Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asztrid

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dita Von Teese a Moschino számára tervezett (vagy legalábbis a nevét adta hozzá) nagyon szép, régies hatású szemmaszkokat a nyugodt pihenés biztosítására. A maszk selyemből, szaténból és csipkéből készült, limitált számban. 130$-ba (kb. 23.000 Ft-ba) kerül, és a Moschino…..
Hamisítatlan nyári forróság a Salvatore Ferragamo - napokban nyilvánosságra került - legújabb divatfotóin. A modell továbbra is Claudia Schiffer (az előző képek itt).Tökéletes. ..
Kanye West csaja, Amber Rose ismét megmutatta, hogyan kell pornósztárokat megszégyenítően közönségesen felöltözni.Emlékeztek még a kígyónős ruhára? Na, ez ha lehet, még bénább. Ez nem polgárpukkasztás. Ez pusztán szánalmas, kétségbeesett próbálkozás, hogy valaki…..
asztrid 2010.01.23 20:40:30
Az idei Golden Globe díjátadó nem okozott számomra nagy élményt ruhák terén. Többé-kevésbé mindenkinek sikerült az alkalomhoz illően felöltöznie nagyobb melléfogások nélkül. Sajnos azonban igazán különleges, szemet gyönyörködtető összeállításokban egy kis hiányt…..
Egy tökéletes divatfotón süt a nap, a háttér lehet egy cseppet sejtelmes, a modell gyönyörű és esetleg még az aktuális kollekció egy-egy darabjáról is elárul valamit.Nos, a Fendi tavaszi/nyári kollekcióját népszerűsítő első divatfotó Anja Rubikkal éppen ilyen, ja és persze…..
asztrid 2010.01.06 16:39:36
Új frizura, némileg új stílus - Christina Aguilera a jelek szerint sejti, hogyan kell köszönteni az új évet. Engem meggyőzött, csinos és fiatalos, és mintha a szokásos közönségességéből is veszített volna valamennyit.8/10 ..
asztrid 2010.01.04 12:27:58
Kim Kardashian egy idióta. Ehhez nem fér kétség. Egy normális ember ugyanis - véleményem szerint - ilyen képet nem tesz fel magáról önszántából a twitterre. Szerinte ez vicces? Vagy bevállalós? Vagy mi a fene? És különben is, ki kíváncsi arra, hogy mit művel a…..
asztrid 2009.12.12 13:19:11
Csecsebecse Hárman a Kilencből 2009.12.11 02:13:05
Penelope Cruz, Nicole Kidman és Fergie a Nine egy újabb premierjén, ezúttal Los Angelesben.        Fergie püffedtnek, fáradtnak és boldogtalannak tűnik, közben pedig…..
Scarlett Johansson az angol Harper's Bazaar januári címlapját tudhatja magáénak.A cicás smink nagy kedvencem, a párducmintás cuccok már kevésbé. De még azzal együtt is gyönyörűnek látom Scarlettet... ..
asztrid 2009.12.03 14:49:51
November 14-én nyitja meg kapuit a Stradivarius ötszázadik (gondoltátok volna?) boltja Athénban. Az új üzlet 500 m²-es és három szintes. A berendezés nagyon modern lett, melyet régiesnek ható anyagokkal díszítettek. A nyitás alkalmából partit is szerveznek, melynek keretében…..
asztrid 2009.11.17 10:51:57
Blake Lively izgalmas, merész módon értelmezte újra a fekete-fehér klasszikus kombinációját. Miért is ne vállaljon kockázatot, ha az eredmény ennyire tökéletes?Kabátka és short: Marchesa..
A francia Marie Claire decemberi számának címlapján Vanessa Paradis lesz látható. A fotókat Ellen Von Unwerth készítette. ..
asztrid 2009.11.16 22:41:50
A Louis Vuitton 2010-es Cruise kollekcióját Isabeli Fontana népszerűsíti, a katalógusban azonban Catherine McNeil látható. A ruhák és kiegészítők egy részét már ismerjük, de a többi sem túl különleges, vagy "nagyonkellnekem"-kategória, a fotók hangulata azonban már…..
asztrid 2009.11.16 21:21:05
A következő képek 1997-ben készültek.....
Húha.Miért kell farkinca egy cipőre? Miért kell hatalmas tollakkal díszíteni? Én nem tudom, de Nicholas Kirkwood megtette tavaszi/nyári cipő-kollekciójában...
asztrid 2009.09.27 13:24:52
Anja Rubik a német Vogue szeptemberi számának címlaplánya (itt). A magazin számára készült egy hosszú-hosszú fotósorozat is, melyeken Anja extravagáns ruhákban, fehérneműkben pózol. A képeket Alexi Lubomirski készítette...
asztrid 2009.08.17 10:45:37
Véleményem szerint a Gucci marketingesei legújabb kampányukat csúnyán elszúrták.Hiába alkalmaztak rengeteg modellt (többek között őket: Adrian Bosch, Benoni Loos, Christian Brylle, Gerhard Freidl, Matvey Lykov, Abbey Lee Kershaw, Anja Rubik, Dree Hemingway, Freja Beha Erichsen, Jamie…..
Itt a Dolce & Gabbana első őszi reklámfotója. Úgy tűnik nem csak kósza pletyka volt, hogy Madonna pasija, Jesus Luz is népszerűsíteni fogja a márkát, hiszen már ezen a képen is rajta van - és önmagához képest egészen jól fest...
A Vogue Italia májusi számából: ..
asztrid 2009.05.14 21:14:18
Ali Larterről eddig jó véleménnyel voltam, ám a Hős-nő ezúttal egy kicsit mellényúlt: a vigyora félig Heidi Klum, félig Claudia Schiffer, a ruhája meg, mint egy Barbie-é. Közben pedig nem tiszta, miért nem választott magának kicsit jobban kiegészítőket - a fekete is meg az…..
Mrs. Beckham az új Armani reklámjának a bemutatóján (aki esetleg még nem találkozott a fotóval, alant megtekintheti). Victoria Beckham itt olyan, mint Pumukli, egy katonatiszt és egy diszkólédi közös gyermeke - a legmeglepőbb azonban az, hogy az összhatás egyáltalán nem rossz.…..
Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb…..
asztrid 2009.05.05 18:57:43
@Scala:
a dr Haushkat ennyire szereted??
en hasznaltam a light rozsakremet es ajakapolot, de annyira nem fogott meg. a shiseido a kedvenc nalam.