Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lizzy01

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A stílusérzék és az aktuális divat pontos ismerete közé nem tehetünk egyenlőségjelet. Ha van stílusunk, szavak nélkül is ki tudjuk fejezni önmagunkat, már puszta megjelenésünkkel üzenni tudunk a világnak. Bebizonyíthatjuk, hogy nem vagyunk egyformák, nem vagyunk átlagosak. A…..
A térkövezés önmagában nem ördögtől való dolog, de el lehet hibázni sok ponton. (Majdnem azt írtam vannak buktatói, de tuti valami pocsék szójátéknak gondoltátok volna, szóval mellőztem.) Bár mostanában a legtöbben azon nyafognak, hogy rondán néznek ki a frissen lerakott…..
Subba Ma estéd: Páwa hipszterek 2013.11.22 13:05:23
Ó igen, a kedvenc fajtám. Pózoló balfaszok, órákig tudnám nézni őket. ..
Annyian annyiféleképp leírták, lerajzolták és filmre vitték, hogy miért jobb egy városnak, ha nem mindenki autóval jár - de ennél látványosabban talán még soha. A legszebb váltás, ahol a sofőrök alól eltűnnek az autók és egyszeriben láthatóvá válik, hányan foglalunk el…..
Lizzy01 2013.11.20 13:10:53
@Gombperec hídlakó: Jegyárügyben teljesen igazad van. De én nap mint nap megyek át busszal az Erzsébet hídon és fentről látom,hogy sajnos az autók nagyrészében csak a vezető ül. A busz általában egy új Mercedes, elég gyorsan halad a buszsávban, szóval (bár van szép és viszonylag új autónk) nekem megéri megvenni a bérletet és használni a BKV-t.Gondolj a horror parkolási díjakra is...
Imádom a magyarokat, a magyar társadalmat, a magyaros leleményességet. Imádom, hogy nálunk még mindig elfogadott az olyan operettkifejezések használata, hogy kérem, legyen szíves, köszönöm, meg tudná-e mondani - és hogy a jó napot a kívánok nélkül amolyan faragatlan benyomást…..
Nem szeretem a rezsicsökkentést. Egyáltalán nem politikai, hanem egyszerűen környezettudatos megfontolásból. Az energiaárak csökkentése - tekintet nélkül a méltányosságra - nem éppen a takarékosságra ösztönöz, energiát pazarolni meg csúnya dolog. Ehhez képest a BKK…..
Tegnap átadták a Média Építészeti Díját. A tíz újságíró véleménye szerint a döntőbe jutott hat épület közül a  Fertődi Esterházy kastélyegyüttes (Rendezvényközpont, Bábszínház-Narancsház-Víztorony épületegyüttes rekonstrukciója – vezető…..
Lizzy01 2013.11.08 18:20:32
@Csokis: Hidd el, élőben tetszeni fog! Az Esterházy kastélyegyüttes megér egy kirándulást! Én nagyon örülök, hogy ez a felújítás nyert.
Idén is átadják a Média Építészeti Díját, ami tök jó, mert ismét szakmai zsűritag leszek, megint lehet poénkodni, meg kanapén kucorogni és úgy csinálni, mintha értenék az építészethez. Komoly fejjel fogni az állam, lehajtott tekintettel rosszallóan csóválni a fejem, meg…..
A forró nyár, a tomboló erotika, és soha el nem múló gyermekkor jegyében, ezt az estét kizárólag az 1990 és 2000 közötti korszak zenéinek ajánljuk.Medence, A reggel túl messze lesz, VideoDisco és korabeli italárak várnak! Itt az Event! Dj YouTube 10 hour Special Video Set &…..
  Van, aki a világ legrondább lábbelijének tartja. Van, aki azt mondja, ennél kényelmesebbet ő sose... van, aki pedig még bottal sem piszkálná meg. És van olyan, aki örvend, mert ez az egyetlen, amit rá tud imádkozni a gyerek lábára. És akad olyan is, aki azt mondja, azóta nem…..
Persze ha nem lenne ilyen gyenge a forint, akkor olcsóbban is meg lehetne kapni az 595 dollárért árult körömlakkduót, amit a Fashionphile oldalán (vintage, limitált kiadású dizájnercuccokat értékesítő webshop) vásárolhatnak meg az érdeklődők.A piros és bézs színű lakkokból…..
Lizzy01 2012.01.14 16:24:17
nem
Justin Bieber már önmagában is humoros jelenség, hát még ha Nicola Formichetti (stylist, többek között Lady Gaga és Zombieboy is köszönhet neki sok-sok elmebeteg összeállítást) a kezei közé kaparintja! Aztán jön Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin, jól lefotózzák, majd a V…..
Art of Fashion Chanel tavasz 2012.01.05 10:51:00
  Végre megérkezett :) Valamivel több, mint egy hete láthattátok a blog Facebook oldalán a Chanel tavaszi kampányának első képét, most pedig nyilvánosságra került a sorozat többi része is, melybe az ízelítőhöz hasonlóan azonnal beleszerettem. Joan Smalls és Saskia de Brauw…..
Lizzy01 2012.01.05 22:51:43
@Check: zokniszandál a csajokon is elég tré.anélkül jó kis képek
Íme, a Miu Miu teljes őszi/téli kampánya Hailee Steinfeld-del. A fotókat Bruce Weber készítette. Hailee néhol depis, néhol kissé melankolikus, néhol egészen vidám, néhol kislányosan bájos, néhol kishölgyes... ..
Számomra felismerhetetlen - ti kitaláljátok, hogy ki van a képen?UPDATE: Igen, Claudia Schiffer szerepel a Chanel Prestige (nap)szemüvegkollekciójának a képein. Az erősen kontrasztos fekete-fehét fotókat maga Karl Lagerfeld készítette, de a retusálást kicsit túlzásba vitték…..
Lizzy01 2011.06.23 12:21:06
Az American Idol című műsorban mentorálta Lady Gaga a versenyzőket, a megjelenése pedig a szokásosan egyedi volt: kétszínű haj, punk-viktoriánus gallér, extrém smink óriási anyajeggyel, és.. és... és... akril dildósarkú cipő. A londoni Void of Course 2011-12 őszi/téli…..
Lizzy01 2011.05.14 14:19:02
Idén ünnepli a Starbucks fennállásának 40. évfordulóját. Ebből az alkalomból új logóra váltanak - a cég történetében ez lesz a negyedik (eddig 1987-ben és 1992-ben változtattak rajta). Nektek hogy tetszik az új logó?  Ti szoktatok a Starbucks-ban kávézni? Én nem. Az…..
OurFashion Meztelen Maroon5 2011.01.07 13:52:00
Igaz, hogy Adam Levinen nincs ruha ami egy divatblogon elvárható lenne, de mivel olvasóink többsége nő, gondoltam megosztom mindenkivel a brit Cosmopolitan hererák elleni kampányát. A képek a megelőzésre hívnák fel a figyelmet, de hát valljuk be, nekünk lányoknak…..
Penelopé Cruz és (talán vőlegénye) Javier Bardem Brazíliába menekültek a spanyolországi havazások és hideg elől, ahol láthatóan remekül mulatoznak és fenékbe csípőset/fenék markolászósat játszanak.Mókás pillanatok :) ..
Lehet, hogy nem csak napi, hanem havi (esetleg éves) kedvencemre leltem ma, amikor megtaláltam a Drome magazin Pippi Longstocking világát idéző "retro" anyagát. A képeken minden tökéletes, a színek és a formák tökéletesen harmonizálnak egymással, a svéd Pippi karakterét…..
Lily Allen a Harper's Bazaar januári számában ismét hozza a vadóc, kócos, "megmutatom a cicimet" csajt Alan Gelati fotósorozatán. A képek többsége szerintem jól sikerült, nagyon helyesnek találom Lily-t, ráadásul hihetetlenül jól lehet sminkelni őt, amit szerencsére…..
A képsor, melyet Jacques Dequeker készített a brazil Vogue Homme decemberi számában látott napvilágot... ..