Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plejad

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Party Hard 2012.09.27 19:12:19
ez azért elég laza ..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
plejad 2012.03.12 22:06:46
  Sziasztok!Abdani vagyok, rendszeres olvasója az Urbanista blognak. Volt corvinusos hallgatóként nyomon követem a volt egyetemem életét. Például, hogy mikor kezdődik a már régóta beharangozott Csarnok tér felújítása. Úgy tűnik most elkezdődött valami, ugyanis a Sóház…..
plejad 2012.03.11 15:01:03
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
Ha valaki nagy leleplezésre számít, minden bizonnyal csalódni fog. Könnyen lehet, a MAL tényleg minden jogszabályt betartott, minden ellenőrzésnek megfelelt. Csak éppen... (Fotó: Pörneczi Bálint/AFP) A közvélemény az iszapkatasztrófa után a felelősök megnevezését várja. És…..
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
Közel három éven át kellett a bringásoknak és a gyalogosoknak kerülgetni a munkagödröket a budai Duna-parton, mert az EuroVelo kerékpárútvonal részét képező szakaszról a főváros nem tudott dönteni, hogyan állítsák helyre. Júniusban végre megcsinálták a burkolatot, majd…..
Tudniillik Dúró Dóra, Novák Előd felesége a Barikád egyik szerkesztője...
A társkereső oldalak több veszélyt is rejtenek, de az alábbi történet kicsit rendhagyó. A magánnyomozó felfogadása még törvényes lehet, de az eredmény és a levelezés közzététele mindenképpen aggályos.Szia Zugügyvéd,A következő bosszantó dolog történt meg velem. Egy…..
 Igen, jól látjátok. Az új iphone4 kapható itthon, reméljük meg is veszik gyorsan!!! (Főleg, hogy mennyire profi készülék!)Aki nem tudta kivárni az itthoni forgalmazást, és annyira debil, hogy képes volt Párizsba menni ezért a marék kakiért, és még részletesen…..
plejad 2010.06.26 10:27:52
index.hu/tech/cellanaplo/2010/06/24/komoly_konstrukcios_hiba_az_iphone_4-ben/

Súlyos hibát fedeztek fel az iPhone 4 első felhasználói: a telefon antennája alig-alig működik, ha az ember kényelmesen kézbe veszi a készüléket. Ráadásul a szuperkijelzővel is vannak gondok.
Kozika elolvasott egy NYERTÉL subjectű levelet, amit a netezők nagy része azonnal törölne és szerencsére idejében rájött, hogy duplán át van verve. A levél szerint az sms ára 92 Ft, de legalább most bekerül a google találataiba a többi emelt díjás szám mellé, és az idióta,…..