételek: hogy mindenki szem- és fültanúja lehessen egy nyilvános tárgyalásnak, melyen a demokrácia egyik bástyája, a…..
   Itt volt a PÓK......  blog.freestart.hu BBB: Bárkivel,Bármiről,Bármit!!! 2007-09-27 14:54Anonymus jelentkezz!!!hozzászólások száma: 32 szerző: carolina46 cimkék: levél, nyilvános Anonymus jelentkezz!Anonymus KEGYELMEZZ !Tovább >» Szerkesztés |…..
KINEK jó az IDE? - akinek nincs kedvenc pártja, de van saját egyéni (vagy csoportos) programja... - akinek van kedvenc párt(program)ja, de (még/már) nem hisz benne... - akinek több kedvenc párt(program)ja is van, és nem akar/tud közülük választani. MIRE jó az IDE? - parlamenti…..
BBB/Carolina Pingvin 2009.10.21 21:00:00
Pingvin A Szentmihályi Gyula utcai csodálatos villánk  nem sok örömöt hozott a tulajdonosainak!  6 évesen ott álltam a gyönyörű csúcsíves ablakokkal teli iroda fekete drapériákkal feldíszitett irodájában nagyanyám felravatalozott koporsója mellett!…..
kunszi 2009.11.01 13:32:13
@Saca-carolina: Látod pedig, hogy mint jogász végzettségű, nyilván ismered a bonus-malust.
Hát ebből az első lehet a BÓNA, ha népies latint veszünk alapul.
Olvastam a Netlogon, hogy ijedtedben gyógyulni kezdtél.
További sikereket a betegségmentességhez vezető úton!!!
Talán hallottad, hogy a munkakörülmények legyenek egészségre nem ártalmasak és biztonságosak. A lényeg, hogy nem az egészséges szót használják.
Pedig az egészség definíciója a WHO szerint röviden:"Fizikai, mentális és pszichoszociális jó állapot".
Ebből a fizikai a legeslegfontosabb, a többi már jöhet abból.
De sajnos kölcsönhatások vannak, így a második kettő is hathat az elsőre.
Neked mindháromból minél többet kívánok! :-)))
e-Vita A szabadság határai 2009.09.06 07:11:00
[A 2009.09.3.-i Metropolban megjelent egy olvasói levél (Vándorhelyi Éva, Gödöllő:  http://metropoint.metro.lu/20090903_Budapest.pdf), mely szerint felháborító a szabad gyülekezési jog ill. véleményszabadság korlátozása szélsőjobbos, fasisztának látszó alakulatokkal,…..
Legalábbis a volt/leendő (=örökös) miniszterelnök minapi következtetése szerint óhatatlanul ez következik be éppen:- Súlyos hatalmi és gazdasági változások jégzajlásai sodorják magukkal a világot.- Európában most lezárul egy korszak, egy történelmi fejezet, elveszíti…..
Kis kacsa fürdik, / avagy….repül a bálna…!!! /         Szóval az úgy volt, hogy az apukám együtt vitorlás-versenyzett a H.Andris apukájával, egy hajón! Az apukámról már beszéltem itt, a vitorolásról is ( kis házi…..
kunszi 2009.08.08 11:30:13
          És ismét menni kell,   emlékezni kell,   emlékeztetni kell,   figyelmeztetni kell,   kérdezni kell: A múltunk a jövőnk?  És ez a jövő elkezdődött*?                  …..
e-Vita Mikro 2009.07.29 03:10:00
A webfelület verhetetlen az 1 négyzetdeciméterre eső érdekességek számában. Itt van pl. egy nolblog (ismét: nol.hu-ról vagy rosszat, vagy semmit).   Ez aztán a blogciki! Ha indítanának egy legrövidebb blogcikkek (magyarul: post) versenyét, bizonyára előkelő helyezést…..
e-Vita Blogmaszat 2009.07.28 14:05:00
Kedves Olvasóm, ha a blogom balfelső sarkában fura maszatot látsz (személtetésül itt e kis képecske), akkor tudatom Veled: én is látom, Firefoxban. Operában, IE-ben nem. A jelenség okának megfejtése folyamatban. Végső soron a házigazdáimhoz fordulok eligazításért.   Addig…..
kunszi 2009.07.29 15:33:39
e-Vita Kattog 2009.07.29 14:19:00
Nem tudom, mondtam-e már, Kedves Olvasóm, hogy én antifogyasztó vagyok. Útálok vásárolni. Sőt talán még azt is mondanám: gyűlölök. (Egyesek, sztereotípiák rabjai,  bizonyára megkérdőjelezik női mivoltomat, mert a magukénak hitt téveseszmék szerint a női lét egyik…..