Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoviraeg

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon van ember, aki meglepődne az olyan híreken, mint hogy az iszonyúan sikeres, népszerű, agyondíjazott sorozatokhoz megrendelnek egy-egy új évadot. Úgyhogy eddig azt hittem, a Nap Legkevésbé Meglepő Híre az lesz, hogy folytatódik a Westworld a második évad után, de nem. A Nap Legkevésbé…..
Mostanában, hogy egy hónap pihenés után ismét elkezdtem 8 órában dolgozni, sokat agyalok ezen a témán. Egyrészt, mivel a gyereknek nem találtunk jobb/ugyanolyan jó bölcsődét a lakhelyünk közelében, mint a mostanija, így 1 órányi BKV-útra kerültem Bertie-től a hét három napján. Viszont az…..
hoviraeg 2017.12.09 16:00:46
Ketten nagyon nehéz. Meg kell tanulni segítséget kérni.
A 4. gyerek 16 hós korától dolgozom teljes munkaidőben. Szerencsére az a rész rugalmas, hogy mikor megyek be, de onnantól 8,5 órát le kell húzni, kivéve ha elkéredzeked, de ha sok volt belőle, akkor ajánlják, hogy vegyek ki egy fél nap szabit, hogy kompenzáljak.

Szóval nálunk férj viszi őket reggel. Én fél8ra járok. A legnagyobb velem jön egy darabon. Ő egyébként egyedül jár. Délután a szitter szedi őket össze (péntekenként anyósom, mert viszi a harmadikat karatéra). Ha szerencsém van, tényleg felállok 4kor, akkor fél5-5 között át tudom venni a gyerekeket. A második gyereknek hétfőn és szerdán 5ig tánca van, így azt meg kell várni.
Férj heti 3szor iskolába jár...

Próbáltam, hogy nem kell segítség. Pontosan fél évig, az első fél évben. Szétszakadtam. Felálltam 4kor és már késésben voltam. Rohantam a bölcsibe, majd az oviba... nem lehetett másképp, mert a bölcsi félúton volt a munkahelyem és az ovi között és a lakásunk az ovi mellett van. Kb 5-fél6 volt, mire az oviba értem általában. Egyszersem szóltak be... még anno először a nagyfiúnál jegyezték meg, hogy későn járok, de akkor megtanultam, hogy ez maximum őket minősíti, nem engem. Amíg nyitva kell lenniük, bármikor mehetek...
Most nekem is könnyebb, hogy tudom, 4kor megy a szitter és összeszedi őket. Ha szerencsém van, egy gyors bevásárlás is belefér. EGyébként gyerekkel megyek...
A Belgyógyászaton egy osztályon töltött éjjel után az intenzívre kerültem, "megfigyelésből", később elmondták, hogy életveszélyben voltam, ezért volt szükséges az intenzív. Január 15-én fájlalni kezdtem a derekam. Mindenki azt mondta: "biztos rosszul mozdultál". Egyre…..
Megkezdődött a kampány Újbudán. Közpénzből, így egy kicsit olcsóbb Ha valakinek egy szemernyi kétsége is volt afelől, hogy a választásokra a Fidesz minden létező és rendelkezésére álló eszközt bevet, még olyanokat is, amit tőlünk nyugatabbra és lassan már keletebbre és…..
hoviraeg 2014.08.18 19:20:20
@bölcsbagoly: Drága embör kérlek tájékoztass már arról, mi az a libsikomcsi... mert nekem azt nyem tanyították a fősulin pedig nem baloldali beállítottságú tanárunk volt, sőt ...

vicces népek vannak :)

A másik vicc a biotó és a játszóterek... valamint az állítólagos intézményfelújítás... de ha van ilyen, nekünk miért mondták a tanárom két éve, hogy menjünk segíteni, mert ha nem lesz rendben a terem, őket veszik elő? Rövid volt a határidő, de megoldottuk, egy apukával kettesben gletteltünk, miközben a 2 hós, a 2 éves és a leendő másodikos "segített"...
Úgy érzem a leletet próbálták kezelni és nem a beteget és ez volt szerintem a hiba. Tisztelt Praxis blog!   Kérem ezt az írást az anonimitásom megőrzése mellett jelentessék meg.Amennyiben persze úgy gondolják,hogy tanulságos lehet. Az alábbi eset a 40-es éveiben járó…..
Tisztelt Szakértő!   Több kérdéssel fordulok Önökhöz, bízom benne, hogy tudnak segíteni. Van egy 16 hónapos kisfiam, itthon vagyok vele GYED-en. Közben kiderült, hogy jön a kistesó, 13 hetes terhes vagyok. Kérdésem: mikor kell bejelentenem a munkáltatómnak, és milyen…..
Kisvárosi lány jeligével:Felvettek. A vidéki megyeszékhely talán legjobb kollégiumában kaptam helyet, telve voltam tervekkel, kíváncsisággal és ambícióval. Már az első héten nagyon megtetszett egy fiú, akárhányszor találkoztunk előadáson vagy a büfében, könyvtárban vagy…..