Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csuszokotes

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai sztárunk gyurma fejszerkezetével és másnapos Bud Spencer szemeivel a tipikus genyó karakter. Pedig nem így indult neki: a nagy sikerű Volt egyszer egy Amerika egyik sztárjáról van szó William Forsytheról.William 1955-ben született Brooklynban, de már fiatalon átment Los…..
Senkinek sem kell a magyar foci legbicskanyitogatóbb alakja Ma is előttem van a 2004-es magyar brazil meccs előtti tévériport. A válogatott játékosokat egy stáb elkísérte az új egyenöltöny felpróbálására, és megkérdezte egyenként, mit vár a közelgő derbitől. XY: - Nagyon…..
Nem mintha a Népszabadságot mértékadó hírforrásnak tartanám (vagy bármelyik másik magyar médiaterméket), de azért egy ilyen szintű félelempropaganda legalábbis váratlanul ért. A múltheti Eurobarométer felmérésből (ahol kiderült, hogy a magyar fiatalok szívnak legkevesebben…..
Amikor Schwarzitól még Jeff Speakman is félt! Lenyúlja a híres dumát, forrás megjelöléssel. A recskapisztoly amivel lelövi az ellenséget új minőséget vitt a főgenyó likvidálós jelenetekbe. ..
csuszokotes 2011.07.07 18:42:01
HááHáá, nekem jobban tetszett, amikor úgy tüzelt, mint a régi játéktermi időkből mindenki, aki játszott a Time Crisis, vagy a House of the Dead játékokkal!
@dmsnght: Egyébként, ha már stilisztikázunk, akkor te meg valahogy elhagytad a mondat eleji nagy betűt és a mondat végi írásjelet. Ezért lehet Szpíkmen tőled is elköszön spanyolul.
csuszokotes 2011.07.08 00:08:54
@0motig0: Egyszerű az ok hogy miért így kellett használni azt a műanyag játékstukkert: tíz perc után már eléggé érezted a mutatóujj kellemetlenségeit a "hagyományos" használat során, és ez kihatott a gyorsaságodra is...nem is beszélve arról, hogy így, ahogy a Szpíkmen nyomja, sokkal gyorsabb voltál, mivel időre is ment a zombik vagy a terroristák irtása. Próbáld majd ki, ha esetleg felbukkan még ilyen gép valahol, nagy sláger volt a kilencvenes évek közepén...
Dark Future egy igencsak aktuális kérdést tesz fel: a jog jelenlegi eszközeivel fel lehet-e lépni törvényesen a magánterületen folyó kiképzés, gyakorlatozás, terepszínű hacukában való masírozás ellen?Hi Zugügyvéd,Egy kis aktuálpolitika: garázdaság-e a terepszínű ruha…..
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
csuszokotes 2011.04.27 14:59:28
@Kulminaator:
Ez a videó nem semmi, ennél már csak az lenne a legjobb, ha ezeket a magyargyűlölő rohadék disznókat, mint ez a cigány védő blogíró lopnák el a fenébe a mocskos cigányaik.
A Vöröskeresztnek kellett kimenekítenie a roma asszonyokat és gyerekeket a szabadon garázdálkodó, szélsőjobbos szabadcsapatok elől valahol Magyarországon. Minden hivatalos - és maradjunk annyiban: kínosabbnál kínosabb - cáfolat ellenére ez volt a hír Magyarországról a napokban a…..
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
csuszokotes 2011.04.19 11:39:17
@LV426:
Azért "behallatszik" a másik médiából is valami, ahogyan most például erre a blogra jutottam, és ezek a hírközlők valahogy nagyon nem szimpatikusak...
csuszokotes 2011.04.19 11:49:12
@Sword:
Teljesen egyetértek, azt még hozzá raknám, hogy az ilyen liberósok szerint, amit a Jobbik csinál, azt szerintük csak azért teszi, hogy szavazatokat szerezzen, na mármost, ha a JÓ ügyért harcol, a jó ügyért tesz az csak szavazati pontokért mehet? Akkor bizony rá kell voksolni, ennyi, nyilván a jót akarja épeszű ember szerintem.
csuszokotes 2011.04.19 11:51:05
@LV426:
Hol élsz Alien :) Kicsit feljebb írtad nekem, hogy csőlátású vagyok, én meg erre válaszoltam, hogy megnézem a másik oldalt is, hátha egyszer kimondják az igazságot...ennyi...
Zuhanásnak indult az RTL Klub nézettsége, mivel közönsége annyira elbutult, hogy már nem tudja bekapcsolni a készüléket.„Már annyira elbutultak a nézőink, hogy azt se tudják sokszor, hol vannak.” – mondta elRényi Ádám, aki tévedésből nyilatkozott a sajtónak,…..
Uganda csodálatos ország, most már van saját Rambo filmjük is. A film összetett történettel rendelkezik, de van benne minden: dzsungel, CGI , helikopter, vér. Uganda én így szeretlek!   ..
csuszokotes 2010.08.03 21:06:50
Kéretik ezentúl az Asylum mellé erősen figyelni a Ramon Film Production-t is! Itt egy másik filmjük trailere:
www.youtube.com/watch?v=CrtqZEobJSg

Mindamellett köszönöm annak, aki beküldte ide, hogy létezik ilyen is! Ramon Film Production...ezt nem felejtem el!
Az óriási tengerparton szteppelő giga piranhnák után itt van Eric Robert és az ő CÁPOLIPJA! Szokásos: gonosz katonai kísérlet, ami elszabadul. Hihetetlen jelenetek jönnek!Köszönet a linkért az Intergalaktika stábjának! ..
csuszokotes 2010.07.18 02:44:50
A videó kapcsán lenne pár megjegyzésem, de már nem tudok mit írni. Kiégtem. Ezek a filmrészletek annyi kérdést vetnek fel, hogy egyszerűen nem lehet reagálni rájuk. ..
Hősünk kimászik a vizből és ordító versenyt tart, amihez a kamera biztosít drámai mozgást. Utána bepillantást engednek egy indiai zsaru kézikamerás és nehéz életébe: megmutatják, hogyan kell menőnek látszani egy 50 éves dzsippel, utána azt, hogy a pisztolyaikban 40 mm-es…..
csuszokotes 2010.05.16 16:50:34
@Bombadil Toma:
Azért azzal igencsak bezséződik, amikor szétfeszül a poló az izmain....
csuszokotes 2010.05.17 17:22:11
@dutch:
Hát halat!!! Ő is állandóan tudni akarja, hogy "Hol lehet a hal?" :)
1984-et írunk, Orwell álma ugyan nem vált valóra, de a filmipar masszívan próbálkozik az agymosással. Itt van ez a film: egyszerűen hihetlen, ahogy egy dömper zaját felülmúlva kommandóznak a dzsungelben. A vietnámiak akik egy szocialista mozgalmi szoborrá dermedve várják a…..
csuszokotes 2010.04.06 17:31:34
@franxepe: Aki, mint a végén kiderült nem is halt meg :) Szerintem ez valami társadalom kritikás, a miért nem törődünk a Vietnámban megsebesült veteránjainkkal jól típusú dráma lehet, ócska akció bejátszásokkal. Azért nem értem a tolószékest, hogy miért nem váltotta inkább vissza az üveget?
Bárcsak azt mondhatnám, hogy egy áprilisi tréfával van dolgunk, de nem. Trashfan nevű olvasónknak köszönhetően itt van Nikos, aki valószínűleg nem találta a tékában kedvenc filmjét a Love Storyt és ezért beindult. ..
csuszokotes 2010.04.02 18:31:11
@TrashFan: Hát nekem a Violent Shit annyira nem jött be, a többit meg nem is néztem meg, de azt hiszem a kettőben csinálja azt Karl, hogy egy menekülő turistát a saját félelmétől eresztett szarával folytja meg...vagy valami hasonló...mindegy, nekem marad a Bad Taste vonal :)
@Dymoon: Éppen ma targoncáztunk, lehet beviszem Klaus munkavédelmi videóját a kollégáknak, nehogy eluralkodjon nálunk is a fejetlenség :)
Olyan időket élünk, amikor ha valaki egy kicsit többet fingik ,rögtön stratégia erőforrássá válik és a harmadik erőként szólhat bele Ukrajna és Oroszország melett a nemzetközi gáz válságba. Ezért nem is tűnik fel senkinek, hogy magányos komédiás, aki a nyolcvanas évek…..
csuszokotes 2010.03.17 19:15:31
@Zahal: légy szíves és ne rágalmazzál itt senkit se, senki nem kíváncsi a mocskos köpködésedre. Bennem egyébként még egy kicsit félelmet is keltettél ezzel a beles irománnyal, úgyhogy komolyan fontolóra veszem, hogy pert indítok ellened!
Latin-Amerika több évtized megfeszített munkájával válaszolt az NDK-s úszónők által okozott fenyegetettségre. Egy kicsit nőiesebb, egy kicsit kisebb de a miénk, egy igazi burito Ripley hadnagy: Michelle Rodriguez. Valószínűleg amikor megfogant a női kromoszómák egy része ott…..
A maszkos hercegnőnek öltözött csajszik harcolnak, a velencei farsangról itt maradt gonosz ellen. ..
csuszokotes 2010.02.23 08:18:05
@Lidérc: Kész, ennyi volt, a Márai Koholmány ha úgy akarja bezárathatja ezt a blogot, és ez csak a kezdet, amit még művelni fog, mert ha elfogadják a törvényt, akkor lehet abszurdum, de az lesz, amit ő (vagy ők) akarnak, ha csak a gondolatod nem tetszik akkor is bazzeg (1984)...ennyi...vége GAME OVER (Aliens - A bolygó neve halál)..."fekete listás" föld alatti blogok lesznek, amit egyes emberek üldözni fognak...siralmas...
csuszokotes 2010.02.23 08:23:23
@Lidérc: cenzúra 2010...
A nyolcvanas évek italoektsön filmjeinek felejthetetlen sztárja, aki egyszerre tud barbár és vietnámi veterán lenni. Ja és megvolt neki Bo Derek. Mai sztárunk az amerikai foci tehetség és borosta báró Miles O’Keefe. Tennesse szülöttje és 1954-es évjáratú, szerencséje volt:…..
csuszokotes 2010.02.13 18:44:19
@Márai Coelhó:
Akik a Bosnyákon meg az Örsön meg a nagyobb csomópontokon a gagyi szarjaikat próbálják rád sózni, azok általában hátrányos helyzetűek, és ha szerinted nem, akkor te nem ezen a bolygón élsz.
Nem is értem, hogy eddig a kalóz, mint sablonkarakter miért nem jutott eszembe! Pedig a filmek egyik legtipikusabb alakja, akinek minden cselekedete szinte előre kiszámítható! Kezdjük a legfontosabbal: a megjelenésével. A kalóz kapitány általában félszemű és falábú, nagy boglya…..
Kicsit már öregek, kicsit már kimentek a divatból, de Dolphi és Jean párbajára még mindig sokan kíváncsiak. Itt van a várva várt Tökéletes Katona 3 trailer! ..
csuszokotes 2010.01.25 18:08:28
@sertésmájkrém:
Oh igen, ha már felvázoltál egy ázilumot, akkor hadd rakjam be a tökéletes katona trailerüket, merthogy nekik olyan is van :)
www.youtube.com/watch?v=SaS8omK427A
Kezdem megkedvelni ázilumékat, annyira pofátlanok, hogy már nemcsak a kasszasikeres filmeket lopják, hanem a gyengébb akciófilmeket is, bár én még nem láttam a Tökéletes katona 3-at...