Regisztráció Blogot indítok
Adatok
THC 71

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
Új szpottal jelent meg a reklámjairól eddig méltán híres, és azokkal sok-sok díjat besöprő Heineken.A "The Entrance" címet viselő reklámfilm azonban most valahogy nem sikerült olyan jóra, legalábbis nélkülözi azt a szellemességet és humort, amivel eddig eléggé…..
hogyvolt VV4 - 4X59 2011.02.12 11:45:00
Már a kádban fekve tudhattam volna, hogy kemény estének nézek elébe, csendesen sírok Karda Bea, Csodálatos férfiak. Érkezik is egy a stúdióba, Balázs, orgonalila póló, szürke sál, tenyészbikák és fotózás. Szandika révedezik az ágyban. Kicsi szívem, szerelmem, kérleli…..
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
Az utóbbi idők legdurvább fantomtartozását sikerült megnyernie Ingridnek. 6 éve basztatja a Fibernet egy olyan dekóder miatt, amit soha nem is adtak oda neki. Még a korábbi kábelszolgáltatótól szerezte, ami megszűnt, ő pedig nekik visszavitte az áhított HBO-dekódert. A Fibernet…..
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
THC 71 2011.01.17 22:55:42
2. Ha csak Terézvárosban a rendőrség minden bulit és rendezvényt lecsekkolna, hogy minden rendben van -e, az elég szép summa lenne. Van ott pár szórakozóhely. Akkor persze az lenne a baj, hogy rendőrök nyüzsögnek mindenhol, és a Fidesz terrorban tartja a fiatalságot. Láttunk már ilyen "kritikára" példát, hogy a Fidesz fiatalságellenes, meg hasonlók. Ha a rendőrség előre, ok nélkül cselekszik, ezért lenne hisztéria.
3. Ha azt akarod, hogy ilyen ne forduljon elő, mit lehet tenni? Jogot adsz a rendőrségnek arra, hogy minden bulit előzetes indoklás nélkül betiltson, minden rendezvényt feloszlasson, ha úgy látja, hogy jogos. Ha Terézvárosban hoznának ilyen rendeletet, szerintem még aznap az össze jogvédő utcára vonulna azokkal a szólamokkal, amiket a 2. pontban írtam.
Úgy kezeled az egészet, mintha 1. hivatalból az önkormányzatnak foglalkoznia kellene az összes szórakozóhellyel, vagy rendezvénnyel 2. előre látható lett volna az, hogy a WB-ben háromezren fognak összegyűlni, és hogy nem tartják be a szabályokat. Ha a rendőrség itt közbelépett volna, az olyan, mintha negyvennél lekapcsolnának valakit gyorshajtásért azért, mert máskor is hajtott már gyorsan. Vagy ha piál, letartóztatnák ittas vezetésért, mert már máskor is vezetett részegen, és biztos most is autóba akar ülni. Ilyet nem lehet tenni. Ha pedig valaki ilyet tesz, ez a blog lesz a leghangosabb akkor, ha a "Fidesz rendőrségét" és a diktatúrát kell szapulni.
Ennek semmi köze a politikához, ez a rendezők hibája, rajtuk is kell elverni.
@Toyotomi Hideyoshi:

Nem olvastam még végig az összes kommentet, lehet, hogy vki más már írta ezeket, amiket én írok le. Szóval:
1. Szerintem az önk-nak kutya kötelessége foglalkozni a kerületben folyó dolgokkal, nem feltétlenül a polgármesternek, de vki biztos illetékes ebben.
2. Azt lehetett tudni, a plakát kiírásból, hogy a bulit este 10 óra utánra is tervezik, ugyanis nem árulnának jegyeket, pláne nem drágábban. (Ez konkrétan rajta van a plakáton: 10-ig 800 Ft, 10 után 1000 Ft.)
Tehát azért kicsit sántít az a hasonlat, hogy vkit 40-nél lekapcsolnak, vagy nem engedik autóba ülni, mert máskor már volt részeg.
A másik dolog a rendőrség nem minden ok nélkül tiltana be egy ilyen bulit, hanem, mert nincsenek rendben az engedélyek. Úgy már azért más a helyzet, szerintem akkor nyugodtan betilthatja.
És felőlem nyugodtan jöhetnek ellenőrizgetni a rendőrök, ha vmi normálisan működik, nem fogják a népet kivágni, és akkor legalább tudom, hogy megdolgoznak a pénzükért.
A politikát pedig szerintem Te kevered bele, mert nekem akkor is ez a véleményem, ha Fideszes a vezetés, és akkor is, ha más.
Előzmények: Bevezető rész A szarajevói Loki A Gonosz Hordái Szerelem, foci, ultra Céem nickű kommentelőnk ígéretéhez híven elküldte korrekt anyagát a spliti Hajduk focsicsapat Torcida nevű ultra-szurkolói csoportjáról. Mint korábban is írta, egy szubjektív beszámolót…..
THC 71 2011.01.06 20:48:11
@Winston Smith:
Egyrészt én a hazai ultra csoportokhoz hasonlítottam őket nem máshoz.Másrészt ha már itt tartunk látszik,hogy kurva keveset tudsz a magyar szurkolói életről.A hazai ultrák sokkal magasabban jegyzettek mint a focink(bizonyítják a letöltött videók,a külföldi csoportokkal ápolt barátságok).
A Huligánok kisebb számuk ellenére még jobban elismertek.Budapesten nem korzóznak idegen mobok lásd a Fradi Millwal elleni produkcióját vagy a Magyar-Német válogatott meccset.A buzi felvonulások és a tüntetés sorozat is ékes bizonyítéka volt a szervezett közös fellépésnek.
Szóval ezekben a körökben a debreceniek nem számítanak jelentős tényezőnek,míg az Újpest ultrái különvonattal 600-an utaztak Bukarestbe,a lokisták Budapestre is csak akkor jönnek 150-en ha Szima ingyen buszt ad nekik.
Év végi összesítő a nagyválogatott tagjaival. I. rész: Tamás István, a putnoki kultúrhérosz (a polgármester alkoholista öccse) Egy új himnuszt kéne írnom?     2010. Jégbontó hava 22. hétfő, 13:57 Egy új himnuszt kéne írnom, Kölcseynél sokkal boldogabbat? Egy…..
labdabiztos Sztárra várva 2010.06.18 14:00:00
Vitán felül áll, hogy az év hatodik hónapja az egyik legszebb a magyar labdarúgásban. A klubok többségénél már megkezdődött az alapozás fedőnéven ismert rekreációs tevékenység, és zajlik az átigazolási szezon is. Nagy ívű elképzelések megfogalmazásának ideje ez a…..
THC 71 2010.06.18 23:02:26
@Bastille: Blanco,nagy király lenne.Szabad napjaimon még én is elmennék a Vidi meccsekre miatta.
De ő mostanában éppen esőisten mellé nő fel,és már faragják a szobrát.
Mivel Mexikó éppeg csúcsra van járatva.
Még nem dőlt el semmi. Ikszet játszott szerdán a Debrecen, valamint egyetlen üldözője a Videtonon is, hogy maradjon kettejük között az egy pontnyi távolság. Mivel egy forduló alatt maximum három, de legalább nulla egység gyűjthető, így - és ahogy álltottuk - még bármi lehet.…..
Habár készen a pálya Kassai s a csapatok számára, azért a víz az úr. Áprilisban és május első felében nagyokat derültünk Európa élcsapatain, akik busszal, vonattal próbáltak eljutni bajnoki és nemzetközi kupamérkőzéseik helyszínére holmi vulkánkitörés következtében,…..
Sietnem kellett volna, hogy ne szaladjak ki az időből, és legyen ütősebb apropója a témának: Báthori Tibor. De a hétvégi Etyeki Pincefesztivál kapcsán ismét nekirugaszkodtam. Tavaly még írhattam volna: öt éve olvashattuk a hírt: „Elhunyt Báthori Tibor, aki 1992-ben…..
Szomorú hírrel kell kezdenem hétvégi beharangozónkat. Még egy hét, és vége a nagybetűs focinak. Jövő vasárnap után egy hónap szünet, majd valami világbajnokságot rendeznek Dél-Afrikában. Ezalatt mi behúzódunk kényelmes barlangunkba, zsírszövetünk mennyiségébe vetetett…..
Túljutottak aranylábúink a hétközi forduló megpróbáltatásain, így minden akadály elhárult a hétvégi fordulóra összpontosítás útjából. A keddi kardcsörtetésből a címvédő jött ki jobban, így lépéselőnybe kerülve készülhet a pénteki ütközetre. Következzék…..
Sosem értettük, hogy ha már mindenképp szükséges (mert szükséges) hétközi fordulókat beiktatni a bajnoki naptárba, akkor miért nem úgy oldják meg, hogy a hétvégén otthon játszók közül a lehető legtöbben újra otthon játszanak a következő körben? Vegyünk egy példát. A…..
A hétvége május hónap mellett a Bohócliga utolsó ötödének nyitányát is elhozza nekünk. A Bohócliga-függőségben szenvedők többsége alighanem a  Fradi-Újpest csörtét várja a leginkább, a sajnálatos módon prognosztizálható negatív externáliákkal (pl. a…..
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közzétette az öregségi nyugdíjasok ellátásainak összegét születési idő szerinti bontásban (pdf). Az öregségi nyugdíj a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényben meghatározott életkor elérése és…..
Hétvégi beharangozónkat ezúttal a tabellák szerelmeseinek állítottuk össze, mély, sportbaráti üdvözlettel. Vajon ki a király Budapesten, ha már a bajnoki érmekért a vidék harcol? Csakugyan reménytelen a Diósgyőr-Nyíregyháza páros helyzete, vagy találtunk valami kapaszkodót?…..
A legigényesebb magyarfutball-fanatikusoknak sem lehet panasza az elmúlt két hétre, mivel négy csapatnál (a honi élvonal létszámának egynegyedénél) döntöttek úgy eme röpke időszak alatt, hogy a hosszú távra kiérlelt és következetesen végrehajtott szakmai koncepció jegyében…..
Sorcsere a tavaszi sereghajtók kispadjain. Hétfőn felmond McStay mester, mire Kovács Zoltán sportigazgató hagyományos népi játékba kezdve, kiszaladt a közeli kertekbe tojást keresni. A sok egyforma nem érdekelte, de talált egy szép, piros-kék vasalt darabot, felvette, és boldogan…..
- Hány Sinkovics Gábor kell egy villanykörte kicseréléséhez? - Tíz. Az új körte becsavarásához elég egy is, a többi kilenc meg közben arról írna, hogy mennyivel jobb volt a régi. innen Szokásos bajnoki összefoglalónk ezúttal idő hiányában rövid lesz, és kellemesen…..
Van néhány derbi, amit minden magyarfutball-hívőnek életében legalább egyszer személyesen is át kell élnie. Kapásból itt a Fradi-Újpest. A két fővárosi csapat mérkőzései százplussz évre datálódnak vissza, és legalább nyolcvanra az, hogy a dobogóért, bajnoki címért…..
Tömören a forduló lényege: ha kikap Kecskeméten a Diósgyőr, akkora ponthátrányba kerül az éllovasokhoz képest, hogy már matematikailag sem lehet bajnok. Nyilván a Tornyi-Tóth László-tandemnek ennél van komolyabb problémája is, például megállapítani, miért nem lő gólt a…..