Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asci

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Eltelt a három nap és kicsit bajban vagyok, mert annyi minden történt amit el tudnék mesélni, de nem szeretném, hogy menet közben beleunjatok az olvasásba. Mégis egy klasszikus élménybeszámolót írnék aztán persze kitérek a felszerelésre, ruházatra, kajára stb. ..
Asci 2018.11.28 17:11:42
ApexNews Kezdődhet a gyilok 2018.04.20 02:34:21
2009 óta foglalkozom mindenféle elvetemült villanyos projekttel hobbiegyesületben, oktatással foglalkozó egyesületben, saját cégben. Egyre jobbakat alkotunk, minden haver örömmel veszi, ha valami újat tudunk csinálni villanyjárműves területen. A mostani projektben is olyan sokat látott…..
A példa kedvéért tegyük fel, hogy van két benzinkút az osztrák-magyar határ két oldalán. Az osztrák oldalon 1 euró egy csésze kávé, a magyar oldalon 250 forint. És tegyük fel, hogy 1 euró 250 forintot ér (régi szép idők!). Mondhatjuk egyensúlyi a helyzet, hiszen mindkét…..
Európai összefogás a szélerőművek ellen A szélparkok építésének ideiglenes felfüggesztését követeli egy újonnan alakult európai környezetvédelmi lobbicsoport. Frissítés: Szóltak, hogy a cikk tegnap óta elérhetetlen lett, így bemásoltam ide, miután regisztráltam a hvg…..
Régi adósságot törlesztek ezzel a bejegyzéssel: végigjátszottam végre a Gemcraft Chapter Zerót. Quod erat demonstrandum, a képen az utolsó pálya, most már nyugodt szívvel értékelem a játékot (akik gyűlölik a lövegtoronyjátékokat avagy tower defense-eket, nyugodtan lapozzanak).…..
Subba Nem raklak fel az internetre! 2008.08.13 12:27:00
Milyen retek az élet, hát micsoda embereket sorsol már egymás útjába? A työtyögő ügyfeles és a lazázó gumiműhelyes kellemes beszélgetését hallgathatjátok meg ITT (köszi Andrásnak a hanganyagot, Asci-nak a tárhelyet). Szegény fickó tényleg úgy viselkedik mint egy eltúlzott…..
w Zsákos bácsi 2007.07.11 04:30:00
Van még egy jubileumunk a hétre. Épp két hónapja ül előzetesben Tomcat. Autoriter nagypapáknak ebben nem tűnne fel semmi különös. Kereste a bajt, ugye. Pimaszkodott. Rossz volt, hát most megkapja a magáét. Jól kell viselkedni, kisfiam, és akkor majd nem visz el a zsákos bácsi.…..