Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csőryke

84 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom mit szóltok az új admin felülethez a blog.hu-n, már akit érint, de én nagyon elégedetlen vagyok vele. Ezért is döntöttem a költözés mellett, csak még nem tudom, hogy melyik blogos oldalt válasszam. Azt szeretném, hogy csak és kizárólag a meghívottak számára legyen…..
Papával tanulmányozzák a holdat, a napot, a földet és a csillagokat, földrészeket az interneten, aztán Papa pár perc szünetet kér. Nünü türelmetlenül várja az erkélyajtónak taptasztott orral. "Papa, gyere már légyszíves, ne tököréssz! Csípkedd magad Papa! Nagyon sok…..
Csőryke és pocaklakói Az UTOLSÓ 2011.05.30 20:17:00
Bezárok.Hosszú gondolkodás után arra jutottam, hogy megszüntetem ezt a blogot minden egyes bejegyzésével együtt. Ezt itt így már nem tudom folytatni. De úgy érzem, aki eddig olvasta, megérdemli, hogy válaszokat kapjon és tudja miért döntöttem úgy, hogy itt a VÉGE.Már egy hete…..
Piroska és Farkas Hááááát 2011.07.05 14:20:00
Reggel vérvétel. Én teljesen lemondó voltam. A vérzés továbbra is tart (nemömlős, de van), görcsölészik a hasam, feszít, szédülök. Szúrás után boldogan pillantottam meg Nünüt és Farkas a folyosón, bejöttek értem a kerti gyíklesről és Nünü folyamatosan magyarázta, hogy…..
Csőryke 2011.07.07 14:10:56
Bár még fejlesztés alatt áll, mégis megírtam már az első bejegyzést. Az új címem, ahol Zalánnal folytatom az írást:www.zalansagok.blogspot.com..
 A babakocsi - hordozókkal  - sportülésekkel - sportülés tetőkkel - a gyerekszoba tapétája - készül az új konyha   - végül, de nem utolsó sorban - pocakos kép a kórházba vonulás…..
Csőryke és pocaklakói Elhavazva 2011.04.10 21:53:00
Hát, nem úgy sikerült ez a mai nap, ahogyan terveztem. Egész nap ment a mosógép és pakolásztam, hogy mindent rendben tudjak itthagyni. Szóval egy perc időm sem volt, hogy leüljek és átgondoljam miről szeretnék itt írni. A másik ok, ami miatt nem tudtam írni, hogy a párom…..
Az utóbbi két nap nagyon sűrűre sikeredett. Még a holnapi napom is zűrös lesz, sok elintéznivalónk van.Vasárnap viszont az utolsó itthon töltött napon igyekszem megcsinálni az ígért képeket és a beszámolót erről a hétről.Tömören:Hétfőn 4 D ultrahangon voltunk.…..
A héten meglátogatott a legkedvesebb barátnőm. Messze lakik tőlünk, úgyhogy keveset találkozunk. De mióta felnőttünk nem engedjük, hogy elteljen egy év úgy, hogy legalább egyszer nem találkoztunk valahol. Nagyon jó volt viszont látni őt. Sokat beszélgettünk. Sajnos csak pár…..
Hát, megint lemaradtam kicsit az írással, de igyekszem mihamarabb behozni. :)A keresztelő nagyon szép volt. Utána kellemes délutánt töltöttünk el. Finomakat ettünk-ittunk és jókat beszélgettünk a férjem rokonságával.Vasárnap elkezdtük a járólapozást, de hogy mikor lesz kész…..
Gabriele Grünebaum: Gyereket akarok(Vicces képekkel illusztrált könyv, olyan témákról mint: Hogyan történik a szaporodás?, Természetes családtervezés, Mi befolyásolja a termékenységet? valamint Nem jön össze! Mi segíthet?)Dr. Rákóczi István: Gyermeket várunk(Olyan témákkal…..
Végre beértem magam az írással. Naprakész vagyok.Az elmúlt héten beszereztünk pár dolgot a gyerkőcöknek. Vettünk egy szép négy fiókos komódot a sok kis ruhának és vettünk pelenkázó komódot is a pelenkázáshoz. Nincsen még kiságyuk és ami belevaló. Kell még beszereznünk…..
Ezen a napon tapétázták anyukámék a gyerekszobát. Most gyerekszobába alszunk, amíg kész nem lesz az új hálónk. :)Megvallom őszintén szerintem kicsit megerőltettem magam, mert mászkáltam reggel 7-től 11-ig, aztán elkezdett nagyon fájni a nem tudom mim, belül. Úgyhogy…..
Napok óta próbálom a fejemben cikázó gondolatokat mondatokká szelídíteni. Nehezen megy, lassan mégis meg kell tennem, le kell ráznom ezt a képlékeny és zsibbadt masszát magamról, amit a felfoghatatlanság és valami különös bizarrság épített.Gyakorlatilag az idők kezdete óta…..
Reggel korán keltem, legalábbis önmagamhoz képest korán. Legkésőbb fél 9-ig oda kellett érnem a védőnőhöz a szokásos havi vizsgálatra. Rövid ébredezés után megméredzkedtem és rögtön mérges is lettem, mert előző nap óta egy kilóval nehezebb lettem. Pedig igyekszem, nem…..
Mit vigyen magával a várandós kismama, ha szülni megy a kórházba! Iratok:Érvényes személyi igazolvány és lakcím kártya apának és anyának is (apának a jól olvasható fénymásolatot is elfogadják).Házassági anyakönyvi kivonat, vagy apasági igazolás, válás esetén a…..
A nagybötűs lavina pontosan azon a múltheti szerdai napon indult meg, amikor teljes stábunk, frissen fodrászolva beesett a védőnőhöz a kismamakönyvemért. A kezdeti könnyed beszélgetésünkbe rövid időn belül becsöppentek a kocsiban felébredt aprótalpúak is. Kismici ekkor már…..
2011. március 3-án eljött az ideje, hogy a védőnő meglátogasson minket otthonunkban. Nem értettem, miért van erre szükség, hiszen még nincsen kész a babaszoba sem és persze lázasan takarítottam, nehogy szó érje a ház elejét. Amint belépett invitáltam, hogy nézzen csak körbe,…..
Hát, megint lemaradtam az írással. Nem így terveztem, csak közbeszólt a gyerek szoba tapétázása. Szóval most folytatom, ahol abbahagytam, aztán hamarosan csak beérem magam az írással.Az orvosom már kb. félidő óta azzal fenyeget, hogy a 30. héttől be kell feküdnöm a kórházba.…..
A 24. héten kellett elvégezni a cukorterheléses vizsgálatot. Mindenki riogatott, hogy milyen rossz lesz. Ahhoz képest nem volt annyira szörnyű. Alapjában véve édesszájú vagyok. :) Amit nehezen tűrtem, hogy sokat kellett várni és hogy nem bírtam elmenni mosdóba, mert szörnyű…..
Amint félidős lettem, az orvos eltiltott a munkától. Már addig is minden vizsgálat alkalmával azt hallgattam Tőle, hogy minek dolgozom még mindig. De hát amíg bírom, miért ne. Meg hát nem mindegy az embernek a pénz sem. Nem értem ilyenkor, mikor valaki veszélyeztetett terhes, miért…..
Csak ámulok-bámulok ennek a szépfiúnak a stílusán, nomeg azon, hogy honnan is vonzza be ezeket, mer' az apja itthon hótziher, hogy nem így beszél velem.Este úgy de úgy megtáncoltatta a meglátogatott barátaink 4 és fél éves Szonjusát, hogy mi csak pillogtunk, aztán kardozott is…..
2011. január 11-én külön 4 D UH-ra mentünk, hogy a férjem is láthassa és hallhassa pocaklakóinkat. Mindketten nagyon vártuk. Az orvos nagyon kedves volt, persze ennyi sok pénzért ez el is várható. Izgalmas volt, de azt hiszem többet vártam. A vizsgálat nagy része sima ultrahang…..
2011. január 10-én volt a következő kötelező kórházi UH. Sajnos ugyanaz a bunkó doki volt éppen az ügyeletes, de szerencsére most normálisan viselkedett. Egyedül érkeztem, mert hát úgysem engednek be velem senkit. Egy órás csúszással sikerült bekerülni, mert elvitték az…..