Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vemalsar

19 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Retro PC játék és hardver, konzol témákkal foglalkozó Youtube csatornám legfrissebb agyament, rövid de velős videója, akinek tetszik, iratkozzon fel! :)..
PC játék teszt Elköltöztem! 2014.07.20 17:13:50
Az új oldalam itt érhető el:http://kivalopcjatekok.blogspot.com/ ..
A nyolcvanas évek elején, amikor nálunk szárba szökkent a játékkultúra, főleg a Spectrum- és a C64-programok mentén haladtak a dolgok, japán játékok elég ritkán jutottak el hozzánk akkoriban. Persze egy-két szerencsés akadt, ezek többnyire valamilyen sikeres konverziónak…..
        48 órán át ingyenes a Fallout a GOG.com-on!http://www.gog.com/en/gamecard/fallout/(kis ideig terhelve lesz az oldal de kitartás :D) ..
Szeretnétek +23 GB Dropbox tárhelyet szerezni 2 évre? Most itt a lehetőség könnyen és egyszerűen! Az egyik XDA tag kiszedte a Dropbox alkalmazást a HTC One X-ből. Ez azért érdekes, mert a készülékhez 25 GB Dropbox tárhely jár. (2 GB ingyenes és plusz 23 GB két évre a…..
A Yamaháé a Musikmesse egyik legnagyobb dobása: a filmen látható Vocaloid Keyboard ugyan még nem termék, csak koncepcó, de működik. A bal kézzel megnyomjuk, milyen betűt szeretnénk kiénekeltetni, jobb kezünkkel pedig megszólaltatjuk a szintibillentyűkön. Nem tűnik túl egyszerű…..
Miről szól ez az ünnep? Szerintem arról, hogy nagy "Ü"-vel írjuk. Nekem sajnos ez most nem megy.Nem megy, mert amivé mára ez lett, az minden, csak nem Ünnep. Nem arról szól, hogy kik és mit tettek annak idején, mit áldoztak fel, milyen eszmét éreztek maguknak. Ezekről…..
PC játék teszt Monster Galaxy 2012.02.15 03:24:00
Rendhagyó a mostani tesztalanyunk: nem csak hogy flash játék, de csak a Facebook berkein belül játszható. Talán sokan már most eltántorodnának akik nem regisztrált tagok, de nekik annyit tudok mondani: megéri tovább olvasni ha a Pokémon játékok rajongói. Facebook játék - jaj...…..
Egy kapcsolat lehet laza és lehet fojtogató. De a kettő együtt nem megy. Mai főszereplőnk alig kap már levegőt a pasija levakarhatatlan szerelmétől, ami mindenhova üldözi. Ha a lány bejelenti, hogy egyedül menne szórakozni, a Rómeó elszontyolodik... mégse tágít. A féltékeny…..
Segítség! Elfogyott a pénzem! „De csóró lettem nincs kenyerem Elvesztettem a munkahelyem Jaj Istenem most mi lesz velem Hej de betörjek vagy guberáljak Jaj Istenem mit csináljak Mondjátok meg, hogy most mit tegyek Felmegyek a hivatalba Rávágok majd az asztalra Elmondom hogy éhen fogok…..
Tegnap este, amikor az oslói támadások elsői hírei után már folyamatosan a CNN breaking newst néztem, a műsorvezetőkkel és szakértő kommentátorokkal együtt egyre nőtt bennem is a meggyőződés: iszlám fundamentalisták voltak. Már megint ők. Hát persze. Nem akartam azt a hibát…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi Terror!  Mindenkinek a saját…..
Ez fájt, de úgy gondoltam, h neki egyszerűen nem a beszéd a szeretetnyelve Sziasztok! A történet elején én 22 éves múltam, a srác 25 volt. Nekem előtte nem volt komoly kapcsolatom , a srácnak nagyjából 4-5. lehettem a listán. A srác már a második egyetemet koptatta, egyiket…..
IDDQD Half-Life filmet akarunk! 2011.07.15 09:05:00
És hogy a játék sztorijából lehetne is valami jót csinálni, arra remek bizonyíték a Singularity Collapse című rajongói kisfilm, amin egy éven át dolgozott egy Lenny Menchiari nevű olasz figura és kis csapata. A hangulat zseniálisan idézi a játékokét, a kivitelezés pedig ahhoz…..
IDDQD Itt a Skynet a nyakunkon 2011.07.18 08:24:00
A játékvilág kihalófélben lévő állatfaja a kézikönyv; az az egykor vaskos, manapság kis füzetté (rosszabb esetben PDF fájllá) silányult kis melléklet, amit senki sem olvas el. Nincs is rá szükség: a fejlesztőcsapatok a játékok kezdeti szakaszát gondosan telepakolják…..
 A nap videójában Mike Tyson gyógyítja az Angry Birds-addikciót.   ..
Miközben az iWiW körül egyre nagyobb a csend, és nem tűnik úgy, hogy a módosításokkal vagy akár a nyereményjátékkal olyan nagy áttörést sikerült volna elérni, a hazai internet is a Google új közösségi oldaláról, a Google+ -ról (vagy ahogy leginkább rövidítik: GP)…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Üdvözlöm! Történetem kissé bonyolult, de…..
Üdvözlök minden Kedves Látogatót!Ez itt a Mighty Old Ascalon nevű Guild Wars guild ideiglenes lapja. Jobb oldalt fent a navigáció menüpontban láthatjátok a jelenlegi, szerény tartalmat. Jó böngészést és jó játékot kívánok! Vemalsar Dahun (a guildmaster)..
A pszichológus Mi vagy te, ribanc? 2011.07.13 12:13:00
Idén, július 20-án rendezik meg Budapesten az első "Ribi Sétát", eredeti nevén Slut Walkot. A rendezvény célja, hogy a nemi erőszak, a szexuális zaklatás és a nők hátrányos megkülönböztetése ellen tiltakozzanak.Szerte a világon ezernyi nő hallgatja el, ha…..
Úgy látszik, egyre szarabb fejelet osztanak le biztonsági őrnek az élelmiszerboltokba is. Múltkor egy Sparba nem lehetett bemenni fülhallgatóval, most a Roni ABC-ből tiltották ki naiv ügyfelet, mert táska volt nála. A logikai összefüggés a napnál is világosabb: éjszaka megy…..