Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aaatomaaatom

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kínai autópályák közepén felejtett épületek már lassan ugyanolyan unalmasak, mint a budapesti time lapse videók, de ahogy azokban is, ezekben is lehet még eredetit alkotni. Merthogy az ottani katasztrofális építési furcsaságok oka legtöbbször egy ottfelejtett nailhouse, vagyis…..
aaatomaaatom 2013.10.28 11:39:49
@Deszkás: Ív?! Valószínűleg SimCity-ben tervezték a várost. :D
Kommentelőnk hívta fel a figyelmünket az alábbi történetre. Kedd délután az ellenőr elkapott egy külföldi, egyetemista fiút, aki nem írta rá a diákigazolványa számát a bérletre, a helyszíni 300 Ft-os pótdíj kifizetése helyett pedig az ellenőrök segítségére siető sofőr…..
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
A tehetségkutató műsorok, és azok közül is az énekes fajták, legendásan nagy sikerek mindenfelé, a nálunk Megasztár címen elhíresült Pop Idol/American Idol az USA-ban például megkapta a televíziózás Halálcsillaga becenevet, mert amikor januárban adásba kerül, mindegy, mit…..