Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stumbek

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrizetbe vették Czeglédy Csabát, az MSZP tagját. Olyan emberről van szó, aki a szocialisták belső köreihez tartozik, ráadásul önkormányzati képviselő Szombathelyen. Ahogy Tállai adóhivatala elővette, Botka László elhatárolódott tőle. Nem jó precedens. Innen a Kávézóból különös az a gyorsaság,…..
Egy  hét  krónikája -  dióhéjban   Hogy  mi  történt  velem,  azt  már  a  madarak  is  csiripelik.  Röviden:  Olyat  csináltam,  amit  tök  fölösleges.  Meg  is  lett  az  eredménye!  Egy  hét  kényszerpihenő,  kimaradtam  egy  országos …..
Azon kevesek közé tartozom, akik Wittner Máriát már 56 viharos napjaiból ismerik, és egyenesen a Corvin közből. Akkori tapasztalataim szerint, nyugodt lélekkel állíthatom, a politikailag megfelelni akaró Dániel Péter legalább annyira primitív, mint a szintén megfelelni akaró, csak…..
A „kutya” nem ugat, de a „karaván” változatlanul halad... Lélekben Én is ott voltam. Felemelő érzés volt "látni" azt a sok Embert, aki nem hagyta otthon a lelkét jelentő párt-logóját, hanem bátran vallotta hovatatrozását. Örömömre szolgált "hallani" az időnként…..
KEDVES KLUBTAGOK! Egy nagyon egyszerűen orvosolható problémára szeretném felhívni a figyelmet. MIÉRT MARADNAK VÉLEMÉNYEK, HOZZÁSZÓLÁSOK NÉLKÜL EGYES HÍRT KÖZLŐ POSZTOK? Ennek sokféle oka lehet. Elsikkad a többi között. A szerző nem hívja…..
stumbek 2012.08.30 15:36:28
Tisztelt Miniszter Úr! Azért írom ezt a levelet, mert időnként szoktam olvasni olyasféle hozzászólásokat egy közösségi oldalon, hogy talán a Fidesz majd bomlani kezd. Nem létezik - ábrándoznak ezek az emberek -, hogy a hazugság, a korrupció, a zsarolás, a hatalom ilyen erősen…..
stumbek 2012.08.25 16:24:14
@amor2000: Tisztelt Uram! Ön az én szememben egy nagy nulla,kétszer áthúzva! Akiben annyi tisztesség sincs,hogy irásában ne "böszmézzen" és "ferkózzon",abban annyi intelligencia nem szorult,mint egy ....nem akarom megsérteni egyik állatfajunkat sem!!! Először is! Ha hiszi,ha nem, a pedagógusok többsége,akik a Fideszre szavaztak,most elfordaltak tőlük éppen az oktatási,nevelési elképzelésük és a meghozott törvényük miatt! Pokorni nem véletlenül ágál,mert igaza van és pedagógusok tömkelege van a háta mögött! Navracsics pedig egyszerűen bunkó a szememben,mert ha vendégségbe hivtak,vagy hivattam meg magam,akkor nem teszek sértő megjegyzést a vendégéátásra,inkább nem mondok semmit! Ez is intelligencia kérdése! Ha Ön Orbán rajongó,akkor biztosan nem azok közé a "nyomorultak" közé tartozik,akik alól egy húzással kihúzták a szőnyeget! Ön biztos az SZJA haszonélvezője és biztos szavazója annak a Kormánynak,akik demokratikus intézményeket bontanak le,visszamenőleges törvényeket alkotnak az állampolgárok kárára,akik kiiktatták a súlyok-ellensúlyok rendszerét! Alaptörvényt alkotnak és fogadnak el egy Párt nevében! Ha ez Önnek demokratikus kormányzás,akkor Ön alulművelt és alapvető ismeretek nélküli polgártársunk!Sűrgősen szálljon Önmagába és gondoljon arra a több millió honfitársára,akinek nincs munkája,megcsonkitott nyugdijat és járadékot kap!!!
Akár valódi ünnep is lehetett volna Horn Gyula 80. születésnapja a a magyar baloldal számára. Ott ültek az ünnepségen hajdan együtt kormányzó szocialisták és szabaddemokraták, mindkét pártból olyanok is, akik ma már a Demokratikus Koalíció tagjai. A sajtó nem is értette,…..
A Népszabadság megpróbált valamit állítani tegnapi számában, szánt rá fél oldalt. A végeredmény az lett, hogy nem bizonyított semmit, legfeljebb sugallt, amivel pedig ártott az MSZP-nek és a DK-nak is. De főleg az ellenzéki együttműködésnek. Az történt, hogy született egy…..
stumbek 2012.06.18 14:06:34
@Tivadar főkancellár: N em értek Veled egyet! Tudod miért?! Elgondolkoztál azon,hogy az MSzP 8 éve alatt milyen ellenszélben és rágalom-hadjárat közepette kellett kormányoznia??! A Fidesz "ellenzékisége" milyen károkat okozott az országnak és okoz a mai napig?! Gyurcsány volt az első politikus,aki véget akart vetni a politikai és gazdasági lobbizásnak,ezért nem csak Orbán,hanem a sajátjai is ellene fordultak!Nos ilyen kettős rágalomhadjárat alatt,mit tudott volna elérni???!!Az öszödi beszéd pedig nem a nyilvánosságnak szólt,maga a beszéd stilusa is ezt bizonyitja.Sajnos nagyon sokaknak érdeke fűzödött ahhoz,hogy kiszivárgás alá kerüljön! Te ezt tisztességesnek tartod??!!Javaslom olvasd el ezt a beszédet és hasonlitsd össze a mai folyamatokkal!!! Mindjárt más lesz a véleményed és még sokaknak egyaránt!!! Ja ! És most mivel magyaráznád,hogy megszüntek az "utcai harcok" annak ellenére,hogy Orbánék mindenkit megnyomoritanak akik nem az ő felső tizezrükhöz tartoznak?! Gondolkozz!!!
Elég rossz dolog lehet most számodra, bár nem szokatlan, és rutinos dolog, de miután a kis droidod könnyelműen más területre irányítottad a hazugságaid terjesztésére, most neked kell ezt is állandóan megtenned  a saját nevedben! Valld, be,azért könnyebb volt a kisgyereket…..
Az még addig rendben is lenne, egyszer hibázik valaki ha éppen meg akar valamit magyarázni. Még azzal sem nagyon lehet mit kezdeni, ha az illető belezavarodik a válaszadásba a felkészületlensége miatt, és mond valami bődületes baromságot. De ahhoz már külön felkészülés kell,…..
 Két út van előttem, melyiken induljak?  Mióta a magyar nép betette a lábát a Kárpát-medencébe Árpád apánk vezetésével, azóta mindig van választási lehetőségünk: Legalább két út között..   Amíg Árpád-házi királyaink csillaga…..
 Egy hétkönapi vitaest eredményei és buktatói - tanulságokkal   Kedves Barátaim Klubtársak!   Egy hosszú, kritikus időszak után vagyunk. Sikerült megoldanunk és az élet megy tovább a megszokott menetrend szerint. Azonban annyi idő nem volt, hogy…..
 Az utolsó csepp a pohárban.  Azt hiszem aki akart, már megismert, talán éppen ezért van itt és nem máshol. Aki még nem, néhány adalék ahhoz, hogy megismerjen.   Öreg vagyok. Tudom, ez nem érdem, ez csak egy állapot. De ez az…..
Ma betekinthettem a Gripen szerződések módosításába. Az egész eljárás igen meglepő volt. Olyan komoly biztonsági mechanizmus volt velem szemben, hogy magam is ámultam. Pedig elnézve a HM politikai vezetésének tavalyi évi tevékenységét, szerintem inkább tőlük kellene félteni a…..
Gyurcsány Ferenc szerint tisztességtelenül jutott hozzá Orbán Viktor a plusz egy órához, amit vasárnap hajnalban alhattunk. „A megszorítások része, hogy egy órával kevesebbet alszunk. De ha jól teljesít a gazdaság, ezt az egy órát vissza fogjuk adni a polgároknak!”…..
fordítógép Névnapi köszöntő 2011.09.05 11:33:38
Most szembesültem azzal, hogy ma Viktor nap van. Úgy gondolom, ilyen alkalmakkor félre kell tenni a politikai-, és életvezetési különbségeket, és örülni kell, a másikat bátorítani, jót kívánni neki. Ezt teszem most én is.Kívánom, és egyben drukkolok, hogy:sikerüljön a…..