Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Humgor

1 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Humgorhobby The bland "Viking" 2022.08.12 22:42:29
    I bought this kit in 2020 but it's not really new because this kit is from 2017. The original - the real truck is one of the most famous trucks from 1993 in the European markets, with the highest sales figures. This model is the II. part of the generation, this series debuted in 2002 and was…..
Ha ez nem fake, akkor ennél getzibb reklámot én még életemben nem láttam ..
Humgor 2013.11.09 14:05:27
Subba Vérgeci kenguru 2013.09.03 11:30:08
Ezzel a rövidke kis állatos thrillerrel természetfilmmel azoknak szeretnénk kedveskedni, akiknek már herótjuk van a sok cukiságtól. Az izgalmakban és váratlan furdulatokban dúskáló sztori annyi, hogy a tavacskában éppen valamit csináló kenguru vízbe próbálja fojtani a haverkodó…..
Subba Unoka örül a nagypapinak 2013.08.30 11:23:46
Ih. ..
Humgor 2013.08.30 19:52:28
@Pistike nem komp lett: akkor lehet mondani , hogy ügyesebbek , mint Te...
Subba Mosómedve támadás 2013.07.21 11:56:19
:DDDDDDDD  Mosómedvét így NEM baszunk el!! Még az eldobás pillanatában is borzalom főnök :DDDD ..
A sztori röviden: a nagy létszámban felvonult zsaruk várják, hogy kijöjjenek az embereik a körbevett házból. Az akciót feltűnően lelkesen kamerázza a telójával egy kutyasétáltató fickó, akit ezért aztán meg is bilincselnek. A gazdi után szaladó kutyát meg lelövi a rohadék.…..
Subba Csikágó van! 2013.06.25 11:27:16
Chicagóban nem viccelnek egymással a tesók! Ezt a kis csírát, Dj Nate-et, aka Baka Flexxbabiii-t (miafasz) egy ál-rajongó viszi le a földre, hogy jól elvegye a Gucci övét és összekenje a száját lekvárral. Egyébként ő még jól is járt, mert a haverjait konkrétan lelőtték egy…..
Subba Energiaital sommelier 2013.05.28 16:03:56
Őszinte lelkesedése az energiaitalok iránt lenyűgöz, minden részletre kitérő elemzése a borászokéval vetekszik, már majdnem mondanám, hogy minek, de kedves bénasága miatt a "miért ne?" mellett döntöttem. Egy enyhe faszkorbit a "rid grép" miatt adok csak. Csekk: Nagyon finom,…..
Subba Napi Video: Sydney 2012.11.20 18:01:23
nem szabad szidni... ..
Humgor 2012.11.20 20:48:15
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
A böngésző címsorában, az URL előtt megjelenő kis képet favicon-nak nevezzünk. Lehetőséged van ezt lecserélni, ehhez a következőket kell tenned: Ha gyári sablont használsz, akkor azt először le kell másolnod, ehhez az alábbi linken találsz…..
Minek nekünk Kétfarkú Kutya párt? Nem tudott olyan vicces-elképesztő programpontot kitalálni az ország összes Showder-klubbos bevonásával, mint amivel a valódi politikusok elő tudnak állni. Kétfarkú Kutya? Minek, mikor itt van nekünk Horváth Csaba és Schmuck Andor? Csaba…..
"Szegény fizess! Ez Orbán csomagjának lényege. A liberálisokat eddig dühödten ostorozó Orbán most virtigli liberális adóprogrammal állt elő.   Az egykulcsos személyi jövedelemadót az elmúlt években csak az SZDSZ szorgalmazta. Mára fordult a kocka és Orbánból Kóka…..
Nem zörög a haraszt ... 05.26 "A hírek szerint az előzetesben ülő Hagyó Miklós már vallomást tett. Hamar több új szereplő is a nyomozók látókörébe kerülhet a fővárosi korrupciós botrányok kapcsán." 06.01 "Demszky nyugdíjba vonul" Mu-ha-ha ... nem…..
Két pont között a legrövidebb út az egyenes, de az utak valójában igen ritkán egyenesek - amelyek meg mégis, azok rohadt unalmasak. A világot behálózó utakat tervező mérnökök alapos számítások után tűzik ki az optimális vonalvezetést, keresztül az áthatolhatatlan hegyeken,…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Tudtad? Megújul az MSZP! 2010.04.26 14:16:00
... és a megújuláshoz természetesen vezető kell. A következő kérdés szerepel a kapcsolat.hu honlapon (bal alsó sarok): Lendvai Ildikó és az elnökség is bejelentette a lemondását. Egy megújuló, sikeres MSZP elnökeként el tudnád képzelni ismét Gyurcsány Ferencet? …..
29 hónappal ezelőtt mutatta be Zero a baloldali sajtómunkások remek csapatát, akiknek nagyon-nagyon sokat köszönhet az MSZP. Vessünk rájuk megint egy pillantást. (rákattintva nagyobb)   Most nem jött össze. Hiába beszédhibáskodott Váncsa és Kéri a Heti Hetesben, hiába…..
Jól indult a mai nap, reggel fél 8-kor Horn Gabi fejtegette a Mokkában az LMP és az SZDSZ közötti összefüggéseket. "Ha valaki elemezgeti a választási eredményeket -ezt csak kevesen szokták megtenni, de egyébként izgalmas játék-, akkor ööö....valami sorsszerű…..
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Az eredményeket itt követjük és kommenteljük: 23:36"A Bocskai úti általános iskolánál várakozó szavazók sorszámokat cserélgetnek, söröznek, és a kosárra dobálnak az általános iskola tornatermében. Ahangulat tehát nagyon családias, miközben néhányan tanácstalanul…..