Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v_a_lucky

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlanul korán, másfél évvel a 2014-es választások előtt elindult a kampány, bár az is igaz, egy permanens szabadságharcban nincs külön kampány, minden nap kampány. És még csak most fordulunk rá október 23-ra, az "ünnepre" ....A tegnapi Naplóban leadott "riportot" egy ideig…..
v_a_lucky 2012.10.15 19:48:31
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Kedves Stefi! Köszönöm, hogy felraktad a linket. A múlt héten lemaradtam a Heti Hetesről, így most örömömre szolgált, hogy megnézhettem! Köszönöm. :) :)
6-7 millió dollárért már hibátlan magánrepülőt kapni, az éves fenntartási költség viszont a vételár harmada is lehet Közhely, de éppen ezért átkozottul igaz, hogy a csúcsról lehet csak igazán nagyot esni. Vegyük a RIM, vagy ismertebb nevén a BlackBerry példáját: a…..
v_a_lucky 2012.07.20 21:22:20
@letmetellyou: Te naggyából elmebeteg vagy, ugye? Dögöljön meg a szomszéd összes tehene.
Esetleg irígy vagy?
Esetleg faszirígy?
Néha egy kósza esőcsepp már megtalálta az arcukat, a Bakér vize pedig furcsán fodrozódott, apró, gyors kis hullámokat vetve. A fiúk úgy álltak a K.H.H Förgeteg mellett, mint egy rakás szerencsétlenség. - Na mi lesz? - mutatott Náncsi a magukkal hozott szerszámokra. -…..
Schiffer Miklós stílustanácsadó (Fotó: Nánási Pál)   Ez az interjú eredetileg a múlt pénteken megjelent Toplista Stílus magazinba készített anyag hosszabb változata. A Toplista Stílus a tavalyi nagysikerű Luxus utódja, aminek elkészítésében jelentősen közreműködtünk.…..
Még néhány nap, és új ország születik Európában: Orbanisztán. Eredetileg úgy volt, hogy Magyarország lesz a neve, de egy zárószavazás előtti módosítóval Lázár János mindenki meglepetésére az Orbanisztánt javasolta, aztán már így maradt. Mit lehet tenni, így akarták az…..
Ilyen előnytelen kép - csillogó bőrrel, jól kivehető ráncokkal, kócos hajjal - talán soha nem jelent meg Kadhafiról az elmúlt néhány évtizedben, amilyet nekem sikerült készíteni róla, még 2004-ben, egy ad hoc megrendezett sajtótájékoztatón. Bár lehet, hogy nagyon is előre…..
v_a_lucky 2011.10.22 21:08:51
@Muad\\\'Dib:
A névadód nem volt ilyen szélsőséges, ilyen mindent gyűlölő (főleg a nyugatot).
Paul Atreides herceg nevében: szégyellek téged!
v_a_lucky 2011.10.22 21:36:22
@?aztaaa?:
"akadekoskodo okostojas vagyok."
Az vagy! És nagyon jól megfogtad a post lényegét!
Eszterlánc főz palócleves 2011.07.09 09:30:00
És folytathatnám a címet akár így is: ahogy én csinálom. Mert eredetileg ürühúsból készül ez a leves, de bevallom én nem szeretem a birkahúst. Így aztán marhából készítettem és nagyon jól sikerült. Még úgy is, hogy a piacon a néni becsapott és amíg a kaprot válogattam,…..
v_a_lucky 2011.07.09 17:30:37
@eszterlánc21:
A legjobb bárányból!
Én megértem, hogy nem szereted a birkát(bárányt). ;(
Próbáld meg kecskegidából. :)
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
Postaládás matricával válaszolnak a kormánynak. A fülkeforradalom a postaládák ellen! Ez a harc bontakozik ki mostanság. A választási kampányok után azt hihettük, hogy a politika visszavonul a levélszekrényünkből, ismét teret engedve a mindenféle kereskedelmi anyagnak,…..
v_a_lucky 2011.05.08 06:49:39
@különvélemény: Nem az a baj, hogy szar az alkotmány. Hanem:
Az emberek nagy részét nem érdekli (nem tud olvasni sem) ... irány a kuka!
Az emberek egy része megpróbálja elolvasni, de a jogi nyelvezetbe beletörik a bicskája ... irány a kuka!
Az emberek egy (kisebb)részét érdekli, de ők már rég elolvasták máshol ... irány a kuka!
Tehát kidobtunk sok 100 milliót a KUKÁBA!
Mandiner blog Hello Gagarin 2011.04.12 16:16:00
  Ma ötven éve repült az űrbe Jurij Gagarin. Vagy nem ma. Vagy nem is volt az űrben. Vagy valaki megelőzte őt. De tegyük fel, hogy igaz a sztori. Már az űrkorszak hajnalának megcáfolt vagy megcáfolhatatlan legendái világossá teszik: ez volt a huszadik század mítosza. De…..
v_a_lucky 2011.04.12 22:30:18
@Grift:
Te vagy a hüje!!
v_a_lucky 2011.04.12 22:34:36
@Doomhammer:
Mi a fasz köze van annak, hogy Gagrin járt az űrben - annak, hogy kommer volt. Igen, az volt! NA ÉS?
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
v_a_lucky 2011.02.23 22:08:18
@vészmadár (pica pica): A Te Kurva Anyádat!
Azon kívül, hogy mindent leszólsz, mindent kritizálsz, szerinted minden szar.... ezen kívül, van valami értelmes mondanivalód?
(és nem csak itt, minden más blogon is)

A net régen is hazsnálható volt. Az, hogy te nem tatáltál meg rajta semmit, az nem a net hibája!
Reckl Amál blogja Marhafétis 2011.02.12 07:41:00
Buffalo Steakhouse - étteremkritikaZolimoni barátnőm a születésnapomon évtizedes frusztrációtól szabadított meg tudtán kívül, mikor elmesélte, hogy bizony ők is le szokták fotózni a jobban sikerült lakomákat. Főleg a nagynéni unszolja nálunk ezeket a fotókat. Őszintén…..
Ómagyarország Januári életjel 2011.01.06 13:13:45
A regény utolsó fejezete után a blog hallgatott egy kicsit, de ez még nem jelenti azt, hogy lehúznánk a redőnyt. Bizonytalan ideig azonban takaréklángon fog működni az omagyar.blog.hu, heti egy garantált (és kiszámíthatatlan számu plusz) frissítéssel - évadot egyelőre nem…..
 - És miért nem mondta el neked Eszter, hogy terhes a nőd? Az áprilisi nap erősen tűzött, Levente nem is variált sokat, ledobta az ingét, megmutatva a hosszú téltől kifehéredett, szőrös, izmos felsőtestét a tavaszi napfénynek. Karján megdagadtak az izmok, ahogy nagyot…..
Gumipróba: Michelin Pilot Super Sport A múlt héten leugrottam Dubajba dolgozni egy kicsit. Nyögtem és sóhajtoztam, csatakosra izzadtam magam meneteken át. Rengeteg gumit elhasználtunk. A síkosítós rész nem volt nagy kaland. A vendéglátóim rendkívül nagylelkűek voltak. Porschékkal,…..
  A beavatott egy olyan Ladával jött értünk, ami már az Átkerüléskor is ősöregnek számíthatott. Mostanra már a maradék karosszéria is lerohadt róla, a motor körüli részt úgy-ahogy formára hajtogatott bádoglemezekkel vették körül, a többit pedig két centi vastag…..
 Mire beértünk a fák közé, már egész jól megszoktam azt a kezdetleges módon összeeszkábált nyerget, amit a lovaikra tettek. Eleinte az állattól is tartottam, szerintem meg is érezte, csak túl jól idomított volt ahhoz, hogy ezt kihasználja. A keltáktól megörökölt lovak…..
 A szépségfasizmus születése az első (fény)képes reklám megjelenéséhez köthető. Rágógumit szép gyerekkel, mosogatószivacsot csinos asszonykával, megbízható autót jóképű apukával reklámozunk. A reklámszakma észrevétlen alaptörvénye lett a nájszfész. Modell a…..
v_a_lucky 2010.08.28 19:34:03
@Lili Marleen: Egy 60 éves nőnek (nagymama) miért kéne edzőterembe járnia??
Hivatalosan ugye hiába kéred, egyetlen hazai Apple-boltban sem tudod megvenni az iPadet, sőt, még durvábbat mondok, arról sincs hír, hogy mikortól lehet megvásárolni Magyarországon az Apple áprilisban bemutatott tabletjét. Akárhogy is nézem, lassan öt hónapos csúszásban vagyunk,…..
v_a_lucky 2010.08.25 11:32:08
@ampelmann: Dögöljön meg a szomszéd tehene is?
A látszat ellenére ez a tervezett Brit Köztársaság zászlaja   A királyság jó dolog -  mondjuk ki Szent István napján. Nagyon praktikus oka van, amiért szeretni lehet a monarchiát: kiváló ellenszer hugochavezek és karrierállamfők ellen.   A köztársaság-rajongók…..