Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hungaian McGee

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hungaian McGee 2009.03.28 12:48:57
@Lidérc:

Ezt a filmet láttam régebben. Gojira kölyke nyer. ofkorsz.
Egy kis nosztalgikus Power Rangers videó, ahol bemutatkozik az ázsiai műanyag robot kínálat. ..
Hungaian McGee 2009.03.28 11:57:06
Hungaian McGee 2009.03.28 12:45:45
@Lidérc:
Hát nem is az effektek.:)
Van itt kérem minden: zöld színű gonosz, programozó alkatú atléta Spiderman, Nachoman, Isztambul kapitány. Nagyon durva. ..
Hungaian McGee 2009.03.07 10:24:08
Amennyiben George A. Romeronak van múzsája, akkor az Tom Savini! Ez a kis 1,70 magas sikerszakállas figura egy igazi zombifilm specialista. Ha nálunk született volna, valószínűleg csak az egyik műanyag hálótrikós, mackónadrágos panelnindzsa lett volna. Amiből minden lakótelepen áll…..
Dr. Mengele a hatvanas években sikeresen klónozott két emberi embriót, az egyiket beültette egy görög nőbe és belőle lett Billy Zane. Míg a rondábbikat beültette egy génhibás búr asszonyba, akinek a családjában a legnagyobb vérfrissítés az volt, amikor az egyik ősük…..
Hungaian McGee 2009.02.07 10:30:16
@suo tempore:

Anyám, láttad a filmet?:)
Még a render-zombikatonák is hitelesebbek voltak nála...Állandóan azzal a gyökér mosollyal a szája szegletében, mint egy lódenkabátos mutogatós bácsi. Brrr!
Bambi szemek, giga jó mellek, szopós száj, nullához konvergáló színészi tehetség, egy jó házasság, majd egy durva válás. Ez nagyvonalakban mai sztárunknek Denise  Richardsnak a karrierje. Denise Illinois államban született , de főbb iskoláit már Kaliforniában végezte.…..
Hungaian McGee 2008.12.30 16:41:20
@suo tempore:

Azért a Sixth Sense-t ne hasonlítsd már ehhez a tréhez ember!

Egyébként azzal, hogy egyesek szerint jó csaj, nem értem, hogy a halálba lehet valaki sikeres "színésznő"...Mondjuk nem rúgnám ki az ágyamból(valszeg ő rugna ki engem ,de hagyjuk).

Gecchez hasonlóan én is maradok a saját múzsámnál (Ana Ivanovic).
A világvégén minden lepukkant kis kocsmában ül egy borostás Marlboro man , aki a dohányzás elleni törvények miatt már nem cigizhet a filmben de inni még ihat! Ruhája elegánsan szakadt, trikója foltos az izzadtságtól, de valószínűleg a világ legerősebb koncentrátumú Old Spice…..